Nagy megfejtések nincsenek az óhajtott Szél-kormány programjában, de lebontanák az orbánista falakat. Szombaton nagy kongresszust tart majd az LMP (amiről a 24.hu is ír majd), ennek előzményeként a párt egyik vezetője, Szél Bernadett nagy manifesztóval jelentkezett pénteken a Facebookon. Szél azt írta, nagy döntés közeleg, a párt történetében először állít majd miniszterelnök-jelöltet.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Sámannus: 20.17
Lehet ennél jobban is teljesíteni!:

"A demokratikus ellenzék közül egyedül az LMP ugrott nagyot, már lehagyta a parlamenti küszöb alá került DK-t, és az MSZP-t is megközelítette."
hvg.hu/itthon/20170927_Median_Melyponton_az_MSZP_a_Jobbik_kozel_ketszer_olyan_eros
Manhattan
Az mindig is tudvalévő volt, hogy az LMP, a Fidesz szatelit pártja. Attól, hogy Schiffer a háttérbe vonult, a megalakulásuk és a parlamentbe jutásuk körülményei nem változtak. Az LMP-nek esélye sincs kormányalakításra! Abban viszont nincs kétségem, bejutásuk esetén, ha Orbánnak koalíciós partnerre lesz szüksége, Szél odafújná az LMP-t a Fidesz mellé. Számomra megbocsáthatatlan, hogy Schiffer egy aljas feljelentgető! Rajta kívül Szél Bernadett és Hadházy Ákos is teljes mellszélességgel támogatták Tátrai Miklós és Császy Zsolt koncepciós perben történő elítélését, sőt még a büntetést is enyhének tartották.
Sámannus
@Béla333: Kedves Béla nem akarlak elkeseríteni. A kamu kutatás még nem jelent választást. ha nyomatékot is akartok adni az eredmények mutassátok ki vidéken akár egyetlen sikeres nagygyűléssel.
Ha kimentek egy lelakott lakótelepre ahol a romák, és a nem romák együtt élnek ti meg vagytok halva, leordítják a fejeteket, ha nem vernek meg. Az kevés a jelöléshez hogy egymás vállát veregetitek. Érezhető jelenlétet kell kimutatni, amiért ki mennek az utcára értetek, nem csak papíron variáljátok a sikereiteket. Má tele van a t@köm azzal, ahogy a semmiből születnek ezek a kiugró sikerek. Mondj egy értelmes mondatot, hogy a pártod hol aratott olyan sikert amitől megfordult ez a trend?
Attól még nem lesz az trendváltás, hogy felrak a csaj magára egy rahedli sminket, és lenyúlja jobbik programját mint baloldali párt. Mindenki tudja, hogy a párt csak max távcsövön látta az országot, vagy az V ker-ben. Azon kívül jó lenne, ha egy polgármesterrel igazolni lehetne, hogy ezt a faszagyereket az LMP állította képmására. Különben kamu az egész ígérgetés.Az LMP bármennyire is tud ígérni nem tudott elvegyülni a polgárok között. A legtöbb baloldali pártnak ez a lépfenéje a pártok nem valódi polgárok, hanem az arisztokrácia valamely pénzes rétegéből verbuválódik, és kezet mos, amikor a pórnéptől elfordul..
A stúdiók melegében szarnak a ventilátorba okádják le a másikat., és képtelenek a polgároknak megmutatni, hogy hús vér emberek.
Sajnálom azokat az értelmiségieket, akik a zemútnyócévet hagyták veszendőbe menni, és egyszer nem bírták kinyögni, hogy Gyurcsány egy igaz magyar ember, szemben a hazaáruló orbánnal és a pártja,még cafataiban is többet tett mint a többi új pátocska együtt. Ez tudom nagyon fájdalmas beismerés lenne de legalább érezni lehetne, hogy nem az orbán szekerét tolja a társaság. Ezt a hallgatást pusztán abból az igen aljas indokból tették, hogy túléljék és támogassák ezt az elvetemült országdúlást.
reagens
@Béla333: Nem ez a baj. A gond ott van, hogy Szél érdekes módon a választások előtt világosodott meg. Na ez a hiteltelen.
Béla333
A jelenlegi választékon szétnézve a legjobb választás az LMP!
Szerintem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.