Orbán Viktor a nyilvánosan vállalt strómanján keresztül, akitől már nyomon követhetően is jutott pénz az Orbán-családhoz mindabból, amit Orbán a nevére irat, lassan tulajdonába veszi az egész országot. Párhuzamos valóság jön létre, orwelli világ, kafkai állapotok, egy gázszerelő nevén a miniszterelnök birtokolja lassan az egész országot. Hogy ennek semmi következménye nincs, az észbontó, mert ennek az országnak volt egy rendszerváltás utáni demokratikus időszaka, amikor egy 700 milliós Tocsik-ügybe bele lehetett bukni. Orbán bűnszervezete ennyi pénzért le sem hajol. Naponta jönnek az ügyek, mikor, mi került “Mészáros Lőrinc” tulajdonába, amit már követni sem lehet.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ez bizony így van. Orbánék nem milliókat hanem milliárdokat lopnak el napi szinten és minden következmény nélkül. Van még egy ilyen ország a világon? Nincs. Még Pakisztánban is éppen most korrupció miatt váltják le a pakisztáni miniszterelnököt. Magyarország a következmények nélküli bűncselekmények országa, ahol lophat, csalhat, hazudhat kényére-kedvére Orbán és bűnbandája.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
...a széljárást is MÉSZÁROS LŐRINC IRÁNYÍTJA MAGYARORSZÁGON...a MAGYAROK TENGERÉT A BALATONT IS EGYETLEN SZEZON ALATT LENYÚLTA-A MÉDIA FELÜLETEKKEL EGYÜTT-EZ A LŐRINC BARÁT EGY ZSENI!!!
eszegfu
@Yoda69: Nekem is ez a véleményem sajnos... Ebben az a legszörnyübb, hogy a Fidesz nem a "kiválósága" miatt, hanem az ellenzék idiótizmusa miatt fog győzni.:(
Sámannus
@Veleda: Bocsi, máskor előbb jegelem a soxorosítót.:-))))
Qqberci
"egy gázszerelő nevén a miniszterelnök birtokolja lassan az egész országot."

Pontosítok: egy gázszerelő nevén a miniszterelnök bitorolja lassan az egész országot.
Veleda
@Sámannus: Köszi, neked is ragyogó szép napot:))
Sámannus
@bakegya: Jáj! Hiába a mi kicsiny látószögünk, ha a nagy véleményvezér a ZATV-ön Havas Fletózásal teljesen leszívja, még a takonymédiát is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.