„Szükségünk lenne további egy, vagy akár még egy ciklusra, hogy a hazánk sorsát hosszú távon meghatározó, az ország morális és gazdasági rendbetételét követően elindított intézkedéseket programokat megerősítsük”– fogalmazott Kövér László házelnök a Magyar Hírlapnak adott nagyinterjúban. A szöveg elképesztő bakugrásokat produkál egyébként, hiszen egy valamikori antikommunista megpróbálja elmagyarázni, miért is volt jó a magyar kommunizmus, akarom mondani, nemzeti színezetű szocializmus. Azért jobb Kádár jóléti állama, mint a nyugati jóléti állam, mert a keletiek meg tudják őrizni identitásukat:„talán éppen a történelmi lemaradásunkból meg az ötvenévnyi kommunizmus elzártságából fakadóan váratlanul lett egy olyan előnyünk, amit a nyugatiak talán már elveszítettek. Lehetőségünk van megőrizni az identitásunkat. Úgy tűnik, a demokrácia és a jólét, társulva a korlátlan – s ekként már önmaga paródiájába forduló, abszurditásig vitt – szabadsággal, vagy inkább totalitárius liberalizmussal,...

(Forrás: 444.hu, Északi által)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Tehát minden fasza. Történelem mocsarába beragadt szekerek vagyunk, mi mindahány keleti állam. Tenni nem kell ellene, süllyedjen csak méglejjebb, egész a posvány feneketlen fenekéig. De gondold végig, bajuszkirály! Mi lesz veletek? Meg a kölykeitekkel? Meg az azok kölykeivel? Kik maradnak itt? A keleti dágványban? Hamarosan eljön az idő, amikor már nem lesz kinek hazautalni! Kinek leszel akkor a királya? Nem marad államod, te szerencsétlen! Ország emberek nélkül puszta föld csupán, telekkönyvi adat. A nyuggereitek sem húzzák örökké. Tudom, nem fogtok soha éhen dögleni, bár megérdemelnétek. De gondoskodtatok magatokról, pereputtyostól, rendesen. Az oszmán meg a labanc együttvéve századok alatt nem harácsolt annyit, mint a bandátok. Annyit még, te ocsmány bunkó, ha már nem marad utánatok semmi, csak a felperzselt föld, szerinted hol lesz neked, vagy a semmirekellő hitvány utódaidnak ilyen dolga ott, ahová majd menekültök a vagyonnal? Hol vár titeket még egy ilyen isteni dagonya? Ahol röföghettek bárgyún, fetrenghettek a saját szarotokban boldogan? Megmondom. Sehol. Nincs még egy hely a földön, ahol az ilyenekből bármi is lehetne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus1
biztosan... minden caponak van magánhadserege. Minden capo zsebe ki van tömve pénzzel. Kiépítettek egy olyan államszervezetet, ahol csak a csókosok ülnek vezető pozícióban, viccet csináltak a jogállamiságból... Még Franco vagy Pinochet is tanulhatna tőlük
elnyomott
Adjatok nekik még százötven évet!
justhpeter
Nincs igaza Kövérnek. Ahhoz, hogy az ország teljesen rendben legyen neki és a gazdaállatának nem 4-8 év kellene, hanem életfogytiglani kényszermunka. Mivel a halálbüntetést eltörölték.
Yoda69
Isten mentse meg a hazat es a magyar nepet toletek ti aljas sunyi nepnyuzok.
Lepényleső
Legalább a háromszorosára gondoltam,- fejenként. Előtte viszont vissza a javakat?
Eladott Ország
Semmi olyat nem építettetek az országban, ami nem csak látszat lenne, kedves László.
Elmentek ti a picsába, amikor a mi arcunkba hazudtok és még több időt kértek. Időt a lopásra?
Időt arra, hogy minden a ti kezetekbe kerüljön? Időt arra, hogy a törvény ti legyetek?
Hát nem, nincs több időtök. Már 7 éve is 1 évvel többet kaptatok mint amennyi járt volna. Sem
nekünk magyaroknak, sem az országnak nincs már ideje arra, hogy tovább hagyja a mérhetetlen pusztításotokat. Elég volt a jelenlegi kormányból és annak áldásos tevékenységéből. Elég volt az álkeresztény gyűlöletből. Az ország nagy többsége azt akarja, hogy eltakarodjatok a hatalomból. Több százezren pedig már véleményt nyilvánítottak azzal, hogy ma épp Londonba, vagy Berlinben nevelik a már külföldön született gyermekeiket. Ez a ti hibátok, minden egyes szétszakított család fájdalma, minden egyes Skype-on látott kis unokáért ejtett könnycsepp. Erre vagytok oly büszkék?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél