Gyurcsány Ferencnek a minősíthetetlen kormányzati teljesítményen túl két történelmi bűne volt. Az egyik az őszödi beszéd, melynek hosszabb távú hozadéka az a fideszes gőg és arrogancia, amit manapság tapasztalunk hatalmi részről. A Fidesz azt tanulta meg Gyurcsánytól, hogy nagyipari méretekben szabad hazudni. Nincs következménye semminek. A másik pedig a kettős állampolgárságról szóló népszavazáson tanúsított politikai magatartása.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Megácsolta már az örökös kétharmadot magának 2010-ben. Fölösleges Gyurcsánnyal takarózni. A fidesz birkáin kívül szerintem minden normális ember azt mondja, hogy a határon túliak ne pofázzanak bele az ország belügyeibe, mert közük hozzá semmi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@karma1: Làthatod màskèpp a dolgokat- màs nèzőpontból -, egèsz biztos, hogy nem ismerem az összes interjút. Nem az interjùiból vontam le az èn döntő konzekvenciàmat, hanem a beszèdek, tettek alapjàn,
ès egyàltalàn az egèsz politikai jelenlètènek algoritmusa negatív. Visszahúz!
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 21:26
Ha érdekel ez a szövevényes, a szavazókat semmire sem méltató össze-vissza ágazó téma a tanácsadó szemszögéből olvasd el ezt a riportot. Nem friss, de én sok mindent megértettem belőle. (Kevés Gyurcsány van benne!)
El is keseredtem egy életre tőle!
24.hu/belfold/2017/10/18/pogatsa-zoltan-a-szocikat-semmi-nem-vedi-meg-a-teljes-megsemmisulestol/
JAJMÁR
@bencemacska: Kösz a cikket. Hasonlòan làtom a mùltat ès az esèlyeinket, mèg a Botkàt is, mint Pogàtsa Zoltàn. Ez van:(
Desischado
Remélem, ennyire nem ostoba, Gurcsány. És én igenis jó ötletnek tartom,. hogy előjött a határontúli szavazatok megvonásával.
Pogátsa Zoltán véleménye realisztikus, de remélem, ennél azért csak jobban fogunk állni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.