A születésszám növekedését reméli a kormány attól, hogy családbarát szülészeteket alakít ki - de egyelőre nem árulták el, hogy mitől lesz családbarát a szülészet és hogy mennyi pénzt szánnak rá.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
"Virithattok" bármilyen "családbarát" ötlettel, ha közben külföldre mennek az orvosok és a szülészek is... a magyar "szaporulatnak" annyi! Előbb a kórházak, e.ü. intézmények alapvető feladatainak finanszirozási gondjait -- benne az orvosok és az ápoló személyzetét is -- kellene megoldani, aztán majd lehet szánni a hasonló "luxusra" is... de tőlem mehetne párhuzamosan is a kettő! De sajnos ezek mind csak üres igéretek igy a választások előtt.
simmering73
Papás-mamás szülés lesz. Mindenki otthon, négyszemközt vezeti le a szülést.
Mézike
Hááát ezek nem százasok. Mikor szól már nekik valaki hogy nemcsak szülni kell, ha nem nevelni is és ahhoz a minimál bér illetve a közmunkás bér...nek nevezett alamizsna nem elég!
kokopelli
..homályosítson fel valaki,hogy ez a ß@r mit jelen! Nem rugdossák agyba-főbe
a család egy tagját sem? Akkor sem,ha nincs "halálapénz"? :--((
namihami
@simmering73: Ha a papa vezeti le a szülést, akkor abból ""négyszemközt"" biztos nem lesz. Vagy csak nagyon kevés szülési pozitúra esetén. Lásd a gyermek elkészítésének hasonló, négyszemközti elrendezését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.