A 45 Celsius fokot is meghaladta a hőmérséklet egy BKV-busz vezetőfülkéjében még a múlt héten. Állítólag nem működött a klíma, a járat mégis forgalomba állhatott.

A Népszava úgy tudja, a BKV-nál elszántan keresik azt a dolgozót, aki lefotózta a vezetőfülkében a 45,3 fokot mutató hőmérőt. A jármű egyébként egy Modulo busz volt, ami tavaly került a céghez.

Szabó István, a Belföldi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezetének elnöke a lapnak így nyilatkozott:

„Egyes munkáltatók a problémák megoldása helyet Columbo és Derrick közös gyerekét játszva egyfolytában nyomoznak, vajon ki készítette a fotót. Ahelyett, hogy energiájukat inkább a munkára összpontosítanák”

A sofőröket arra utasították, ha azt tapasztalják, hogy a klímaberendezés nem megfelelően működik vagy meleg levegőt fúj be, nyissák ki az ablakokat. A hibát pedig jelezzék.

Címlapi fotó: Mihádák Zoltán / MTI

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Az online jegyelado rendszernel is arra huztak a vizes lepedot aki a hibara felhivta a figyelmet, es nem arra aki tobb milliardot elsikitott. Itt is hasonlo eset foroghat fenn. Vizsgaljak ki miert nem mukodnek a klimak tomegesen a vadi uj buszokon.
Persze tudom hogy nem fogjak, mint azt sem miert nem uj klimas metrokat vettek a franciaktol, a ruszki ramaty helyett. Ez a fideSS orbanisztanja
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: te valamit nagyon nem értesz...mi a tökömért kell egy átlagos 45 fokos vezetőfülke hőmérsékletet posztolni,és sok ember meg hüledezik rajta...ha nem tetszik a meleg költözzetek hidegebb éghajlatra!!!Komolyan mondom,némelyikőtök az elktronika nélkül már egy saroknyira sem tudna eljutni!!!
Macskaszem
Lehet, hogy lefejezik? A rossz hír hozóját így büntették régen, és mivel miviktorunk hátramenetbe kapcsolta az országot, lehet, hogy már ott tartunk.
quadrocopter
@Pálinkás Pál: "mi a tökömért kell egy átlagos 45 fokos vezetőfülke hőmérsékletet posztolni" azért baz+, mert nem megszokott dolog a 45 C-fokos fülke! Csak neked furcsa!

Jajj, ne legyél már ilyen nagyfiú emberke, megnézném a szádat, plusz 40 C-fokban araszolni a körúton!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: hát..szépöcsim,mivel a munkaautómban nincs légkondi,ez velem nyáron sűrün előfordul!!!vazze,akkor ti ezek szerint strandra se jártok??? vagy nem napozol??? ha napozol jóval több hő ér mint a kib...szott kocsiban!!!el vagytok nagyon kényelmesedve...te is azok közé tartozol szerintem aki elektronika nélkül az orrát sem tudja megtörölni!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Ne legyél már kemény-csávó, kölyök, az ilyenek ugrálnak ki-.be az autóból, ha 5 perce beáll a forgalom és locsolják magukat ásványvízzel!
kukac50
Nem az a hibás aki feltárja a problémát hanem az aki drága buszokat bérel az helyett,hogy olcsóbban új korszerű buszokat vásárolna,amiben a klíma is üzemel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.