Szájer József keresű önvallomást tett. Nem fantomokkal küzdünk, a Soros-terv megvalósítása Brüsszelben megkezdődött mondta Szájer József fidszes európai parlamenti képviselő az MTI szerint Mosonmagyaróváron pénteken. Szájer szerint az Európai Parlament illetékes bizottsága csütörtökön elfogadott egy jelentést, amelyet még a bizottság nyújtott be, és a bevándorlás kérdését igyekszik szabályozni. Ez az állásfoglalás, amelyet nem szavaztunk meg, lényegében megegyezik a Soros-terv elképzeléseivel. – tette hozzá Szájer, aki ezek szerint saját maga is azt gondolja, hogy Soros György embereivel dolgozik együtt. Korábban már írtunk arról, hogy Szájer hadakozik magában, hogy az Orbán-kormányhoz, vagy az Európai Parlamentben benyújtott tisztségéhez legyen-e lojális.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@Csizmás Kond: Valóban az Általad felsoroltak egy része a "fogalom" körébe tartozik... itt csak az a bökkenő, hogy O.V. a "Soros tervről" beszél. Soros elképzelése a menekültek befogadásáról "kézzel fogható", mert leirta. De ebből a kormány csinált egy "átiratot", melyet a mostani konzultációs kérdőiven meg is "magyaráz"... és ami egyáltalán nem parallel Soros elképzelésével... érdemes összehasonlitani a kettőt. Be kellene látni, hogy O.V. által emlegetett Soros terv, nem azonos Soros által leirt elképzeléssel... és ha már tényleg kiváncsiak az emberek véleményére, akkor ez utóbbiból kellett volna a kérdéseket feltenni... nem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
"...Szájer azt GONDOLJA..." áll a cikkben! Ne gondoljon az ingyenélő,hanem
"virítson"! Én azt hiszem,hogy a szomszédom a Jézus Krisztus, de álruhában
és elváltoztatott külsővel! Nagy az isten állatkertje,sok-sok magyar EU-néppárti
zombie-val! ;--)))))))))
magyarbakancs
@Csizmás Kond: ."vagyis te magadról állítod, hogy függetlenül (néha elég sokszor ) kiállhatsz valami mellett, de más nem...?" Dolgok mellett igen kiállok.
Politikus mellett, ideológia mellett nem állok ki. Az a baj a te kiáltásoddal, hogy a teáltalad preferált párt a Fidesz akár mekkora baromságot mond a képviselői azt teljes mellszélességgel megvéded.
Ezt már írtam neked.
Én baloldalinak mondanám magam, de se a MSZP, se a DK nem bal oldali párt a többi meg valami katyvasz semmitmondó párt ki ül a parlamentben.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...bakancs...a kiállást és az itt leírt véleményeket aki nem tudja megkülönböztetni egymástól annak hiába magyaráz az ember...
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Fogalmi zavarban vagy a vélemény az kiállás valami mellett,vagy ellen.
elnézést az okításért.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...most pedig szépen olvasgasd vissza ki mit írt (csak a kettőnkét) és meglátod ki zavarodott bele...:)
namihami
Vajon kötelező a jópénzért ott lebzselni? Ha ez ekkora lelki traumával jár, akkor le lehet mondanii és hazajönni. Kis feleséged már gazdagon a minimálbér felett keres, te se fogsz éhenhalni.
És a belső harcod máris megoldódott.
Jaaaa? Hogy azt a fizetést és az azzal járó testet-lelket ölő robotot nem akarod otthagyni? Akkor bizony marad a vívódás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.