Kontrát Károly államtitkár tartott tájékoztatót Csákváron a Soros-tervről, kötelező betelepítésről.

Ma már a teljes ellenzék, így a Jobbik is támogatja a migránsok kötelező szétosztását – jelentette ki a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Csákváron, a Védjük meg Magyarországot! címmel meghirdetett fórum előtti sajtótájékoztatón.

Kontrát Károly azt mondta: erről a Jobbik elnöke, Vona Gábor arról beszélt, akinek szavai szerint "néhány ezer bevándorló befogadása nem számít". Az államtitkár véleménye szerint ezzel a teljes baloldal mellett a Jobbik sem ellenzi a "Soros-terv" végrehajtását.

Kontrát: már a Jobbik is betelepítené a migránsokat

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/vehir

Kijelentette, hogy a baloldal 2015-ben, a tömeges bevándorlás megindulásakor álproblémáról, később, a kvóták esetében fideszes trükkről beszélt, ma pedig azt mondja, hogy a "Soros-terv" nem létezik. A Fidesz úgy gondolja, a terv létezik, annak végrehajtását Magyarországon csak a konzultáció sikeressége akadályozhatja meg – hangsúlyozta.

Kontrát Károly szerint Soros György, mint a világ egyik legbefolyásosabb milliárdosa évente legalább egymillió afrikai és közel-keleti embert akar behozni az Európai Unióba, a 2015 szeptemberétől álló magyar határkerítést le akarja bontani, évi 15 ezer eurót (kilencmillió forintot) szeretne juttatni hitelből, adóemelésekből a migránsoknak.

Végső célja a nyílt társadalom, ahol a nemzetállami sajátosságok, a sajátságos szabályok és a vallások háttérbe szorulnak – tette hozzá.

Az államtitkár felidézte, hogy mind a rezsicsökkentés megvédéséért indított, mind a kvótaügyben és az illegális migráció elleni sikeres nemzeti konzultáció segített a kormánynak a határozott fellépésben. Megjegyezte, hogy ma már az uniós intézményekben a nemzeti érdekek erőteljes képviselete miatt respektálják hazánkat és elismerik az ország teljesítményét.

Kontrát Károly a konzultációs fórumon megjelent mintegy 300 ember előtt kiemelte, hogy amennyiben a "Soros-terv" beválik, akkor az őshonos lakosság aránya viszonylag gyorsan háttérbe szorul majd mindegyik nemzetállamban. Példaként említette, hogy szeptemberben, Bécsben az általános iskolába beiratkozó elsősök 50 százaléka muzulmán volt.

Tessely Zoltán, a térség fideszes országgyűlési képviselője a sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a választókerület központja, Bicske az elmúlt években sokszor testközelből megtapasztalta, mit jelentenek egy városban a bevándorlók. Folyamatosan jelezték a problémákat a Belügyminisztériumnak, és végül tavaly év végén a tábor bezárt.

A képviselő szerint olyan helyzetben van ma Magyarország, amit irigyelnek Európa más országaiban. Megjegyezte, ennek ellenére a probléma nem oldódott meg, az újabb veszély elleni határozott fellépés azonban segítséget nyújthat.

(MTI)

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 3.0/vehir)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Ha már köztünk él orbánc a sleppel és flóri ugyan mi félni valónk van ?
mackoka46
Ha már köztünk él orbánc a sleppel és flóri ugyan mi félni valónk van ?
peterkelemen
Orbán hány migránst telepített be ezidáig? Rengeteget. Ráadásul fűnek-fának osztogatják a magyar állampolgárságot. Szégyen! A Jobbik csak be akarja tartani az Uniós jogszabályokat, amit a fidesz nem hajlandó. Nevetséges 1200 menekültről lenne szó és nem többről.
justhpeter
Ez a jó öreg ahogy öregszik úgy hülyül.
Zeta
Mondhat bárki , bármit a propaganda gépezet csak a saját bejáratott szövegét mondja. Migráns. . . .
Jozefina
Csákvár??? Ha a térképen megnézzük valószínűen már orbán birtok!!! ??
magyarbakancs
Ez a magas fokú intelligens kommunikáció maga a felüdülés.
most formáztam meg a WC a véleményemet a Fideszről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél