Mitől félnek a legszélsőbb jobboldaliak Magyarországon? Az Identiteszről nemrég Erő és Elszántságra átneveződött, identitáspolitikában – mások szerint nácizmusban – utazó párt is megünnepelte 1956-ot a Corvin közben. De szerintük vajon mitől kell félni? Ugyanezt a kérdést feltettük a Fidesz és a Jobbik szimpatizánsainak is. A válaszok között van némi eltérés, de nem olyan sok.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ezek az embernek nevezett genetikai hulladékok a kisebbségérzetüket nem tudják leküzdeni! Ezért fáj nekik és zavarja őket minden. Azt hiszem nem sokat olvastak olyan dolgokat amit kellett volna. A Náci propaganda szöveget viszont tanulmányozta. Igazából ajánlom minden Cigányozó Zsidózó hulladéknak: Anyukát megkérdezni majd DNS tesztre menni aztán lehet, hogy meglepetés lesz a vége.
Aki Én
Ezért veszélyes a társadalomra, ha meleg emberek maguknak sem merik bevallani hovatartozásukat.
CsipkeRózsa
Mindenki ott van otthon, ahol él, az itt élő cigányok sosem voltak Indiában, Magyarországon itthon vannak. Az itt élő zsidók szintén itthon vannak.
Az Identitesz is itthon van, sajnos.
Sámannus
A globalizáció jegyében nékem zsiros bajszú magyar tesvírem is van, és a többi is biztosan elvan kenve a géntérképemen. A vita inkább csak azon van, Ha a parszt nem dolgozik mit egyen a cigány. Sajnos a mai munkamegosztás szerint ő is igen kevéskét dolgozik, ezért általában azt eszik mind a kettő amit egy harmadik megtermel. A gond csak ott kezdődik, ha egyik vagy másik kisajátítja az elosztás jogát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.