A G-nap előtt még a Fidesznek árult "kedvezményes" árú plakáthelyeket, mostanság a Jobbikkal szokás hírbe hozni, de most azt állítja, az ő reklámcégei már nem tesznek közzé sem politikai, sem közéleti tárgyú hirdetéseket.

A G-nap egykori hőse, Simicska Lajos az alábbi közleményt adta ki szerda délelőtt:

Mint ismeretes, a hatalom az érdekeivel ellentétes politikai vélemények közterületi megjelenésének megakadályozása végett, az elmúlt hónapokban – jogalkotásnak csúfolt folyamatban – egy abszurd szabályrendszert alkotott, amely meggyőződésem szerint súlyosan alkotmánysértő.

Miután mindez kevésnek bizonyult, a tegnapi napon, mindezt félretolva, a hatalom a nyílt, leplezetlen erőszak útjára lépett. A kialakult helyzetre figyelemmel, minden további anyagi és személyes kockázatvállalást, mind a magam, mind a társaságaim vezetői részéről lehetetlennek tartok.

Ezért a mai napon a jelzett körülmények fennálltáig közterületi cégeim vezetőit arra kértem, hogy politikai és közéleti tárgyú hirdetés közzétételére vonatkozó megrendelést ne vegyenek fel, illetve ne teljesítsenek.

Az üzletember közleménye a kormány azon intézkedésére válaszul született, hogy miután nyáron, a választási előkészületek jegyében már szinte teljesen ellehetetlenítették a közterületi reklámokkal foglalkozó cégek számára a (nem kormánypárti) politikai plakátok kihelyezését, a Jobbik friss, "Gengszterezős" plakátjait most hatóságilag távolíttatják el – tekintet nélkül arra, hogy a párt azt nyilatkozta: ezek a plakáthelyek nem reklámcégé, hanem a saját tulajdonukban vannak. 

Meglepő fordulat Simicska reklámcégeinél: nincs több politikai reklám

Simicska, aki a G-napot megelőzően a Fidesznek "értékesített" "kedvezményes áron" plakáthelyeket, a fenti közleménnyel a jelek szerint azt akarja világossá tenni: neki már semmilyen köze nincs jogilag a Jobbik semmilyen politikai plakátjához. Az említett párt egyébként nem árulta el, kitől és milyen áron vásárolták a plakáthelyeiket.

Meglepő fordulat Simicska reklámcégeinél: nincs több politikai reklám

Forrás: 444.hu

Fotó és címlapkép: Propeller.hu saját

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
Úgy látszik "Lajosunk" nem akar egy rendőr autó hátsó ülésén "hirtelen" meghalni, vagy hogy "véletlenül" elüsse egy osztrák nyugdíjas...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
@bence: Normális ember nem is szavaz rájuk,csak azok akik sok pénzt kapnak.
Akinek 1 kenyér árával emelik évente a nyugdíját vagy kizárták a közmunkából,vagy gazdák akik30 birka után 700 forint támogatást kaptak azok biztosan nem a Fideszre szavaznak.
Bemesélik ennyi vagy annyi milliárd támogatást kapnak a gazdák de azt nem közlik,hogy 1 birka után 11-12forintot adnak.
bence
@Desischado: ! És akkor még az igazi arcát nem is ismered , de ne is ismerd meg ! Nekem már megmutatta !
bence
@kukac50: ! Akiknek ,most jól megy , azok mind a fidesz szimpatizánsai !
Desischado
@karma1: Drágám, a próféta szóljon belőled! Én azzal is kiegyeznék, -nem szivesen, de a szükség törvényt bont, - hogy megússza, csak segítsen orbánt eltakarítani. Reméljük, hogy neked van igazad!
Drágám, köszi, hogy így kiálltál mellettem! (simikéz) Az biztos, hogy igazat mondtál!

@gulyasgyula: Képzeld el, dolgoztam nagyon keményen, tizen-huszonévesen, három műszak, tizenkétórázás, de megfizettek! És jól írta Karma, hova menjek a beteg hozzátartozóm mellől?!És szerinted napi 24 óra nem elég munka?! És nincs semmilyen pihenőnap sem. Legalább az anyagiak miatt ne kellene idegeskednem, de orbán gondoskodik róla, hogy nehogy így legyen. Milyen kategóriába kel sorozni egy ilyen parazitát, aki a legnyomorultabbaktól vesz el, hogy odadja azoknak, akik nincsenek erre rászorulva? És te ezt a parazitát véded, mert neked hasznod van belőle, szép bizonyítványt állítottál ki magadról, az biztos! És szerinted az normális, hogy ilyen kevés pénzből kell tengődnöm?! És még hányan vannak rajtam kívül! Nem írom, le, mert disztingvált vagyok, de tudnék mit mondani. Karmát meg ne merd ekézni, a lába nyomáig sem érsz fel!

@bence: Ezek után el tudom képzelni! Megírnád nekem priviben, ha nem vagyok indiszkrét?
Egyébként csak remélni tudom, hogy nem minden gazdag, vagy jó módú adja el a lelkét Mammonnak.
bence
@nemfideszes: ! Ennél pontosabban nem is lehetett volna összeszedni orbán hitványságait !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.