A Fidesz szerint a reménytelen helyzetben lévő szocialisták kétségbeesetten próbálják elterelni a figyelmet a korrupciós ügyeikről: a Czeglédy- és a 4-es metró-botrányról. A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s országgyűlési képviselő sajtótájékoztatójára reagált. A szocialista politikus Balog Zoltánnak, az emberi erőforrások miniszterének meghallgatását kezdeményezte az Országgyűlés népjóléti bizottságában az Erzsébet-táborok …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
A fidesz már terelni sem próbál a saját korrupciós ügyeiről, szarik rá, hogy mit gondolunk róla.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
De szép is lenne, ha jelenlegi kormányzatunknak csak ennyi korrupciós ügye lenne! Igaz, ők okosabbak voltak és törvényesítették a korrupciót, állami szintre emelve!
Macskaszem
A fidesz már terelni sem próbál a saját korrupciós ügyeiről, szarik rá, hogy mit gondolunk róla.
Sziszifusz
" Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű "
Egyébként pedig az, hogy mások bűneit emlegetik a Fideszes potentátok, azzal saját gaztetteiket nem tehetik semmissé vagy elfogadottá.
Eladott Ország
Azoknak elég volt a talicska, ezeknek már a kamion is kevés.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2015/12/penz-1.jpg
Bár nem szoktam célravezetőnek tartani, ha valaki megpróbálja a Nokiás dobozok által fémjelzett 2010 előtti időszakot összemosni a 2010 utáni nyílt és gátlástalan pusztítással, most megint úgy érzem: ez itt nem a barikád két különböző oldala csak azért, mert míg egyesek hét éve a 10 méteres ugrótoronyból hugyozzák arcon a választókat, a kettesek szégyenkezve pisiltek a közös medencébe. Úgy tűnik, hogy ezek ugyanazok. Ez így, ahogy van, a rendszerváltás utáni egységes és oszthatatlan, ideológiák által el nem határolható politikai osztály. A maga hamisan fénylő valójában és erkölcstelenségében. Menthetetlen ország az, ahol minden politikus ártatlan, mint a ma született bárány, miközben mindenki ott ügyeskedik, ahol tud és nem szégyell, aztán ha valami félig kiderül, akkor jön a sóhajtozás, hogy a másik oldal tehet mindenről és jön a magyarázkodás, hogy ez miért nem lopás, és miért nem felelős csak mindig valaki más. Lehet azt mondani, hogy a Fidesznek elemi érdeke, hogy a választás előtt egy évvel túldimenzionálja ezt az ügyet. Ez megint az, aminek tűnik. Ez a rongyosra cincált, örökérvényű közhely: ezek ugyanazok. Miként a vesztes is ugyanaz. Egy hülyének nézett ország, amely ahelyett, hogy három évtized alatt felzárkózott volna Európához, a korrupció fertőjében vergődik és próbál meg túlélni a szarnak, bajnak nincs gazdája kezdetű népi bölcsesség dallamára.
hetöndöe
Hát persze,ezért csinálták a szocik a nemzeti konzultációt és ezért szarták tele az egész országot Sorosozó plakátokkal.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.