Nagy állami kampány jön egyes élelmiszerláncok ellen. A célpontjai főleg a gyerekek és az öregek lesznek. Tananyag lehet a veszélyes Spar.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
A kormány meg ne turkáljon a tányéromban. Én se turkálok az övékében, pedig én is fizetem a belevalót, holott (velük ellentétben) az én tányéromba egy mákszemnyi étel sem kerül közpénzből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@cs.n.: A lázeslézereslúzernak üzenem ne pofázzon bele, hogy mit, hol veszek mert lecsavarom azt a nagy mocskos cserpákját a helyéről ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pálinkafőző Rézüst
Takarodjatok már a bevásárlókosaramtól hüjje neobolsik...
Hellcat
@1magyar: Akkor menj a CBA ba romlott húst/felvágottat venni...vagy csótányok által összerohangált bármit.
Cefi
@Hellcat: Igaz magyar ember cba-ban nem vásárol. Az a fideszállatok etetője.
F_Viktor
Koztudott, hogy a CBA szav. lejaratt elotti kajobol taraz be olcson, amit eleg dragan kinal vasarloinak. Messzire kerulom. Spar, Coop szinten nem olcso.
A kampany altal megszolitott nyugdijasok pedig ar erzekenyek, ok maradnak a Tesconal, a Lidlenel, Aldinal. Persze az imalancosok azok mas teszta, ok huen kovetik orbanjuk parancsait.
1magyar
@Hellcat: Én még sosem voltam ott,nálunk nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.