Nem, nem fogyott el a regimentje. A MoMa elnökének gondolatait az országról időről időre megosztjuk olvasóinkkal. Tény, nem mindig értünk egyet vele, de minden gondolata újabbakra sarkall. Bokros Lajos, a volt pénzügyminiszter, egykori bankelnök most azon a területen szólat meg, amelyen a legotthonosabban mozog.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@quadrocopter: ne már az még nincs betiltva? Azt hittem, hogy Heineken sörrel együtt, mint komcsi trükköt azt is betiltották! =))
Equus
csak a frankót mondta. Ezért nem kedvelik sokan.
RonaGyuri
@quadrocopter: ne már az még nincs betiltva? Azt hittem, hogy Heineken sörrel együtt, mint komcsi trükköt azt is betiltották! =))
Peller Anikó
A Bokros az egyetlen értelmes ember ebben a szerencsétlen megélhetésipolitikus ármádiában. Meg a Gyurcsány naiva aki legalább becsületes és/vagy tisztességes.

Na de hajrá fiúk, fogjatok össze mindenkivel aki mozog és egy csepp értelem még szikrázik az agyában. De egymással is, ám.

Bodka ne szégyenkezz összefogni velük, Juhász, Bernike, Momentán elő az eszet !!
Jozefina
Igen Bokros sok igazságot mondott már!
Nekem a bérekről az a véleményem, hogy legtöbb esetbe a bér egy részét a munkáltatók nem hivatalos bérként, hanem zsebbe juttatva adják. A munkaszerződések mondjuk csak napi 4 órára szólnak, de 8-at kell ledolgozni, stb... Éz nagy probléma, hiszen a munkavállalónak kevesebb lesz a nyugdíj alapja. Szigorú ellenőrzésekkel, adópolitikával gondolom lehetne segíteni rajta.
Nessy
@Jozefina: Továbbá kevesebb munkabérre rakódó adóval, járulékkal! Amiből a munkavállaló szintén nem részesül, hanem elnyeli a feneketlen költségvetés.
lehet törvényileg emelni a béreket, csak nem lesz miből kigazdálkodni!
Igaz, a statisztika jó fog mutatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.