Autóbaleset után kómában fekszik egy bulgáriai kórházban egy 19 éves szegedi lány. Szülei lassan hetek óta nem tudták elérni, hogy hazahozhassák: az orvosok nem kommunikálnak sem velük, sem az egészségbiztosítóval, de még a lányt fogadni kész szegedi klinikával sem. – számolt be a delmagyar.hu A lány barátjához ment ki Bulgáriába nyaralni aki idegenvezetőként dolgozik kint. Július 19-én a fiatalembertől segítséget kért két magyar turista, akik egyébként nem tartoztak a csoportjához: ellopták a személyes irataikat, idegenvezetőjük nem volt a városban, és szerették volna, ha ügyükben segít tolmácsolni a szófiai nagykövetségen. Ő el is ment velük a fővárosba, és velük tartott Vanessza is. A négyfős társaság már visszafelé tartott, minden ügyet elintézve, amikor Burgasz előtt 20 kilométerrel a kocsijuk lerobbant.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@quadrocopter: igen én is erre gondoltam egyből, hogy ő kizárt! =))
quadrocopter
Mészáros Analfa Béla biztos nem ért rá...a pénz számolása közben!
volvós
@quadrocopter: 18:21
A büdös dakota mangalica soha senkinek nem segitett még az életben !!!
Felölem meg is dögölhetne...na nem ma, hanem tagnap !!!
quadrocopter
@volvós: A harácsoló nullaorbánokra nem jellemző a segítőkészség!
RonaGyuri
@quadrocopter: igen én is erre gondoltam egyből, hogy ő kizárt! =))
Nessy
De gondolom, nem is kormány politikus, mert akkor már minden újság címlapján ott lenne a képe! Hamarabb "adakoznak" Orbán agymacskáíra, mert az jövedelmezőbb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.