Az alcsútdobozi Puskás Hotelben volt a lagzi, az esküvői menüt a Bocuse D'Or versenyző Széll Tamás főzte.

Ellentétben nővére, Orbán Ráhel és Tiborcz István esküvőjével, a miniszterelnök fiatalabb lánya, Sára a nyilvánosság teljes kizárásával mellett mondta ki a boldogító igent a hétvégén Szokira Tamásnak.

A Margit körúti templom helyett ezúttal a Tabánban, a Döbrentei téri  Alexandriai Szent Katalin-templomban volt az esküvő, ahonnan aztán a násznép az alcsútdobozi Puskás Hotelbe vonult át a lagzira. Itt aztán tegnap délelőtt a szűkebb násznépnek tartottak egy morzsapartit is – tudott meg újabb részleteket a szigorúan titokban tartottnak mondott esküvő híréről eddig is elsőként értesült Bors.

Óriási tűzijáték és hangos zenekar is volt Orbán lányának titkos lagziján

„Egy apa mindig nehezen viseli, ha elviszik a lányát, de ez az élet rendje, lassan kezdem szokni az érzést. Sok boldogságot, Sári és Tamás!" Így erősítette meg Facebook-oldalán Orbán Viktor azt, amit a Borsonline elsőként adott hírül vasárnap: második lánya, a 23 éves Sára is meg­házasodott.

 

Egy szemtanújuk szerint az esküvői menüt Széll Tamás, a Bocuse d’Or szakácsolimpia európai döntőjének nyertese szállította, akinek versenyfelkészülésébe annak idején a kormány is komoly összegeket ölt.

A hotel udvarán még tegnap délután is álltak a lagzisátrak, valamint az egy kisebb fesztiválra is alkalmas, fedett színpad, ahol a zenekar játszott. 

Hatalmas buli volt tegnap, nagyon jó zenével és óriási tűzijátékkal. Bár mi inkább a rendőri jelenlétet érzékeltük. Nagyon sokan voltak, a vendégek egy része sötétített ablakos Mercivel érkezett – számolt be a lapnak egy helybéli lakos a kocsmában.

Orbán Sára és Szokira Tamás már évek óta együtt járt. Kapcsolatuk akkor vált nyilvánossá, amikor 2014 áprilisában az Orbán család Rómába látogatott, itt tűnt fel először az ifjú férj egy közös családi fotón a kormányfő Facebook-oldalán. Szokira volt európai politikai ta­nács­adó a Fidesz külügyi kabinetjében, majd titkárságvezető a Nemzetgazdasági Minisztériumban, a gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkárságon. 2014-ben Navracsics Tibor európai uniós biztos kabinetjének tagja lett.

Címlapfotó: illusztráció, Pixabay / DeltaWorks, CC0

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Amúgy szép pár! Bárcsak ne kellene irigykednie sok embernek a pazar dolgaikra!
szaboria1
Most aztán mi igaz katolikus vagy reformárus templomba volt az esküvő?
Igaz az első 2 gyerek metodista vallásra keresztelték de van reformárus most meg katolikus is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.