Az MSZP elnöke szerint Szél Bernadett nem rendelkezik még azokkal az előnyökkel sem, amelyek Botka Lászlóban megvoltak, hiszen Botka vidéki, sikeres... is Az MSZP elnöke szerint Szél Bernadett nem rendelkezik még azokkal az előnyökkel sem, amelyek Botka Lászlóban megvoltak, hiszen Botka vidéki, sikeres városvezető és ráadásul magas. A DK nem tudja értelmezni, mire gondolt Molnár Gyula Botka László és Szél Bernadett magasságával kapcsolatban, azt viszont üdvözlik, hogy az MSZP is részben bojkottálja a parlamentet. A Fidesz szerint, ha lábon lövik magukat a felkészítő edzésen, akkor az Fidesz győzelmét segíti.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Szerintem az LMP egy orbánék által sunyin létrehozott kamupárt,aminek egyetlen célja hgogy keresztbetegyen azoknak akik le akarják a dúcsét váltani!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Veleda: Kosz, akkor nemcsak en hallucinalok...:o)) Nekem pont ez az erzesem van, plusz az lmp be akar simulni az orbani kulpolitikaba is,...
Pálinkás Pál
Szerintem az LMP egy orbánék által sunyin létrehozott kamupárt,aminek egyetlen célja hgogy keresztbetegyen azoknak akik le akarják a dúcsét váltani!!!
Veleda
@karma1: A fideSS.nek nagyon kell, nyalnia mert szükségük lehet a frakció alakításához ha bekerülnek a parlamentbe. 2014.ben is a fideSS segítette be. Az lmp is dolgozik a parlamenti helyekért.
Eladott Ország
Bár rengeteg frusztráció halmozódott fel a társadalomban, egyetlen ellenzéki párt
támogatottsága sem nőtt számottevően éve óta ,ezért talán ideje volna megérteni: az emberek olyanokra fognak szavazni, akik kvázi garantálni tudják, hogy leadott szavazataik – mondjuk úgy – nem mennek kárba. Vagyis bármilyen rokonszenves, felkészült, szimpatikus arc is Szél Bernadett, azok sem fognak rá, vagyis a pártjára szavazni, akik tényleg így gondolják. Mert az LMP esetében az is kérdés, hogy egyáltalán bejut a parlamentbe. Egy bigott, polipropilén műkeresztény, de vaskosan hímsoviniszta irányvonal nyert teret a sötétségben, hogy további vakságra buzdítsa a társadalom amúgy sem látó részét. A fidesz képviselőnői kb. ott vannak a fontossági sorrendben, ahol a vezér elképzeli őket. Sehol. Szél Bernadett és Hadházy Ákos fiatal, agilis és tehetséges ember, de ideje lenne a magát virtuálisan partvonalon kívülre helyezett Schiffert, végre ellökni az LMP hajójától. Csak árt a pártnak, észre kellene vennie. Szóval amikor kijelöljük a csapásirányokat, és határt szabunk a kompromisszumoknak, akkor ezeket is érdemes szem előtt tartani. A klasszikus kispárt szerepében tetszelgő, különutasságáról ismert LMP-nek különösen. Egyébként meg sok sikert kívánok Szél Bernadettnek mindahhoz, amibe nőként beleállt.
tudode
Megtanulhatta volna ez az ország, függetlenül kiről van szó, ÁLLAMFÉRFINEK/NŐNEK csak az tud eleget tenni, AKINEK VAN ÉLETTAPASZTALATA!
.
Lásd a nyikhaj volt fiatal demokratákat:
.
Elmúlt 24 Év feat. Főnökök - Atomhatalmasok!
www.youtube.com/watch?v=0r_CIlvteDY&list=RD0r_CIlvteDY
kiscsillag66
Csalódás ez a nő! Na, nem a termete miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.