Nagy ígérete volt 2010-ban a Fidesznek az elszámoltatás, most mégis újabb két elszámoltatási ügyben szüntették meg a nyomozást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Beundult a 4-es metró utáni nyomozás. Mald lesznek még ott vezetőszáron vezetett politikusok a választások eleőtt. Igaz, hogy majd később felmentik őket, de a fidesz csordának ez kell!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Csekély hét év alatt.
Tanulság: Lassú munkához idő kell!
De hogy-hogy a választások előtt ilyen "felmentés"?!
Béla333
A Fidesz olyan mint egy jó úttörő: ahol tud, segít.
Most az MSZP-nek segítségre van szükség, hogy ki ne múljon, hát jön a régi mutyitárs és megszűnnek a már jól előkészített és a választásokra bedobni szándékozott ügyek!
Egyre biztosabb, hogy ebben az országban mindenki korrupt, de a Fidesz, az MSZP és a DK az nem!
Jozefina
Beundult a 4-es metró utáni nyomozás. Mald lesznek még ott vezetőszáron vezetett politikusok a választások eleőtt. Igaz, hogy majd később felmentik őket, de a fidesz csordának ez kell!!!
Béla333
@Jozefina: 09.22
Nem lesznek! Ez Fidesz-MSZP (SZDSZ) közös lopkodás, mindkét fél kapott a lóvéből, így szerintem agyonhallgatás lesz, nem felderítés!
Béla333
Nincs itt kérem semmiféle látnivaló, lehet oszolni! Vagy mégis?:

"Az expórészvételre a Gyurcsány- majd a Bajnai-kormány összesen 3,2 milliárd forintot költöttek, és fűnek-fának jutott pár forint, többek közt Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc korábbi tanácsadója is kapott pénzt. Összesen 140 millió ment el tanácsadásra. A 2 szintesre és 2000 négyzetméteresre tervezett pavilon pedig csak fele ekkora lett, és a gyanú szerint előre lefutott közbeszerzésen nyerte meg az építést egy olyan cég, aminek meg sem felelt a kiírási feltételeknek. A Genexpo 2010 Hungary Kft. ügyvezetője Dégen István volt, aki a hetvenes években az Elnöki Tanács munkatársaként tevékenykedett, majd a III/1-es csoportfőnökség szigorúan titkos tisztjeként nemzetközi hírszerzéssel, illetve elhárítással foglalkozott.
A Kehi vizsgálata az ügyben több visszásságot tárt fel, akadt példa arra is, hogy a 800-850 forintos izzókat 13 ezer forintért szerezték be."
444.hu/2017/10/17/nagy-csendben-ket-ugyben-is-megszunt-a-nyomozas-amiben-2010-utan-a-szocikat-akartak-elszamoltatni-a-fideszesek

Nincs itt semmi látnivaló... Jah...
Béla333
Érdekes módon erről a témáról nincs olyan pezsgő vita, mint amikor az LMP-t kell mindenféle légbőlkapott dolgok miatt gyalulni! Pedig ebben a hírben még egy kis lopkodás gyanú is felmerült!
nemkati
@Béla333: "nem volt megállapítható semmilyen bűncselekmény elkövetése"
Az is lehet, hogy ahogy megkapargatták az ügyet, kiderül, hogy mégsem volt bűncselekmény. És ez már eleve nagy blamázs a Fidesznek. Megint lukra futottak.
Vagy, a Fidesznek is jutott a tanácsadói milliókból, és így mentik a bőrüket. Mi pedig sose fogunk tisztán látni. Undorító ország ez.
Béla333
@nemkati: 20.35
Persze!
Ma esti hír szerint meg Gréczi Zsolt egyeztetett a Fidesszel egy borospincében!
Aztán meg újabb ügyeknél derül ki, hogy nem is loptak Gyurcsányék!
Én meg a mindent elhisz nagypapa vagyok, igaz?
CsipkeRózsa
@Béla333: Ne akarjál mindig újabb és újabb gyanúsításokat az MSZP-SZDSZ kormányra fogni. Orbánék a 2. kormányának megalakítása után minden fideszes akárkit arra buzdított, hogy tegyenek feljelentést akármilyen ügyben. Kiderült, hogy az összes gyanúsítás elbukott. Ezért hurcoltak meg, járattak le tisztességes embereket, 7 évig.

Jó volna, ha a mostani fideszes politikusok, polgármesterek, állami magas beosztásban levő emberek csak ennyit loptak, lopnának.

Nem érzed az ellentmondást, hogy nem a nyolcadik éve kormánytagok és polgármesterek nem lopnak, hanem rabolnak, annyit amennyihez csak hozzáférnek, mégsem velük foglalkozol?
Eriksson
Na kérem szépen ezért nem lehet a múltat elszámoltatni. Helyén van a régi nomenklatúra.
Béla333
@CsipkeRózsa: 17.02
Nézd! Én Bartushoz hasonlóan látom a dolgot: ha az "ezen" oldali tolvaj, korrupt bűnözőket elzargatjuk, utána már könnyű lesz megszabadulni a Fidesztől. (Persze a legjobb az lenne, ha egyszerre menne mindkettő!):

". De az ellenzéki elit nem képes tolvajt kiáltani, mert lóg a zsebéből a saját rablott holmija. Ismerjük a szövegeket, hogy az miért nem volt lopás, de ezek senkit nem érdekelnek. Nevetséges, hogy egy kiépült fasiszta államban négy év alatt nem volt képes az ország értelmes része elkergetni saját ellenzéki vérszívóit, akik a nyakukon ülnek, és most ellenzék néven várják, hogy rájuk szavazzanak."
"Nem fognak rájuk szavazni, hanem inkább a bunkóra fognak, mert jól látják, hogy ennek a pióca rétegnek távoznia kell. A komplett felcsúti hülyét már nem lesz nehéz elzavarni, ha lesznek, akiket becsülni lehet. De amíg ezek itt vannak, addig Orbán azt csinál, amit akar. Soha nem fogják leváltani."
"Ha valaki kíváncsi arra, hogy miért nincs igazi ellenzék, miért nem áll a nép melléjük, az kapcsolja be a Klubrádiót és az ATV-t. Akiket ott hall és lát, azoktól undorodnak, és látni sem bírják őket. "
nepszava.com/2013/08/velemeny/bartus-laszlo-a-felcsuti-paraszt.html

Nos! Valahogy így!
bencemacska
@Eriksson: Mindig az éppen hivatalban levő kormánytól független igazságszolgáltatás kellene, és a bűncselekmény felfedezésekor kellene indulni az eljárásnak, nem a választások függvényében!
A tolvaj az tolvaj, nem pártfüggő a cselekménye!
Csizmás Kond
...amikor anno Gyula is oly nagy hanggal ugrott a csontvázakra, már akkor sejtettem, hogy túl zajos ahhoz, hogy madarat fogjon...
Eriksson
@bencemacska: Mégis kimosdatják egymást, mert kéz kezet mos. És sajnos van a pártokon felüli igazságszolgáltatás is.
csipetke
Mikor érjük meg,hogy a fideszt akarja valaki elszámoltatni...
Béla333
@csipetke: 17.53
Hadházy mit csinál szerinted hétről-hétre?
Nézz utána:
www.korrupcioinfo.hu/
Csizmás Kond
@bencemacska: ...nem tudom de ha igen nem nagy eredménnyel...
bencemacska
@Csizmás Kond: Az egész ember olyan katonai ügyész
A katonák meg nem lopnak, ezért nincs gyakorlata.
Jobb, ha marad a görögdinnyéknél! Azokra legalább hasonlít a feje!-?))))
nemfideszes
@Béla333: Szóval röviden és tömören, az ellenzék a hibás azért mert az LMP csak 5%-on áll?! ... nem gondolod, hogy ez ügyben Dettikééknek kéne érdemben tennie valamit?... persze az ellenzéket mindig könnyebb hibáztatni, és egy bukást követően már meg is lesz a bűnbak... amúgy ez a "mindig és mindenért más a hibás" hozzáállás meglehetősen fideszes retorikára hajaz...
A minap a szerencsétlen LMP-s Kukorelly Havas műsorában azt mondta, hogy szerinte minden ellenzéki vezetőnek vissza kéne lépnie, és szavazóiknak Dettikére kéne szavaznia. "Nem kell, hogy támogassák csak szavazzanak rá." ... Ilyet csak egy olyan idióta (már elnézést) mondhat aki nincs tisztában, sem a politika sem az emberek "működésével"! Azt, hogy nem egyszer méltatta már a földspekuláns "first lady"-t, és, hogy szerinte Magyarországon még jogállam van, már meg sem említeném...
Továbbra is kérdezném:
Honnan lesz az LMP-nek 2 millió szavazója?
Dettike mikor hozza nyilvánosságra a korábban "ezen oldali tolvaj, korrupt bűnözőknek" évekig tanácsokat adó Ron Werber, mint LMP-s tanácsadó díjazását?
nemfideszes
@Béla333: 17:57
... és mit ért el vele? Volt egyetlen egy ügyben is ügyészi nyomozás vagy vádemelés?
Mire bárki, bármit is tehetne ezen ügyekben rég elévülnek.
alfahir.hu/2017/11/18/veszprem_hutlen_kezeles_nemedi_lajos_dr_varga_damm_andrea
Béla333
@nemfideszes: 18.31
Szóval röviden és tömören: hülyeség amit írsz, én ilyet nem mondtam!
Az egész beírásod hemzseg a mellébeszéléstől, csúsztatástól.
Pl. Kukorelly is már rég nem aktív politikus.
Felesleges a rosszakaratoddal még vitázni is! Amit írtál, annál még az is hasznosabb, ha csak a régi politikai gárda bűncselekményeit próbálod elbagattelizálni, de a jelek szerint te is amolyan romboló figura vagy: Ha már használni nem tudsz semmiben, de legalább még ártani igen!
Béla333
@nemfideszes: 18.38
Az másodlagos, hogy mit ér el vele, de legalább hétről-hétre bemutatja nekünk a Fidesz rendszer korrupcióit, bűnözését.
A többiek még ennyit sem tesznek, csak asszisztálnak a bűncselekményekhez!
Nehogy már azt mocskold, aki felveszi a Fideszesekkel szemben a kesztyűt!
Miféle demokrata felfogásod van neked?
nemfideszes
@Béla333: Leírod, hogy hülyeség de cáfolni már nem cáfolsz... akár csak "fideszék"...
Mi az amit nem mondtál?...Ember" Akárhányszor belefutok a egy kommentedbe folyton az ellenzék vélt vagy valós "bűnein" rugózol miközben a fidesz nagyságrendekkel nagyobb bűneiről csak érintőlegesen "beszélsz". Kukorellyról pedig nem mint LMP-s politikusról, hanem mint LMP szimpatizánsról beszéltem, aki ugyan úgy ahogy te, vagy Dettike, abban látja a megoldást ha az ellenzéki oldalon mindenki félre áll és utat enged az LMP-nek... a csúsztatás és a mellébeszélés az, hogy mindezt azzal akarod elintézni, hogy Kukorelly nem aktív politikus.
Arról már nem is beszélve, hogy egy percig sem bagatellizálnám el a korábbi bűnöket, pusztán nálam más a prioritás. Előbb vissza kell állítani a demokráciát és a jogállamiságot, el kell érni, hogy ne derékig járjunk a gyűlöletben aztán jöhet az elszámoltatás. "Romboló figurák" pedig nem az összefogást hanem a széthúzást szokták előnyben részesíteni... ezt a történelem is számtalanszor bizonyította már.
18:49-es kommented pedig megint csak ékes bizonyítéka a fideszeseket meghazudtoló gondolkodásodra... Ki mocskolta itt Hadházyt?! Na ez a csúsztatás öreg! Azon felül, hogy nagyra értékelem, mint embert és a munkáját is, pusztán annyit jegyeztem meg, hogy mindezzel sajnos semmire nem megy.
Egyrészt mert a rendőrség és az ügyészség is a fidesz zsebében van, másrészt az a 2 millió fidesz hívő, akkor is a csutira fog szavazni ha az szüzeket áldozna a nemzet oltárán.
Amúgy nem csak az LMP hanem valamennyi ellenzéki párt tett már fideszes politikus ellen feljelentést, vagy éppen nyert meg velük szemben bírósági pereket. Az általam belinkelt veszprémi fideszes alpolgármestert érintő ügyben sem az LMP tett feljelentést...
Szóval inkább én kérdezhetném, milyen demokrata is az aki úgy "gondolkodik", és úgy kommunikál, mint egy fideszes?
Béla333
@nemfideszes: 20.23 20.34
Nem is akarlak meggyőzni, éljen a Fidesz-MSZP-DK nagy közös ország lenyúlása! Csak így tovább!
Belétek fáradtam, hogy minden hülyét egyenként győzzek meg!
karma1
@nemkati: Sajnos, a facebook hsz-eket szepen toroltek a netrol, es a Kalman Olgaval keszult Greczy riportot is amiben Greczy vilagosan elmondta, hogy utcai terfigyelo kamerak keszitettek rola es egy parttarsarol felveteleket az adott idoben.Budapesten, es ez lesz a feljelentesenek a becsatolt indoklasa , bizonyitasa, hogy hamisan vadoljak ot ezzel a "talalkozoval".
A rendkivul megbizhato szemtanu allitolag azt is allitotta, hogy Greczy Zsolt SZEMUVEGET VISELT vegig, amit termeszetesen megcafolt, mivel egyaltalan nem visel sem olvasashoz, sem tavollatasra szemuveget.
De erdekes modon valakiknek nagyon erdekukben allt, hogy ez a Kalman Olga riport szoren-szalan eltunjon...
Béla333
Nem szemüveget viselt, nem kellene hazudni, hanem napszemüveget! Undorító az a hazugság cunami, amit a DK-sok minden erkölcsi aggály nélkül írnak!
Ugyanúgy hazudnak, ugyanolyan erkölcstelen, mocskos módon, ahogy a Fideszesektől látjuk!
Ugyan olyanok mint a Fideszesek!
Méghogy ellenséges ügynökök letörölték Gréczi mindent eldöntő igazát!
Röhej!
Hazudjatok még!
Please!
quadrocopter
Budai-Törpeuszkár Gyulát még nem verték agyon?
Hova lett az 1242 "sáros" szoci ügy?
nemfideszes
@Béla333: Tudod a meggyőzéshez érvek is kellenének, pusztán az ellenzék köpködésén, és mások minősítésén, lehülyézésén kívül! A "csak az LMP" pedig semmivel sem fest jobban, mint a "csak a fidesz"... Gyurcsány és a neje hetente járnak bíróságra a fidesznek köszönhetően, de azért biztos összejátszanak a fidesszel, akiknek köszönhetően a liberalizmus mellett mára már a "Gyurcsány" név is szitokszó lett...és ahogy a te példád is mutatja működik is a NER rendszere...
karma1
@nemkati: Isten aldjon meg a josagodert...:o))) (Mit ossze kerestem,... Persze, biztos, hogy rossz helyen...:o)))
karma1
@Béla333: Ez neked is szol...
Es a szemtanu NEM napszemuvegrol beszel...
Béla333
Mióta hiteles bizonyíték valamire az, hogy az érintett mit mond erről?
Lefordítva:
Nem bizonyíték semmire az, hogy a DK szóvivője tagadja az őt magát érintő információkat.
Ennyi erővel minden bűnözőt fel kellene menteni a Bíróságnak, hiszen ő azt mondja: nem követte el azt amivel vádolják, nem is úgy volt!
Ezt mindenki kétkedve fogadja, jogosan!
Kivéve a fanatikusokat! Hiszen nekik még ennyi sem kell, nekik elég az, hogy az érintett K.O. előtt azt mondja: nem így/úgy volt!
Nos az ilyen hívőkkel nincs miről vitatkozni!
Ez pont olyan vallásos hit, mint a Fideszeseknél az egy Orbán hit!
karma1
@nemkati: Bizony, ezt nemelyek muveszi szinten gyakoroljak,...:o)))) Hal'Istennek!...:o)))
karma1
@nemfideszes: Tehat, ha jol ertelmezem, akkor Bejla baratunk most attol van kiborulva, hogy a regnalo fide$$ nem vegzi jol a munkajat, es nem szamoltatja el az ellenzeket - amelyik ugyanazon az oldalon all, mint a zelempe'...
Es asszem, kurvajol ertelmezem, mert most akkor itt is tudja ostorozni kedvenc mumusat, Gyurcsanyt...:o)))))
Kene mar neki jelentkeznie egy futyi$$ tagsagiert,... :o)) Orommel allitanak neki ki,...:o)))
nemkati
@Béla333: Ha neked nem hiteles Gréczy állítása, az a magánügyed. A lényeg, hogy ezen kívül kamerafelvétel bizonyítja, hogy a kérdéses időpontban Gréczy Budapesten volt. Megértem, hogy annyira nem érdekel téged ez az ügy, de akkor miért foglalkozol vele? Ráadásul úgy, hogy fogalmad sincs semmiről, de kapásból hazugsággal vádolod Gréczyt.

Ha mégis szeretnél pontosabb információt. akkor nézd meg ezt a 2 perc 40 másodperctől:
www.youtube.com/watch?v=ruh8aPnuMec
nemfideszes
@Béla333: Te szerencsétlen (bocs de most már én sem tudom megállni) és az mióta hiteles bizonyíték, hogy mit állít két MSZP-s politikus? És most nem az MSZP-sen van a hangsúly... hanem azon, hogy bizonyítékok nélkül elhiszed azt ami a te álláspontodnak jobban megfelel, míg a másik állítását helyből megkérdőjelezed?! ... ráadásul kamera felvétel is bizonyítja, hogy a kérdéses időpontban, Gréczy nem lehetett ott... de szerinted nyilván ez sem elégséges bizonyíték...
Béla333
@nemkati: Ki látta a kamera felvételt? Miért nem hozzák nyilvánosságra, ha annyira egyértelmű?
Miért nem hozzák nyilvánosságra, hogy az MSZP Szekszárdi vezetője által felírt gépkocsi rendszámok kinek a gépkocsija?
Semmi meggyőző bizonyítékot nem mutatnak be, csak a hazudozás megy!
Ha minden úgy van, ahogy Gréczi állítja, akkor nem értem miért nem bizonyítja be az állítása igazát?
Innentől kezdve ez is csak olyan kérdés, mint a Fideszesek hite Orbán irányába! Ti is csak hisztek, mert azt mondják nektek hogy higgyétek el!
Ugyan olyanok vagytok, mint a Fideszesek!
Béla333
@nemfideszes: 21.54
Szerencsétlen szerintem te vagy, aki ugyanúgy hiszel mint egy Fideszes Orbánnak!
Gréczi bármelyik állítására van meggyőző bizonyíték?
Neked bármit és annak az ellenkezőjét is be tudják adni, bizonyíték nektek nem kell semmire, elég nektek a vakhit!
quadrocopter
@durbincs: Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
karma1
@Béla333: Ne haragudj, de ez mar a pitiseg netovabbja, amit itt muvelsz! Mi a banatos joistenert kellene nyilvanossagra hozni barmilyen videofelvetelt is! Kozode hozza???
Eloszor is egy ugyeszi szakaszban levo dologrol beszelunk, ami kizarolag Greczyre, a szekszardi vadolo mszp-sekre (mi is a nevuk? Kik ok? Ja, vagy az teged nem is erdekel!) es a nyomozohatosagra tartozik.
Greczy kapott egy lehetoseget - szerintem Kalman Olga felkinalta ugyanezt a lehetoseget a szekszardi mszp-seknek is, akik nem fogadtak el a nyilvanossagot -, amivel elt, es ahol bejelentette, hogy birosagi szintre tereli az ugyet, mivel egy 100 %-os hazugsagrol van szo.
Ennek ellenere te ezt a riportot siman ignoralod, csak mert az illeto DK-s, es te semmikeppen nem akarnad elismerni egyetlen dk-srol sem, hogy igazat mond, mivel az nem tartozik bele a te lmp-s mesevilagodba.
Szanalmas a fobiad, erdemes lenne kezeltetni...
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
nemkati
@Béla333: Szánalmas a vergődésed, ahogy izzadsz itt egy dékás besározásával. Küzdj csak tovább a démonjaiddal, reménytelen vagy.
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
Béla333
Nincs ügyészségi szakasz, ne hazudj!
Ugyanis Gréczi nem tett feljelentést sem!
Azt mondta, hogy nem tesz feljelentést, neki elég az bocsánatkérésnek, hogy kirúgta az MSZP Nyakót, a szóvivőjét!
Karma persze tudja ezt, de szándékosan hazudik, úgy állítva be, mintha a becsülete érdekében Gréczi pert indított volna!
Ez hazugság!
A videofelvételt meg azért kellene nyilvánosságra hozni, mert szerintem az ország igenis jogosan kíváncsi arra, hogy egy párt szóvivője összejátszik-e a választók háta mögött a Fidesszel? Tartanak-e titkos egyeztetéseket?
Ha bizonyítéka van Gréczinek arra, hogy a szekszárdi mSZP hazudott ezzel kapcsolatban, akkor teljesen jogos elvárás, hogy bizonyítsa be a szavahihetőségét!
Ha nem teszi ezt meg, akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy milyen takargatnivalója van?
Lehet hogy hazudott? (Igen!)
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.