Egy belső felmérés szerint az MSZP-t Botka László májusi színrelépése után még az idős korosztály 33 százaléka támogatta. Ma ez az arány csak 19 százalék.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Sámannus: Nem gondolod, hogy azert nem csinaljak latvanyosan a szerepek es a feladatok elosztasat jelezni a kozvelemenykutatok, mert ezzel a valasztok zavarba jonnenek?
Azert a bargyu Hillert mar megjelolter oktatasi miniszternek,...
Szerintem botka annyira ferfiasra szabja a partjat, es nem ad lehetoseget a noknek, hogy sok noi szavazot igy elvadit magatol...
RonaGyuri
@karma1: nem tudom, de sajnos nap mint nap tapasztalom, hogy vevők az Orbáni propaganda baromságaira. Valamelyik nap az egyiküket az árussal együtt sem tudtuk meggyőzni a piacon, hogy mennyivel drágult az egyik kaja! =))
nezelodo
Ahogy a jelölté választása után megjelent nála a Felcsúti Viktor, azonnal minden gőzt a Gyurcsányozásra adott. Ugye milyen érdekes? Simán elárulta a lehetséges választóit.
papa.49
mszp. előre a parlamentbe kerülésért, az ,,5 %,, ért...
A Hillernek nem fog gondot okozni az oktatási tárca, mert szóba s fog kerülni...
Sámannus
@karma1: A kutatók, és a választók lépéshátrányban lesznek, kevésbé lesznek tájékozottak, ha az figyelik mit elemeznek a közvélemény kutyulók, és mit gyártanak a hírgyártók. A tévedés sokszor szándékos, vagy később reagálják le az eseményeket, esetleg téves információkat terjesztenek. A te is téves adatokat hozol fel. ugyanis Hiller az oktatási feladatok kidolgozásával van megbízva. A szerveződés jelenleg annyira kezdeti stádiumban van, hogy a személyi kérdéseket pillanatnyilag a szerveződő szövetség összetétele is befolyásolja, és talán a választások után lehet találgatni ki milyen feladatot kaphat.
Nem baj, ha a pórnép is találgat, és az sem, hogy kiderül orbánéknak ki lenne jó a kevésbé népszerű jelöltek közül. Ezt akár a te bejegyzésed is tükrözi, én csak azt feltételezem hogy te mindannyiunknak jót akarsz amikor a véleményed kifejted
Béla333
A DK fanatikusok állandó mocskolódása amortizálja le az MSZP-t is, meg a többi ellenzéki pártot is.
Úgy gondolják hogy a saját táborukat így tudják építeni, de ez a politika csak az ellenzék teljes leamortizálására jó.?!
Pl. ennyi sarazás után hogyan gondolják amit állandóan hangoztatnak: az összefogást?
Ha valóban sor kerülne erre, akkor akit eddig mocskoltak, azzal fognak/szeretnének választási szövetségre lépni holnap?
Ez, amit a DK-sok csinálnak csak a Fidesznek kedvez, nem is kell nekik semmit csinálni az ellenzék elhiteltelenítéséért, megteszi azt a DK/Gyurcsány/Vadai/Varjú/Molnár csapat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.