Hat remélt szövetségesből a négy legnagyobb hallani sem akar a közös lista MSZP-s felosztásáról. MTI Fotó: Mohai Balázs Nekifutott, de öngól lett a vége – így jellemezhető az első reakciók alapján az MSZP miniszterelnök-jelöltjének a közös lista helyeinek elosztására vonatkozó ajánlata, amiről Botka László bejelentése alapján a Zoom.hu is írt. Botka „nagyvonalú” ajánlatnak mondta azt a kezdeményezést, hogy az MSZP átadná listás helyeinek felét a potenciális demokratikus ellenzéki szövetségeseknek, az LMP-nek, a Demokratikus Koalíciónak (DK), a Momentumnak, az Együttnek, a Magyar Liberális Pártnak és a Párbeszédnek.

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
botka ruhelli Gyurcsanyt, nem is ertem, akkor oket miert vette bele, es a DK 5.99 %-os tamogatottsaga mellett miert is akarna oket a hatan bevinni a Parlamentbe? A DK most is bent van, es szerintem a fix valasztoival most is bent lenne, botka nelkul is...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
botka ruhelli Gyurcsanyt, nem is ertem, akkor oket miert vette bele, es a DK 5.99 %-os tamogatottsaga mellett miert is akarna oket a hatan bevinni a Parlamentbe? A DK most is bent van, es szerintem a fix valasztoival most is bent lenne, botka nelkul is...
Equus1
alakul ... a fidesz győzelme, mégcsak tenni sem kell érte nekik semmit.
papa.49
Amit kellett azt megtette a csutigörény, megvette kilóra a Botkát !!!
nevemnick
@papa.49: ez az új internacionalista szellem. Köcsög kisz-titkárból és újnemzedékes cucilistából lesznek a legjobb diktátorok. Rákosi mind a tíz büdös lábúját is megnyalná, pedig rohadt nagy hasa volt a törpének.
Sziszifusz
Botka részéről szerintem azért indokolt a cirkuszolás Gyurcsánnyal kapcsolatban, mert szükséges a figyelem terelése, az összefogás mikéntjéről .
Későbbi időben a DK és az MSZP közt létrejön az egyezség.
Most még nem volna célszerű összeborulni, mert abban a pillanatban elöntené az országot egy olyan plakáttenger, amelyen a Fidesz azt harsogná, hogy az MSZP Gyurcsány Ferenc csicskása lett.
Úgy gondolom ez a zűrzavar amit látunk csak a felszín. A háttérben pedig komoly egyeztetések folynak.
karma1
@Sziszifusz: Tudod, ez is nagyon elkepzelheto, viszont az nem kerdeses, hogy ezzel a politikaval nagyon sok potencialis szavazot el fognak maguktol hajtani az mszp-sek. (A DK nem, mert lehet, hogy ok nem gyarapodnak olyan latvanyosan, mint esetleg mas partok, de mentalisan es elveikben a legszilardabb part.)
Bar ugy lenne, ahogy mondod.
(Gyurcsany mar jo parszor kijelentette, hogy szerinte meglesz az osszefogas a ket part kozott, es minden felreertest meg fognak beszelni, es eliminalni, tehat annak, amit allitasz, nagyon nagy a valoszinusege.
papa.49
@nevemnick: Már a csutigörénynek is nő a hasa, és hűen másolja a '45- '89 közötti idők minden fellelhető irományát !!!
Peller Anikó
@Sziszifusz: sajnos nincs ennyi értelem a Botkában. Be kell vállalni a Gyurcsányt azonnal, mert már így is nagyon késő. Most kell ezt meglépni, mert láthatóan a többiek büszkék a maguk 3 %-ára és nem akarnak választást nyerni, az ő céljuk az 5 %.

A Botka egyszerűen elcseszte. Egyetlen párt van amely rokon valamilyen szinten és mit sikerült vakkantania Botkának?

Hát hogy az egyetlen potenciális együttműködő párttal, na azzal aztán nem fogok össze.

Akkor hogyan fogod meggyőzni az alapból ősellenség elempét? Vagy a jobbikot ami antagonisztikus gondolatvilágú zsidózós párt.

Pedig mindre szükséged lenne. Botka, Botka, igyekezz megpuszilgatni a Gyurcsányt, a Bernikát meg még a vonatot is simogassad szaporán.

Fel kell adni ezt a kegyes stílust, adok nektek a képviselőhelyeimből nektek, odaadom a felét.

Nem leszel te így miniszterelnök Lacikám, de még a puparliamentből is kieshettek ha nem vagy képes összerázni egy hihető választási egyezséget.

Mert a jobbik simlicska rá fog hajtani ezerrel, az elempés berni is azt képzeli majd ő egyedül meggyőzi a népet (miről mis?) és még a mikropártok is azt képzelik, hogy ők, csak ők fogják egyedül megverni a fideszt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.