Összesen mintegy 3,5 millióan szeretnének kormányváltást a kormányt támogató 2,6 millióval szemben, de ők különböző pártok hívei, és nem is biztos, hogy elmennének szavazni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Donáld Tramp: A fideSSt mar csak a haszonelvezoi tamogatjak. Ezek szerint te is kozejuk tartozol.
Normalis ember latja hogy mi folyik itt, csak a parasztot tudjak elvakitani.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Aki nem tud jobbikat ennél a kormánynál, ne is menjen el szavazni! :)
Donáld Tramp
Azé kíváncsi lennék én erre a 3.5 millkóra.. Bár én sem kedvelem a fideszt, de aki a túloldalon van azoktól hánynom kell. Ezért megyek el majd szavazni. És nem a túloldaliakra.
eszegfu
Ez olyan, mint a "fogjuk meg és vigyétek"! Szeretné leváltani a jelenlegi kormányt, de még abban sem biztos, hogy elmegy szavazni.
Yoda69
@Donáld Tramp: A fideSSt mar csak a haszonelvezoi tamogatjak. Ezek szerint te is kozejuk tartozol.
Normalis ember latja hogy mi folyik itt, csak a parasztot tudjak elvakitani.
Aki Én
@eszegfu: ostoba egy nemzet vagyunk, az már eddig is biztos volt.
Az viszont tisztán látszik, hogy az épeszű többség valami másra vágyik.
Equus
ezért marad a fidesz és orbán is, mint Castro... Ha majd átadja a hatalmat az már a maradék magyar királysága lesz, és récsöl hercegasszony lesz a királynő. Majd zúgnak a harangok és örvendezik mind a 6 millió magyar, köztük 4 millió cigánnyal. A koronázási szertartást majd cigány nyelven végzik és az országos cigányvajda lesz, aki elsőnek felesküszik az új királynőre.
tudode
Valószínű, hogy a kiherélt demokráciát a VOLT FIATAL DEMOKRATÁNAK "KELL" MEGBUKTATNIA működőképtelensége miatt, mivel EZZEL A KATYVASSZAL nincs olyan szakértői gárda, aki HELYÉRE LENNE KÉPES BILLENTENI!
.
A legnagyobb baj Orbanisztánnal, hogy VILÁGSZERTE NEM OLYAN SZELEK FÚJNAK, amelybe beleillene az ő ILLIBERÁLIS AGYRÉME!
.
Különben amikor ELJÖN AZ IDEJE a NER által összehányt ALAPTÖRVÉNY, ill. JOGSZABÁLY SORSÁNAK A MÉLTÓ HELYE "KUKA", amely annyit jelenthet, hogy MINDENT ELŐRÖL KELL KEZDENI ahhoz, hogy Magyarország képes legyen beilleszkedni az Európai Unióba!
.
Miért is??
.

Kivették az alkotmányból a Horn Gyula négyötödös szabályát
www.vg.hu/kozelet/politika/kivettek-az-alkotmanybol-a-horn-gyula-negyotodos-szabalyat-318855/
.
Oszt az is rémtörténet, hogy
.
Vörös Imre: alkotmányellenes puccsal élnek Orbánék?
hvg.hu/itthon/20120307_voros_imre_essze
.
Ha csak ezeket a HADICSELEKET követte volna el a NEMZETMENTŐ az ország ellen, de amelyeket EZEK UTÁN ERŐLTETTE RÁ AZ ORSZÁGRA, az HAB A TORTÁN, élhetetlen ORSZÁGGAL, DICSEKEDHETNE világos pillanatában, és nem a PÉNZ, ÉS HATALOM UTÁN rohangálna, mint pók a falon.
.
Összegezve jól bevásároltunk, évtizedekre nyöghetjük a VOLT FIATAL DEMOKRATA ÉLETMŰVÉT, a szakemberek szerint is:
.
""""Ami 2016 és 2018 között történik Magyarországon, az nem csupán a következő 10 évre határozza meg Magyarország és a magyarok sorsát, de kihat a következő 100 évre is. Az Orbán-kormány 2016 és 2018 közötti döntéseinek következményeit áldják vagy átkozzák rajtunk kívül az utánunk jövő generációk is.."""
.
Jó reggelt, jó estét Magyarország!
MÁR KÉSŐ FELÉBREDNI, mert EZ A BŰVÖS KOCKA EL VAN VETVE!
.

.
simmering73
Ezért maradt koloncnként a nyakunkon ez a maffiakormány 2014-ben is.
karma1
Ha csak nagyvonalakban is, de igaz ez a felmeres, akkor a magyarnal idiotabb nemzet nem letezik.
Vagy azt kepzelik a valtani akarok, hogy majd valaki kikaparja a gesztenyet nekik, esetleg a sultgalamb a szajukba repul csak ugy?

Van azonban egy olyan erzesem, hogy ez is csak egy fide$$-seggnyalo statisztikai "eredmeny", mert senki sem meri megmondani orbannak, hogy szar van a palacsintaban, mert akkor olyan orjongest csapna, hogy csak na.

Erdekes modon az elmult 7 evben SOHA nem sikerult fuggetlen statisztikai intezmenyektol latni egyetlen felmerest sem. Vajha miert is nem? (A kerdes koltoi, nem koll ra valaszolni)
Yoda69
@Donáld Tramp: Gondoltam hogy magadra veszed a parasztot, de azt nem hogy taho bunko is vagy.
Donáld Tramp
@Yoda69: Különben meg a Parasztok etetnek benneteket is. Egy kis tiszteletet nekik.
Donáld Tramp
@karma1: De most komolyan, Nyú Zélandról miért érdekel ez téged ennyire.. Lehet hülye kérdés. Éld az életed azt hali. Aki ilyen messzire kerül, inkább nem néz vissza, csak néha hazajön látogatóba. Különben ahogy olvastam a Toplista elején vagytok mint biztonságos ország, szerencsére mi nem sokkal mögöttetek. Miért jó az neked hogy ez megváltozzon !? Bár a világ legbénább ellenzékével nehéz lesz.
karma1
@Donáld Tramp: Te tenyleg azt hiszed, hogyha valaki elhagyja az orszagot, akkor mindent elvagtaK? Hat ott el a csaladom 90 %-a es a barataim 3/4-e.
Kulonben pedig miert ne erdekelhetne a szulohazam? Nekem nem a hazammal es nem a polgarokkal volt a problemam, hanem a politikai vezetessel, ami ellehetetlenitette az eletemet.
Nekem azert megiscsak jobb lenne, ha szep bekesen megvaltozna az orszag vezetese, es nem kene oroszul megcimezni a hazakuldott csomagjaimat, leveleimet.
Mert most errefele halad igen erosen az orszag...
karma1
@simmering73: Nemcsak ezert. Azert is, mert a fide$$ valasztasi csalassal kerult elonybe, vagyis nem latom, hogy az ellenzek minden nap verne az asztalt a parlamentben, vagy az utcan, vagy barhol amiatt, hogy a fidesz 2010-ben INGYEN kapta a plakatfeluleteket, amiert nem fizetett sem a mahirnak, sem a hirtv-nek, mig az ellenzeki partok minden plakathelyert kokemenyen fizettek.
Peldaul..
eszegfu
@Aki Én: Sajnos igazad van...:( Tudod, a 2010-es választásokon én még elvittem az anyukámat is szavazni (akkor volt 85 éves), mert az a minimum, hogy legalább 4 évente, amikor véleményt nyilvánithatunk, akkor ez a dolgunk... de aztán szegénykém kiszólt a fülkéből, hogy "gyere, segitsél, mert nem értem ezeket a nagy papirokat"... na itt ért véget az ő szavazása.
Donáld Tramp
@karma1: Nincs ellenzék. Ennyire egyszerű. Nincs program senkinél amivel a hülye Magyar figyelmét felkeltenék... Mit akarnak, senki sem tudja... 5% szerintem semmi többet, hepi még 4-évig.
Donáld Tramp
@Yoda69: Ja igen, visszatérve hogy leparasztoztál. Az ilyen mentalitás miatt buktok megint. Budapest nem az ország közepe.
Yoda69
@Donáld Tramp: Csak tolod itt a fideSSes lozungot. Egyedul a partodnak nincs programja, csak annyi hogy folytatjuk. Nos neked eleg ennyi is, hogy tapsikolj nekik.
Nezz korul mas partok milyen programot hirdetnek aztan hoborogj.
Donáld Tramp
@Yoda69: Másolj be néhányat ami nem csak a szokásos ígérgetésen alapszik... Na ugye... :P
Nessy
@Donáld Tramp: Tényleg meg kellene már tanulni, hogy Magyarország fővárosa Felcsút.
nem gond! Majd az őszi plenáris ülésen ismét módosítják a "többször módositott gránit szilárdságút..." oszt jó napot!
Donáld Tramp
@Nessy: Vicces, mondj egyetlen céget ami 'Odafent' / Budapest / bármit is hozzá tesz a GDP-hez. Az országot nem a fidesz adta el,... Az országot nem A fidesz adta NÁCI kézre megint.. hanem a rendszerváltáskor TI, és az utána következő kormányok.. És Persze A fidesz. Mindenki nagy narancsnak hisz, pedig nem vagyok az, DE NÁLATOK ők is jobbak.
Yoda69
@Donáld Tramp: Minek masolnam egy agymosott csokottnek? Te ugysem hiszel a tenyeknek, csak annak amit vezered a szadba rag.
Donáld Tramp
@Yoda69: Mivel nem is tudnál. 5% te is nagyon jól tudod hogy csak ennyit akartok. bármely mozgalom, vagy politikai párt szimpatizánsa is vagy. A neked 'odaföntök' semmi mást nem akarnak. Egy normális ellenzék az elvesztett választások után kirúgja a kirúgni valót, / esetekben Gyúrcsótány / Sőt ŐT 2010-ben megsemmisitenek kellett volna... Erre most a feleségét Ajánlgatja miniszterelnöknek... Ki az aki titeket komolyan vesz ezután. 5% 5% 5%
Nessy
@Donáld Tramp: Kedvesem, én maximum pár beteget, vagy elhunytat tudtam volna eladni.
Ahhoz képest, hogy Budapest "semmire nem jó", azért Orbán mégis a Várba költözik, Kövérnek a Kossuth téren építenek rezidenciát.
Ja, és itt fizetik a legtöbb adót, amiből a Főváros lát a legkevesebbet!
Donáld Tramp
@Donáld Tramp: Íigy lett volna drámaibb elírtam : ...megsemmisítenetek..
Yoda69
@Donáld Tramp: Mar megint az agymosott fideSS lozung beszel beloled. Miert kellett volna Gyurcsany-t eltavolitani? Tudom most folteszed az oszodi beszed LP-t.
Donáld Tramp
@Nessy: Hát vagytok 2-millkon vegyétek ki a részetek. Amit Komlón 80-ért csinálok havonta, azt a volt munkatárs barátom 180-ért 'odafönt' .. De.. " Csak a pénz, egyáltalán nem egy emberközpontú város, ne gyere fel ha nem muszáj főleg hogy te egyedül vagy és itthon megélsz ennyiből.."
Donáld Tramp
@Yoda69: Métely Fecó. Bár szerintem a fidesz már megszerezte magának ... Hehe
Nessy
@Donáld Tramp: Miután nem ismersz, kérlek, ne minősíts, én sem teszem.
Donáld Tramp
@Nessy: Nem igazán értem miért is minősítettelek. A fővárost igen személyesen téged szerintem nem.
karma1
@Donáld Tramp: Pedig most ebben nincs igazad... Budapest fizeti a legtobb adot a GDP-be, akar tetszik, akar nem... Ebbol aztan sikerult is tarlos "aldasos" tevekenysege miatt a leheto legkevesebbet visszaforgatni Budapestre, mivel taho tarlos fide$$-bab, es orbannak az bassza folyamatosan a csoret, hogy keptelen a fide$$ uralmat Budapestre kiterjeszteni. Igy aztan csak a legnagyobb kaoszt okozza neki a legszornyubb, legerthetetlenebb intezkedesekkel, amivel tonkre lehet tenni az ott eloket, de Budapestet nem fogja tudni megtorni.
AHol a legmagasabb az iskolazottsag, ott a "Hello rofik, csokolom Bozsi neni" cimu duma nem jon be, meg akkor se, ha elotte jol megszervezi a 6 fo lakosu Nagygecere a propaganda videot... Talan a videknek lejon, de a videki nagyvarosokban mar nem...
botka egyaltalan nem a szivesm csucske, sot... De valahogy az egyetemi varos Szeged se birt - eddig meg - fide$$-es lenni, ott is az mszp a nyero. (Majd kiderul a valasztasok utan, hogy mi marad ebbol, hogy botka mennyiert adta el a varosat a csuti potrohosnak).
Abban viszont egyetertek veled, hogy nincs osszefogott, utokepes ellenzek - viszont a fide$$-es duma, a "Folytatjuk" sem kifejezetten egy eloremutato program, ugye ezt belatod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.