Deutsch szerint ugyanis valóban nincs „Soros-terv”, de mégiscsak van „Soros-terv”. Aki ezt nem érti, az hülye. Jeszenszky Géza volt külügyminiszter a politikai elbutulás állapotában van, hasonlóan Bod Péter Ákos és Mellár Tamás közgazdászokhoz – jelentette ki kérdésre válaszolva szombaton Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője. A kérdés a Jeszenszky által a Magyar Nemzetnek adott interjúra utalt, amelyben a volt külügyminiszter egyebek mellett azt mondta: „Szégyenteljesnek tartom, hogy ennyire lenézik a magyar választók intelligenciáját. Biztos, hogy nincs Soros-terv.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: vladimir putin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nos Tompika nálad ennek nem áll fenn ennek veszélye, mert te már elve ilyen vagy! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Nem tudom,hogy Tompikánál ez,hogy van, de felénk ha az ember el megy valami komolyabb helyre ( orvos, Önkormányzat, iskolai évnyitó,évzáró,stb) akkor előtte megfürdik,hajat mos, és felöltözik rendesen,pedig felénk nem élnek EU képviselők,csak egyszerű emberek,akik megadják a tisztességét annak,ahová mennek. A csuti is azért küldte ezt a szétszívott agyút olyan messze,hogy ne égesse magát vele itthon.
cikicakk55
Na lebuktattam magam. Ide akartam eredetileg, de amoda raktam be. Na de eddig is vállaltam magam és ezután is fogom.
Nessy
"Nincs Soros terv, de mégis van Soros terv! Aki nem érti az hülye!" Tompika! Te érted amit mondtál? Költői lélek vagy! Az agyad Tompa!
volvós
Kijaf@szomtompika !!!
Azért sötétedés után ne mászkálj Brüsszelben,
mert valami koszos rühes szutyok roma migránsnak
néznek, és visszatoloncolnak Romániába...kócsag !!
dr. prédikátor
Kijafaszom tompika! te aztán t6ényleg hülye vagy!!!Neked nem szabadna megszólalni sem!!!
kisrigó
Ez az ápolatlan, eredendően buta csavargó beszél elbutulásról?! Azokat a baloldalinak nem mondható értelmes jobboldali embereket minősíti, akiknek a poros nyomába sem ér! Persze, mert "csak a fidesz!" Züllött, buta címeres ökör! (bocsánat ökrök)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.