A Weinstein-botrány egyre nagyobb hullámokat vet, sorra állnak elő történeteikkel az áldozatok. Itt az ideje beszélni arról, hogy a tömegkultúra hogyan járul hozzá, hogy a Harvey Weinsteinhez hasonló szexuális ragadozók kedvükre zaklathassák a nőket.gy néz ki a pedofilkultúra elterjedése – a kislányokat egyre fiatalabb és fiatalabb kortól különféle szépségrituálékra kényszerítik, hogy a pedofil és nőgyűlölő férfitekinteteket kiszolgálják. Mindez a kapitalizmus és a nőgyűlölet kereszteződésében található – a szépségápolási és divattermékeket kortól függetlenül reklámozzák a nőknek, mindaddig, amíg ez bevételt termel, és kiszolgálja a férfiak tekintetét.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
A sok mocskos féreg hány kislány életét teszi tönkre!
GeoCravker
A gyermekszépségversenyeket és fotózásokat a szülök tudtával és írásos beleegyezésével tartják. A kereslet erőszakos visszaszorítása valószínűleg pont annyira hatékony, mint a szesztilalom.Véalószínűleg a köztudat módosítása a kereslet csökkentése, a szülők nevelése, az anyagi kényszeríthetőség megszüntetése, stb. hatékonyabb

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.