A Fidesz frakcióvezetője szerint alig költöttek erre a célra állami pénzből.

Gulyás Gergely Fidesz-alelnök, a kormánypárt újdonsült frakcióvezetője maratoni fórumozást tartott kedd este a XII. kerületben – írja az Index.

A találkozó végén egy "örök Fidesz-szavazó" hozzászóló a közönség soraiból kifejtette, hogy csalódott, mert a 2000-es évek elején a V4-ek között vezető volt Magyarország, most viszont már sereghajtó. Ezt pedig nem lehet csak a szocialisták nyolc évig tartó kormányzásával magyarázni.

Gulyás szerint 2010-ben államcsőd közelben vették át az ország vezetését, viszont azóta GDP-növekedésben hozzuk a V4 átlagot. Ez pedig ha így marad, akkor a következő ciklus közepéig utol fogjuk érni Szlovákiát és valószínűleg Lengyelországot is. Már ami az egy főre vetített GDP-t jelenti – mondta Gulyás.

A kérdező visszavágott: talán nem kellett volna annyi stadiont építeni. Mire Gulyás az elmúlt évtizedek legőszintébb válaszával állt elő:

azért épülnek stadionok, mert a miniszterelnök híve a focinak.

Majd hozzátette, hogy bár ez politikai támadási felület, az állam alig költött erre. 

(index.hu)

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Na csak kijút a szög a zsákból. Kár, hogy a cigánykirály nem az oktatás vagy az egészségügy híve...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Mennyi az az alig? Mi a francból építették volna?
Hellcat
Na csak kijút a szög a zsákból. Kár, hogy a cigánykirály nem az oktatás vagy az egészségügy híve...
nusika
...Mi is híve vagyunk a jobb életnek...!!! ...híve a jobb megélhetésnek...!!! .. a nép híve az igazságosságnak!!!...és mit kaptunk, kapunk ??? ...
namihami
Gergelyfiam. Szívós munkával sikerült feltalálnod a langyos vizet. Mert ez a bölcsesség még melegvíznek se elég.
Csak az a baj, hogy erre, már jóval előtted, egy GONDOLKODÓ félország rájött. A fideszesk még hezitálnak. De te most lendítettél egy kicsit a szellemi kerekeiken.
solidedge
Olyan miniszterelnökre kell cserélni 2018-ban aki az egészségügy híve.
kokopelli
@namihami: Szabadalmaztatta is,de "forróvízzel"!A langyosból kivonta a hideget!
Nem tudom,hogy erre mit szólnak az "elvetemült" igazi fidesz-szavazók?Nem
sértés,ha a vezetőségből valaki ennyire hülyének nézi őket! Önbecsülés elvtársak?!
Cicamama55
Óóóó! Ezért bünti jár! Jövő hónaptól vagy államtitkár, vagy tárca nélküli miniszter lesz...
namihami
@kokopelli: ""Van annyi pénz, amennyiért gombás a hüvelyem.""
A vezetés felismerte ezt.
A szavazógépnek pedig elég az istentudat. És az istenük tévedhetetlen, tehát az angyalai is azok kell, hogy legyenek, hiszen általa lettek a mennybe helyezve.
Magyarázzam?
iluminati
@solidedge: Nem Csak az egészség ügy híve...Az országé, az embereké...Nem csak a stadionokat, kisvasutat kell építeni...ez már nem a gyerek kora...jó lenne felnőni a feladathoz...Az embereknek mukára,jó fizetésre, önmegvalósításra van szüksége...
Különben Orbán úr hamarosan csak 2 milió fős országot számol.. ami csak az ő baráti rokoni körei... ezeknek majd a kivándorló magyarokkal kell üzletet kötni akik nem felejtenek...
Aki Én
Az állam valóban alig költött erre, az adófizetők annál többet.
Peller Anikó
Na kéremszépen, akkor ezennel készülhet is a vádirat, a Meee ur a saját szórakoztatására, hobbijára, gyerekkori ábrándozására költötte el a közvagyont és az Eu-s támogatást a millió stadiommal és még romániába is !!

Jó, tudtuk ezt nyilván de most már van rá tanú. Kérjük a feljelentést a európai bíróságnál.
kokopelli
@namihami:..mint a régi vicc a Gazsiról, akit a komcsi múltja miatt marasztalt el az
új "demokratikus" vizsgálóbizottság,mert nem tudott tagadni a régi elvtársak előtt!
Mind ott ültek az asztalnál! ...(de,mama,ezek ugyanazok!?...és lesznek is!?)
papa.49
Lehet, hogy az állam nem költött, viszont a TAÓ-t ami állami bevétel lett volna elbaszták erre a fos focira, ezért kötél jár mindnek !!!
Veleda
Stadionok vannak, csak jól játszó focisták nincsenek. Lassan az lesz, hogy minden focista kap egy stadiont. Ha az andorrai pékektől is kikap ez a csapat, akkor a Bajza utcai általános iskola 6.ik b osztálya is szarrá veri. Pedig ott a Laci bácsi az edző, aki amúgy a tornatanár is egyben.
Stadion ügyben azon is érdemes elgondolkodni, hogy kik azok akik megkapják az építkezést? Naná hogy Fidesz közeli építő vállalat. Had legyen már elkötelezettje Orbánnak
papa.49
Még szerencse hogy a csutigeci nem a síelős sportokat szereti, képzeljétek csak el, mindenütt hegyeket emelnének, és importálnák a havat a lejtőre )))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kokopelli
@papa.49: ..vagy a "mélytengeri búvárkodás" mint hobby, a schleppjével! ;--)
nusika
...olvasom, hogy felcsúti golfakadémia is lesz...!!! épülnek a golfpályák !!!4
papa.49
@nusika: Minden kell a ,,jövendő királynak a kedvtelésére,, !!!
nusika
...Farkas Flóriánnak, pedig a híve a zsebelésnek , úgy, hogy a NAV is belezavarodik a nyomozásba!!!

hvg.hu/itthon/20171018_Eltapsolt_romamilliardok_nem_bir_a_NAV_az_evszazad_bunugyevel?s=hk
papa.49
@nusika: A ,,testvírt,, nem lehet elmarasztalni, csak majd akasztani a csutigörény mellé !!!
papa.49
@kokopelli: De kimondottan ,,LÉGZŐKÉSZÜLÉK,, nélkül, és a Csendes Óceánon a Mariana árok felett )))))))))))))))))))
szaboria1
@nusika: Tállai reménykedik, hogy jövőre hátha maradhat ez a kormány és akkor egy tollvonással megszüntetik az eljárást. Neki most mos az a legfontosabb a csokin az Ő képe legyen.
nezelodo
Ismertem olyan embert akinek az volt a mániája, hogy éjszaka húsz literes fazekakban főzött egymagának. Mint kiderült, egy súlyos idegbetegségben szenvedett. Szegénynek hiába lett volna az a heppje, (és elmebaja), hogy stadionokkal építi tele az országot, neki csak egy hatalmas fazeka, pár kiló krumplija, és gulyáshúsa meg pár doboz pörkölszaftja volt.
nezelodo
@nusika: Hát azért nem fektetett annyi energiát a NAV dr flóri tolvajlásának a megtorlásába, mint egy kisvállalkozó háromhavi járulék elmaradásának megtorlásába.
cikicakk55
Ha Farkas Flóri nem a fővajda haverja lenne,hanem Kovács László kőmüves kisiparos vállalkozó,már rég elvégezték volna az egész könyvelését,és ha rossz csillagzat alatt született,akkor pár milla adócsalást is rég a nyakába varrtak volna. Kellenek a kreol szavazatok
nezelodo
Az előbb a kuszaszem reklamált az őt ért támadás miatt, ő is elszólta magát. Azt találta mondani , hogy a "jegybank családját támadja az ellenzék". Hát kétkabátos barátunk, tudjuk, és látszik, valóban családi tulajdonnak tekinted a Jegybankot.
Fradigege
A TAO-ból ment a nagy része, amit a multik adtak, mert ha nem, akkor jól megrángatja őket a zsírmore. És ugyebár, a TAO-t másra is lehetne fordítani. Ő a teljhatalmú zsírvajda az ország tetején. Én simán elszámoltatnám. Csak emeljetek pajzsra.
kokopelli
@nusika: lesz a "Golf.ó de Mexico"-ban,mert ott olcsóbb! ;--)
herczeg0210
Még jó, hogy nem a sielést kedveli, hiszen akkor közpénzen hordanák ide északról a havat nyáron is!!!
Yoda69
"Gulyás szerint 2010-ben államcsőd közelben vették át az ország vezetését"

Ezt a kamu dumat!
2010-ben 260Ft volt az Euro, ezt sikerult orbaneknak 320-ig feltornaszni.
2010-ben volt tobb mint 3 ezer milliard nyugdijmegtakaritasunk. Ez mara 0
2010-ben a devizatartalekunk duplaja volt a mainak.
Allamcsod nyomokban sem volt tapasztalhato, ellenben 2011-ben majdnem sikerult bedonteni a forintot rogannak, es kupak aladarnak amikor allamcsodrol vizionaltak a nemzetkozi sajtoban.
Szoval gulyas ne hazudozz itt ossze vissza.
Az egyetlen igaz mondatod, hogy valoban a stadionok epitese orban fobiajanak koszonheto. Gondolom ezert meg is kapod az agymosast poraz tartodtol.
Lepényleső
A sok hazudozás közben igazmondásra vetemedett,egyre ritkább eset?
öcsi55
-az állam alig költött erre! Ez nagyon megnyugtató kijelentés,csak az igazság tartalmával van egy kis baj,kedves Gulyás úr.A TAO ugyan is a költségvetésbe befizetendő összeg egy része,vagy is a költségvetésbe be nem fizetett pénz.Mint azt nagyon jól tudjuk,hogy a meg nem szerzett nyereség is veszteség, levonva a konzekvenciát ez a pénz az állam vesztesége . A TAO-t csak azért találták ki ,hogy a szeretett vezérnek legyen miből a focira költeni,még külföldön is,meg hát persze a kis vasúttal megajándékozni hű népét!
advocat
Láthatjuk! Van aki szereti a focit. De ne az én zsebemre!
advocat
Azért Gulyás Gergyely, mint végzett jogász - jogvégzettnek mondanám - tudhatná, hiszen a még úgy ahogy független bíróság megállapította a TAO közpénz, hiszen az adóalapból lesz levonva. Ennyire hülye nem lehet, csak aljas.
quadrocopter
Gulyásnak hivatali kötelessége maflának lenni! Annyi pénzért már megéri!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.