Jogerősen felmentette a kémkedés, illetve bűnpártolás vádja alól a Fővárosi Ítélőtábla hétfőn kihirdetett másodfokú döntésében Szilvásy György volt titkosszolgálati minisztert, Galambos Lajost és Laborcz Sándort, a Nemzetbiztonsági Hivatal egykori főigazgatóit és egy civilt.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Jól meg - és kiérdemelt hordaschopasch! Politikai indíttatású per eredménye a szopcsi!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Jól meg - és kiérdemelt hordaschopasch! Politikai indíttatású per eredménye a szopcsi!
mackoka46
@quadrocopter: Nem teljesn: a magyar mocsok örvendezik, hogy ezeket is éveken keresztül rángathattam bilincsben és vezetőszáron, miközben engem tapsolt a nép. Következmények nélküli ország ez egyeseknek.
szaboria1
Érdekes a fidesz mindig választások előtt kreál valamelyik politikus ellen hamis vádat ami 4 - 5 évig is eltart. Simon ellen is nem igazán tudtak hathatós büntetést kiszabni mert nem tudtak semmit sem úgy isten igazából bizonyítani.
CsipkeRózsa
Amíg a Fidesz ezen a témán élvezkedett, tönkretették megint néhány ember életét.
namihami
Azért én a helyükben nem örülnék felhőtlenül. Közeleg a választás, jó lesz ennek a felmelegítése még akármelyik bírósági fokon.
És akkor még lehet csámcsogni rajta. Aztán néhány év szünet és kezdődhet elölről...
Nem ez lenne az első eset.
Béla333
@szaboria1: 17.27
Azt a változatot se vesd el, hogy azért nem bizonyítottak semmit Simon ellen, mert engedett az MSZP a Fidesz zsarolásának: úgy mozognak az ellenzéki térfélen, mint egy hozzá nem értő amatőr!
Mert ennyi a Fidesznek pontosan elég is!
Béla333
@CsipkeRózsa: 17.41
Szilvásyék felmentése borítékolható volt: tudnak ők annyit az MSZP-Fidesz közös disznóságokról, van nekik is annyi bizonyítékuk, hogy nem merték őket lecsukni, még ha lett volna is erre indok! (Nem tudom, hogy végülis volt-e indok az elítélésükre, de ez már nem az igazságról szól! Régen nem!)
bencemacska
Végre egy jó HÍR.
Nem irigylem őket az elmúlt 10 évért!!!
Vannak még becsületes bírák is!!!
Béla333
@CsipkeRózsa: 18.17
Te tisztában vagy az egész történettel, vagy inkább érzelmi alapon mondasz véleményt?
CsipkeRózsa
@Béla333: Az akkori írások alapján már akkor tudtam, hogy ártatlanok.

Orbánnak volt egy saját kémszolgálata, azok műveltek törvénytelen lehallgatásokat és hazudtak, mint a gazdájuk, és még kártérítést is kaptak az államtól.
Sámannus
Dávid Ibolyáéknak is azt mondta a bíró, hogy fordítva ültek a vádlottak padján. Most is a zavargást keltők verik a nyálukat. Ezt a csörtét az ügyészség is bukta. Jobb helyen ezért leléptetik, az illetékest..
Béla333
@CsipkeRózsa: 18.25
Akkor miért nem ítélték el, miért nem jöttel elő megdönthetetlen bizonyítékkal az MSZP-sek, amikor ők voltak kormányon?
CsipkeRózsa
@Béla333: @Sámannus: Dávid Ibolyáról jut eszembe, az UD Zrt tagjai voltak Orbán emberei.
CsipkeRózsa
@Béla333: Amikor az MSZP-t érintő gyanúsítások vannak, ők mindig úgy állnak hozzá, hogy majd kivizsgálja az ügyészség, a rendőrség, a országgyűlés. Még egyszer sem álltak ki valaki mellett. L.: Sukoró, Simon.
wagabund
várjunk még a hátradőléssel...hat hónap múlva szavaz(illetve dönt)az ország...

emléxünk még Molnár Gyula esetére? mikor ment érte az ügyészség? na, akkor várjuk ki ennek is a nagyon végét...
wagabund
tegnap mondta egy ügyvéd, hogy csak az kap valamicske fájadalomdaíjat, amelyikük előzetesben guggolt 9 hónapot...a másik kettő semmit, sőt...örüljenek, hogy ennyivel megúszták..

azt is mondta az ügyvéd, hogy az ügyészt nem lehet perelni semmijen címen...érthetőbben: bármit is csinált rosszul, tévedésből, annak nem lesz következménye őt illetően...érinthetetlen kasztba tartozik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.