A demokratikus ellenzéki pártok akár az összes választókerületet elveszíthetik, ha külön-külön indulnak a Fidesz ellen az országgyűlési választásokon – mondta Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke szerdán Gyulán, lakossági fórumon.

Gyurcsány: összefogás nélkül az összes körzetben veszíthet a baloldal
Fotó: Rosta Tibor/MTI

A politikus Botka László hétfői választási ajánlatával kapcsolatban – amelyben az MSZP elnöke a listás választási helyek elosztására tett javaslatot a baloldali pártoknak – kifejtette, csak az a konstrukció működőképes, amely nem kényszeríti a pártokat önmeghasadásra. Az egyetlen párt, amelyik senkinek semmilyen feltételt nem szab, az a DK. "Nem tudok ennél nyitottabb lenni" – fogalmazott.

Elmondta, sok vitás kérdés van a demokratikus ellenzéki pártok között, de abban nincs, hogy a 106 egyéni választókerületben indítandó jelöltekről meg kell egyezni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szettevette
Miért jó egymást pocskondiázni? Csak azért mert más véleményen van? Olvasgatom a hozzászólásokat, olyan alpári stílusban írogatnak egymásnak, elképesztő. Sokszor nem is a cikkről szól a komment, hanem egymásról. Attól senki sem lesz nagyobb "ember", hogy a másikat leszólja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
3dwhite
Igaza van, a jobboldal kb egységes ök meg nem.
verőce21
@Clavigo: (08:39) Mintha magadról írtad volna! Ócska lipsi.
verőce21
A lipsi idiótáknak kb. annyi esélye van a nyerésre, mint lakatlan szigeten a tömegverekedésnek.
Jozefina
@szettevette: teljesen igaza van!!!
És Gyurcsánynak is, hogy a fidesz-kdnp-vel szemben ha nem egyetlenegy közös jelölt indul, akkor minden veszve van. Ezt valószínűleg a többi pártocska is tudja, de marakodnak a koncon és azt veszik majd észre, hogy a parlament közelébe sem jutnak. Egyik sem kivétel!!!
Zeta
Ezt mindenkinek meg kellene érteni!
Kompromisszum híján O. V mindent visz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.