“A Fidesz szerint Miskolcon szárnyal a gazdaság. Ehhez képest az egyik óvodában a szülőknek nyilatkozniuk kell: meg tudják-e venni a gyereküknek az óvodai széket! Értitek? A széket! Hogy le tudjanak ülni az asztalhoz enni. Magyarán az önkormányzat már a kötelező feladatait sem tudja ellátni megfelelően. Ez nem szárnyalás, hanem csőd. Most komolyan, miniszterelnök úr! Az épülő stadionokból nem lehetne pár széket áthozni az ovikba? Én is szurkoló vagyok, de Isten bizony szívesen állok, hogy az ovisok leülhessenek.” A Haladás új stadionját éppen most mutatták be, 9000 szék, 15,6 milliárd forint. (A 23 700 férőhelyes Fradi-stadion 14,75 milliárdba került, 3 év alatt ennyit nőttek az alkotmányos költségek.) Ha jól tippelek, akkor az jön, hogy az óvoda vezetőjét a szőnyeg szélére állítják, hogy miért írta ezt le, az ilyet szóban kell közölni a szülőkkel … A legjobb komment: “És ha kijárta a gyerek az óvodát elviheti a széket az iskolába”

Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ez aztán már mindennek a teteje. Épp a minap a szomszédom mondta már 5000.-ft kell beadni két részletbe az óvodába, mert az unokája középső csoportos és a nagycsoportosok ballagására nekik kell állni a költségeket. Ja plusz még 500.-ft a mikulás miatt. Pedig én úgy tudom erre van költségvetés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
Szerintem csak azért nincs szék mert a nem gazdag családba született kisovisokból nevelik fel a jövő orbáni munkaállami lábonállitus hungarikuszait. Majd ha felnőnek, ők is olyan munkahelyeken fognak dolgozni, ahol szándékosan nem hagyják őket leülni vagy legalább a gerincüket megtámasztani a 12 órás műszak alatt... :-((((((((((((((((
Nessy
@szaboria1: 1. Február 2. Gyertyaszentelő.
2. December -karácsonyig hajnali mise. Rorate!
kokopelli
@eszegfu: ..a zasszony keresztanyuja vissza jött az USÁ-ból végleg,és kórházba
került! Én hoztam el kocsival,és a növéreknek (a doktornak semmi) akart adni egy
20€-s bankót a "Kévékasszába"! Elfogadta az egyik, és 15-öt visszaadott,mert ők
úgy döntöttek,.hogy max. ennyi az annyi,meg különben is ön nyugdíjas nemde?
szaboria1
@Horizont: Igen a mi egy iskolánk is tavaly az egyházkezébe került és most már jönnek az apácák is akik állítólag tanítani fognak.
emerencia
@kokopelli: Ez Németországban történt? Egy kolléganőm mesélte, hogy valakije a németeknél ápolónőként dolgozik és rengeteget bulizik a kolléganőivel mert erre költik a kávékasszában összegyűlt pénzt.
kokopelli
@emerencia: A "Kaffee-kasse" az egy fogalom mindenhol! Nálunk az irodában
mindig a "tulaj dobott" még akkor, egy 50-est vagy 100 DM-est.Nem kell mindent
készpénznek venni,mert a "borravaló" nagyon silány, csak a pincérnél szoká-
sos,és az is mértékkel!
Az igazi "kaffee-kasse" is csak az amit a szól jelent! ;--)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.