Kis híján tragédia történt a hétvégén a Kecskeméti Fürdőben. Tamás arra lett figyelmes, hogy egy négyéves kislány hosszú ideje nem jön fel a hullámmedencében a víz alól.

Megmentette a kislányuk életét, köszönet nem érkezett érte

(Fotó: Pixabay, CC0)

A háromgyerekes tornatanár azonnal a vízbe vetette magát. Amikor odaúszott, látta, hogy a kislány nincs magánál, így gyorsan a szárazra vitte és megkezdte az újraélesztését és a biztonság kedvéért a gyerek nyelvét is kihúzta. A vízbe ugrástól számítva körülbelül négy-öt perc telt el, mire a kislány felköhögött. Vért köpött és egy kicsit hányt is, zavart volt a tekintete. Két kézzel kapaszkodott Tamás nyakába, amikor is odaértek a mentők, és azon nyomban elsiettek vele.

A gyereket kórházba szállították, és a gyors elsősegélynek köszönhetően stabil az állapota. A férfi szerint minden na­gyon gyorsan történt, ennek el­lenére kissé furcsának tartja, hogy a szülők elfelejtették neki megköszönni, amit a gyerekükért tett. Ráadásul azóta sem keresték őt. Ennek ellenére reméli, hogy lesz alkalmuk a közeljövőben találkozni egymással. Az esetről a férfi maga számolt be a Facebook oldalán.

(Bors)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Horizont: És a kedves ősök sörért álltak sorba? Miért a megmentőjét ölelte a kicsi, hol volt a k. mama, papa?
bence
Elég nagy bunkók , hogy egy köszönetet sem voltak képesek mondani a megmentőnek !
Ezek szerint csak ennyit érhetett a gyermekük élete ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.