Nem kegyelmezett a végrehajtó, beteg gyermekével lakoltattak ki egy 55 éves asszonyt hétfőn délelőtt Pécsen. Az édesanya a beteg gyermekkel délelőtt utcára került. Még késő délután sem tudták, hol alszanak majd.

Forrás: rtl.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ez a népirtó Orbán és bűnbandájának igazi arca: kilakoltatások, népnyúzás, népirtás, rablás ezerrel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Ez a népirtó Orbán és bűnbandájának igazi arca: kilakoltatások, népnyúzás, népirtás, rablás ezerrel.
Equus1
@peterkelemen: ez az ország zokszó nélkül tűrte a nyilasok rémuralmát, a kilakoltatásokat, az Auschwitzba tartó vonatokat, a II. Magyar Hadsereg pusztulását... és ezt is tűri.
Senkinek nem jut eszébe, h ez a zászló holnap az számárá is állhat?
Tűrik, h a méhszaros óránkénti lenyúlt pénzecskéje töredékéért emberek életét tegyék tönkre?

Akkor ez is jár nekik!
Nessy
@peterkelemen: Viszont pl. a devizahiteleseken remekül keresett Matolcsy is, és lett belőle alapitvány, meg sok sok ingatlan, műkincs.
A törlesztő részleteknek jó a magyar klíma, egyre jobban növekszenek!
Csizmás Kond
@peterkelemen: Biztos vagy abban, hogy Orbánnak vagy a bandájának tartozott a kilakoltatott ???
division
@peterkelemen: @Equus1: @Nessy: Vajon miért nem érdekel az senkit miért is lakoltatták ki? Vajon mi lenne ha mindenkit aki nem fizeti az esetlegesen felvett hitel részleteit elintéznének egy ejnye-bejnyével? Ez nem így működik, még ha kegyetlen is a valóság.
Equus1
@division: család ismeretségi körébe tartozók, 2 felnőtt, egy kiskorú gyerek, fehérek. 2007-ben hitelt vettek fel. 12 millió Ft-ot, mert lakást akartak maguknak. Havi 70.000 Ft törlesztővel indult a műsor. Két éve ez már 150.000 lett, amit azzal együtt, h mindkét felnőtt dolgozott, nem tudtak fizetni. A 12-ből 7-et fizettek be, most 30 milliót követelnek tőlük. Kocsijaikból egyiket elvitte a végrehajtó, másikkal még járhat dolgozni a családapa. Fizetésük egyharmadát viszi a végrehajtó. Gyerek gimnáziumba jár már, kitűnő tanuló. Lakásukat árverésen hirdetik.

Szted mi a fasz lesz velük, ha nem találnak kint munkát maguknak???
division
@Equus1: Havi 70000 (de még kevesebbet se) forintnyi hitelt eleve nem szabadna bevállalnia senkinek 20-25 évre, amire persze még rájött akkoriban egy-két autóhitel, stb. Soha nem dőltem be ezeknek a hitel maszlagoknak, az elején inkább összébb húztam magam, és amikor már olyan keresetem volt hogy egy éves keresetemből lazán meg tudtam venni egy komolyabb házat is csak akkor tettem meg, ahogy luxus autót is csak akkor amikor már nem volt gond a készpénz meg hogy miből tartsam fenn majd ha mondjuk ki kell cserélnem 4 gumit. A gyerekeim is akkor születtek már amikor megvolt a biztos egzisztencia. Lehet megkövezni ezért.
division
@Csizmás Kond: Az ördög is Orbánnak tartozik, ezt nem tudtad? :-)
Csizmás Kond
@division: ...lehet...de ez a mondenértorbánahibás már inkább szégyen mint erény...
division
@Csizmás Kond: Márpedig mindenért ő a hibás, legutóbb valaki konkrétan a jégesőért is őt hibáztatta:-))
Equus1
@division: ez is egy szemlélet... Tudod, itt nem 4 általánost végzett szülőkről van szó. Kocsikra nem kellett hitelt felvenniük.
Amit a bank művel velük és amit a bankok művelnek az országgal, egyszerűen példa nélküli lehúzás.
Ők kivételes helyzetben vannak. Mindhárman beszélnek németül, angolul. Csak az alkalomra várnak és szeretnék, ha a kölyök még Mo-n érettségizne. Aztán léc... A bank meg beszopta. Igaz, az ország is: 3 kreatív, adófizető fehér emberrel kevesebb.
division
@Equus1: Az tény hogy én sem a bankban kamatoztatom elsősorban a pénzemet:-) Még emlékszem arra az időre amikor több százezreket fizetett a bank havonta a betett pénzemre, ma ez pár tízezret (se) jelentene. Egyébként sok sikert kívánok nekik a továbbiakban, ha külföldön akkor ott. Szerencsére ennek már jó ideje nincs akadálya.
mackoka46
Szégyentelen botrány ország hatalmi arroganciája a frivol kormányzás gyümölcsével a kilakoltatással.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.