Nagy Bandó így képzeli a világvégét. Atombiztos bunkereket építenek a világ leggazdagabbjai, szerzőnk agyát ez mozgatta meg Húsz-harminc éve még azzal tréfálkoztunk, hogy egyre többen építtették meg maguknak (és családjuknak) a földrengésbiztos kriptát. Azt tudtuk, hogy a fáraóknak sikerült, ezredévek óta állnak a piramisok, végtére is elég jó kis „kripták” lettek, Egyiptomba zarándokol a világ, hogy lássa, amit látnia kell, tényleg ott állnak, hatalmas kövekből építve. Nemcsak a fáraó, hanem az építés titkát is magukba zárták, hányan és hányan próbálták elmagyarázni, kik és hogyan, milyen technikával és energiát beleadva húzták föl ezeket az elképesztő kolosszusokat. Ma már a kriptákon túl vagyunk, akinek futotta rá, megcsináltatta, a szegényebbeknek meg valahogy majd kiszorítja a család, fakeresztre mindenképpen futja, végtére is, amikor fölöttük az ibolya, majdnem mindegy.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ketszer eltunt a cikk, mig be akartam kuldeni, a cim szinten megvaltozott arra, amit legutoljara kuldtem be,...
Vagyis a Propi nem szereti, ha a kedvenc politikusaival valaki viccelodik, mint Nagy-Bando...Pedig lassan ideje lenne elgondolni, hogy milyen barlangrendszert is epitett ujja a Var alatt kuszaszem, es hat miert is ragaszkodik a potrohos zsirdiszno a Varba koltozeshez...
Najo, a tobbi csak iroi fantazia... Fantazia?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ketszer eltunt a cikk, mig be akartam kuldeni, a cim szinten megvaltozott arra, amit legutoljara kuldtem be,...
Vagyis a Propi nem szereti, ha a kedvenc politikusaival valaki viccelodik, mint Nagy-Bando...Pedig lassan ideje lenne elgondolni, hogy milyen barlangrendszert is epitett ujja a Var alatt kuszaszem, es hat miert is ragaszkodik a potrohos zsirdiszno a Varba koltozeshez...
Najo, a tobbi csak iroi fantazia... Fantazia?
bakegya
@durbincs: @durbincs: mellőzni volna jó a szeméyeskedést!
bakegya
MENNYEN,MENNYEN...akár négykézláb is...
karma1
@bakegya: Koszonom...:o))) Pedig en meg nem kuldtem el a jo edesanyjaba, bar megtehetnem...:o)))
silber13
@bakegya: Annál taplóbb, semhogy megértse. A propi szerkesztőségen nem csodálkozom, ez a szellemi és morális torzszülött minden bizonnyal a kedvencük, hogy ennyire védik.
karma1
@silber13: A propin mar elmeletileg nem lehet senkit sem letiltani. Ezt jol elinteztek. Bejott ide a kopacsijanos szemet, akit mar mindenhol leblokkoltam, de itt nem lehet. Annak a szemetnek meg a sajat oldalan is gyalazkodo szovegek vannak meg a sajat ismeroseivel szemben is, egy total szociopata az allatja,...De ide bejohet - es csak gyalazkodni, a cikkhez soha nem szol hozza...
bakegya
@silber13: @karma1: ez az a hely ahol biztonságban érzi magát-nem gondoljátok?-had ficánkoljon...azért van
karma1
@bakegya: Csak addig, amig a joerzesu kommentelok el nem kuldik a jo budos francba...
silber13
@bakegya: Ficánkoljon, bánlja fene, de az alpári hang az sok! Már pedig ő maga az alpáriság!Egy műveletlen bunkó,és kétségbe vonom magyarságát is. Igazi törleszkedő- ahogy neveezem - valódi Tabaki.
silber13
@durbincs: 00:53-ra: Félelmetesen nagy paraszt vagy!!!
silber13
@durbincs: Tudsz saját gondolatot megfogalmazni, vagy az eredendő hülyeséged és szellemi analfabétizmusod a győztes elborult agyad felett?:-))))))
quadrocopter
@karma1: Pedig el kéne küldeni a halál faszára ezt az idióta erősen debil f@szt, nézd meg, amióta itt lebzsel az oldalon, talán összesen két értelmes mondata volt az aktuális cikkhez, teletűzdelve vesszőkkel és kérdőjelekkel! Ennyire primitív állat még nem akarta szétzilálni az oldalt, mint ez a primkó gyökér!
silber13
@quadrocopter: Egyre inkább az az érzésem, hogy cinálja mindezt a szerkesztőség áldásával és maradéktalan tetszésével, biztatásával!
quadrocopter
@silber13: Ki akartam baszatni az okdalról, a szerk. kért is olyan kommenteket, melyeket kifogásoltam és jeleztem a primitív magyartalanságát is, aztán maradt minden a régiben!
2016. okt. 26.-a óta más tulajdnosa van a propinak!
Clavigo
@durbincs: Meleg van,mi ? Te idióta...
silber13
@Clavigo: Képtelen egy egyszerű mondat megfogalmazására, ezért aztán belebonyolódik a röhejesnél röhejesebb szarszagú erőlködésébe!Igazad van, tényleg idióta!
quadrocopter
@durbincs: Hogyan mertél megszólítani, te primitív szekus tetű? Ki engedte, hogy röföghetsz? Takarodj vissza az ólba! Primkó állatja!
Clavigo
@durbincs: Nekem felesleges válaszolnod ,baromarcú...Nem értek kreténül.
karma1
@Clavigo: @quadrocopter: @silber13: Ebbol is latszik, hogy a Propin a modi a vilagon semmit sem csinal. Nem veletlenul tuntettek el a "Jelentem" gombot, - bar en sosem hasznaltam, de most azertr elkuldenem a jo edes anyjaba,...:o)))) Bar szerintem ezt meg az anyja se szereti, mert csalodott benne,... Embert vart, aztan csak egy rakas szar lett belole,...:o))))
Hagyjatok a francba, ilyenkor nyul magahoz, mert masban mar nem leli oromet...:o))))))
quadrocopter
@karma1: Nézd meg! 10 hozzáröfögésből egy sem a cikk tartalmával foglalkozik!
karma1
@quadrocopter: Tudod, 5 evvel ezelott a modi ezert kivagott volna az oldalrol... Most meg kikerekedett szemmel figyelik, hogy az a mocskos ellenzek - vagyis MI - mit csinalunk, mennyire ugrunk az ilyen kozenk eresztett balfaszokra, akiknek az a feladatuk, hogy amikor kezdunk tulsagosan homogenne valni, egy-egy verlazito , nem a cikkhez szolo beleugatassal felkavarjak az allovizet...
A Propi is, a modi is megeri a penzet...
Ja, mondtam mar, hogy neha a ruhes is dolgozik modikent? Jobb, ha tudod, es nemcsak Te, hanem egyre tobben...
Ezert aztan persze megszolgalja a gazdi kezebol kapott alamizsnat: meg a papanal is papabb akar lenni - mit mondjak, a seggnyalas Csimborasszojaig jutott mar...:o))))
O lenne az elso, akibol kivalo "AVH-hu hazmestert" lehet majd csinalni... Meg nem tudom, hogy fogja ezt a kerdest Csikszeredabol abszolvalni, de ez legyen az o gondja...:o)))
papa.49
A püffedt hátvéd meg a gyaloglás, tudjátok milyen meleg ilyenkor a golyóálló mellény ???
A tetűn meg legalább kettő van belőle, mert annyira fosik !!!
quadrocopter
@karma1: Számold össze, hányszoir röfögött ez buta patkány és ebből hány vonatkozik a cikk tartalmára!
Clavigo
@durbincs: :) :)DD :) :) "" a hatalmas értelmi szintemmel " majd igyekszem megtanulni " kreténül " is..Igazad van..Vannak hiányosságaim. :) :)DD :) :)
Clavigo
@papa.49: Az alsógatyija is kevlárból lehet kegyes Urunknak.. :) :) :) :)
papa.49
@Clavigo: Az RPG 7. csak átviszi ...
Igaz a temérdek szar beteríti a környéket ...
silber13
@durbincs: 08:54-re: Teljesen érthetetlen,íráshibáktól hemzsegő, tökéletesen megzavarodott elme szüleménye,, amit maga Matula patologikus késztetéstől irányítva idekapargál naponta! Ráadásul sszövegeit lopja! Nem kell válasz, hiszen tudja maga szánalmas Vasgárdista epigon, hogy : Kinic kuss!:-))))
silber13
@durbincs: Csak ennyi vagy? Egy primitív másológép?:-))))
Ezt írtad Most nekem:
"aztán meg mititt ,mint egy vörösgárdista, aki lekéste a páncélvonatát ? "
Előtte meg karmának
"@karma1: ,szipog itt ,mint egy vörösgárdista, aki lekéste a páncélvonatát
Hiába, aki bunkó az bunkó és az is marad! Igaz @durbincs-Matula?
Jut eszembe: Kibic kuss!:-))
silber13
@Clavigo: idegen szavakat használ ez a majom, de jelentésükről göze nincs, csak elmakogja őket ezzel is bizonyítva stupidságát!
bakegya
@silber13: tegye ki magát akár ebbe a"KIRAKATBA " is...ez a kis pöcs!Legyen csakkk az igazi ingyen "reklám" a fityiSS FAXFEJEKNEK-sokan olvasnak ám minket-így pontos kontrasztra lelhetnek szert a takony képüek a közönséges fajtájuk megnyilvánulásairól..
silber13
@durbincs: 09:04-re: Figyeljen maga primkó, külföldről idepofátlankodott migráns::Tanulja meg a "nagyságokkal" és a "nagyságrendekkel" szavak közötti jelenések különbözőségét! ! Mert amit itt kapart, az nagy mqrhaság+ Amúgy " Kibic kuss!" Értvwe?
kokopelli
@silber13:
Írd neki "erdély-szászul" (siebenbürger sachsen-ül):
"Maul halten Arschloch, Hund elendiger zuagrosta" :--))
silber13
@kokopelli: Megtehetem, da tartok tőle, úgy sem ért belőle eg betűt sem, annál hülyébb! Még girhes segítségével sem fogná fel!
kokopelli
@silber13: Biztos nem,mert ez igazán erős tájszólás, (a második félmondat),
dialekttel fűszerezve! (omal werdi reischrejbá) majd elárulom!! :--))
karma1
@silber13: @kokopelli: @bakegya: Valaki erti, hogy mit dumal ez a fasz? Mert en nem igazan, en ugyanis magyarul beszelek, nem pedig vesszokkel sorolok fel egy szotarat...:o(((

A Modi meg leszarja, hiszen o kuldte kozenk. jopenzert...
A Modi is megeri a penzet... (Neha pont a csizmas ruhes az,...)
silber13
@durbincs: Figyu csak maga globálisan bunkó román! Tanuljon meg magyarulk írni, mert a szövege kifejezetten nem gayarosch és sugárzik belőle a cujkát vedelőromán!
Ja? Kibic kuss!
Clavigo
@durbincs: Már megint bunkó vagy Bugsy...
silber13
@Clavigo: Hagyni kell az ilyen félcédulás seggnyalókat!:-))
quadrocopter
@durbincs: Nyálkás vagy, csiga, "fürggyé le"!
quadrocopter
@durbincs: Nyálkás vagy, csiga, "fürggyé le"! Meg az idiotizmusodban sincs kedvező változás!
Szorgalmasan tanulj magyarul írni, ez nagyon nem megy neked - csiga!
Clavigo
@durbincs: Ma is meleg van,,mi ?? Te agyalágyult...
quadrocopter
@Clavigo: Egyre zavartabb a dilis, szar ügy, mert nincs rá gyógyszer, akkor halmozz az a vesszőket, amikor nem tudja, mit írjon és remeg az idegtől! Újabban elmaradtak a hollázások is!
kokopelli
@karma1: (1:04)
Nem,de nem is érdekel! :--)) A helyesirása ß@r,a fogalmazása egzaltált a szó
rossz értelmében,témája nincs,ergo egy teljesítménybéres Orbánszoppancs ! :--))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.