A Fidesz frakcióvezetője szerint alig költöttek erre a célra állami pénzből.

Gulyás Gergely Fidesz-alelnök, a kormánypárt újdonsült frakcióvezetője maratoni fórumozást tartott kedd este a XII. kerületben – írja az Index.

A találkozó végén egy "örök Fidesz-szavazó" hozzászóló a közönség soraiból kifejtette, hogy csalódott, mert a 2000-es évek elején a V4-ek között vezető volt Magyarország, most viszont már sereghajtó. Ezt pedig nem lehet csak a szocialisták nyolc évig tartó kormányzásával magyarázni.

Gulyás szerint 2010-ben államcsőd közelben vették át az ország vezetését, viszont azóta GDP-növekedésben hozzuk a V4 átlagot. Ez pedig ha így marad, akkor a következő ciklus közepéig utol fogjuk érni Szlovákiát és valószínűleg Lengyelországot is. Már ami az egy főre vetített GDP-t jelenti – mondta Gulyás.

A kérdező visszavágott: talán nem kellett volna annyi stadiont építeni. Mire Gulyás az elmúlt évtizedek legőszintébb válaszával állt elő:

azért épülnek stadionok, mert a miniszterelnök híve a focinak.

Majd hozzátette, hogy bár ez politikai támadási felület, az állam alig költött erre. 

(index.hu)

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Na csak kijút a szög a zsákból. Kár, hogy a cigánykirály nem az oktatás vagy az egészségügy híve...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
"Gulyás szerint 2010-ben államcsőd közelben vették át az ország vezetését"

Ezt a kamu dumat!
2010-ben 260Ft volt az Euro, ezt sikerult orbaneknak 320-ig feltornaszni.
2010-ben volt tobb mint 3 ezer milliard nyugdijmegtakaritasunk. Ez mara 0
2010-ben a devizatartalekunk duplaja volt a mainak.
Allamcsod nyomokban sem volt tapasztalhato, ellenben 2011-ben majdnem sikerult bedonteni a forintot rogannak, es kupak aladarnak amikor allamcsodrol vizionaltak a nemzetkozi sajtoban.
Szoval gulyas ne hazudozz itt ossze vissza.
Az egyetlen igaz mondatod, hogy valoban a stadionok epitese orban fobiajanak koszonheto. Gondolom ezert meg is kapod az agymosast poraz tartodtol.
Lepényleső
A sok hazudozás közben igazmondásra vetemedett,egyre ritkább eset?
öcsi55
-az állam alig költött erre! Ez nagyon megnyugtató kijelentés,csak az igazság tartalmával van egy kis baj,kedves Gulyás úr.A TAO ugyan is a költségvetésbe befizetendő összeg egy része,vagy is a költségvetésbe be nem fizetett pénz.Mint azt nagyon jól tudjuk,hogy a meg nem szerzett nyereség is veszteség, levonva a konzekvenciát ez a pénz az állam vesztesége . A TAO-t csak azért találták ki ,hogy a szeretett vezérnek legyen miből a focira költeni,még külföldön is,meg hát persze a kis vasúttal megajándékozni hű népét!
advocat
Láthatjuk! Van aki szereti a focit. De ne az én zsebemre!
advocat
Azért Gulyás Gergyely, mint végzett jogász - jogvégzettnek mondanám - tudhatná, hiszen a még úgy ahogy független bíróság megállapította a TAO közpénz, hiszen az adóalapból lesz levonva. Ennyire hülye nem lehet, csak aljas.
quadrocopter
Gulyásnak hivatali kötelessége maflának lenni! Annyi pénzért már megéri!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.