Gyurcsány Ferencnek a minősíthetetlen kormányzati teljesítményen túl két történelmi bűne volt. Az egyik az őszödi beszéd, melynek hosszabb távú hozadéka az a fideszes gőg és arrogancia, amit manapság tapasztalunk hatalmi részről. A Fidesz azt tanulta meg Gyurcsánytól, hogy nagyipari méretekben szabad hazudni. Nincs következménye semminek. A másik pedig a kettős állampolgárságról szóló népszavazáson tanúsított politikai magatartása.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Megácsolta már az örökös kétharmadot magának 2010-ben. Fölösleges Gyurcsánnyal takarózni. A fidesz birkáin kívül szerintem minden normális ember azt mondja, hogy a határon túliak ne pofázzanak bele az ország belügyeibe, mert közük hozzá semmi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
A Reflektor főszerkesztő-helyettese az LMP szövegírója, Nuszbaum Tibor
Béla333
"„Egy valakire bizton számíthat a Fidesz-KDNP, ha be kell biztosítani a választási győzelmet. Ő Gyurcsány Ferenc. Az idők során azt lehetett észrevenni, hogy a Demokratikus Koalíció elnökének mindig van egy olyan váratlan húzása, ami egy kicsit megtolja a Fidesz szekerét."

Ez rendszeresen így is van!
A hívek meg csak hevesen bólogatnak, ha már gondolkodni nem tudnak...
kulabombaafityiszre
Na,még egy Gyurcsányra izguló ember a Béla333 mellett.
Bélám,vagy lajosom te nem tudsz gondolkodni,mert a gyurcsányba vagy szerelmes,az összes gondolatod körűlötte forog.Kezdem már unni ezt a gyurcsány felé irányúló plátói szerelmedet.
Szinte nem telik el egy nap,hogy ne írnál róla.Az lmp-s bandádnak is ennyi a válaszási programja?1.Gyurcsány,2.Gyurcsány,3.Gyurcsány,4.Gyurcsány,5.Gyurcsány.
Ez elég sovánka.
1magyar
Gyurcsánynak nem bűne az öszödi beszéd, csak fellebbentette a fátylat a valóságról a változás érdekében. Minden kormány ezt csinálja a világon, sajnos ez alól egy sem kivétel.
Az öszödi beszédet csak az tartja bűnnek aki részesült az általa említett csalásokból.
1magyar
A másik dologban is igaza van, az én felmenőim osztrákok voltak mégsem szavazhatok illetve nem ajánlották fel nekem az állampolgárságot.
Sziszifusz
@Béla333: 17:44
"A hívek meg csak hevesen bólogatnak, ha már gondolkodni nem tudnak..."
Van ez így, még az LMP hívei között is. Ők sem érzékelik imádott pártjuk, kormányváltás ellenes magatartását.
Egyébként pedig tuti, hogy Gyurcsány Ferencnél nagyobb ellensége nincs a Orbán Viktornak. Mondom ezt úgy, hogy Gyurcsányt én sem szeretném, egy új kormány tagjaként, látni. Szerintem nem is lesz.
Abban pedig igaza van, hogy az szavazhasson a magyar választáson aki az eredmény következményeit viseli. A kártyában is "kibicnek kuss". Ne szóljon bele a játékba az akinek nem osztottak lapot, ne szavazzon az aki nem itt él.
Béla333
@Sziszifusz: 18.12
Néhány "véletlenül" elkottyintott dolog, ami ezen az oldalon rombolt, a Fidesz oldalán meg elégedetten csettinthettek:
- A 2014-es választási kampányban dobta be, hogy jobb, ha nem is tudjuk, hogy honnan jönnek a pénzek az MSZP-hez.
- Kész Zoltán választási kampánya közepén adott intejút a Figyelőnek a Fidesz-MSZP pártpénztárnokok összejátszásáról.
- Az államfőválasztás finisében dobta be, hogy Majtényi nem a civilek spontán jelöltje, hanem a pártokkal előre lebeszélt jelölt, ezzel rontva a hitelességét.
- Az ellenzéki összefogásról szóló tárgyalást úgy kezdte, hogy saját döntése alapján kirúgott 2 pártot.
-Most mesélt egy dunaújvárosi fórumon, hogy a 2010 előtti időkben is vagy 20%-al felülszámlázták az állami beruházásokat.
- Botkát/MSZP-t vagy fél évig támadta, mire sikerült kicsinálni a miniszterelnök jelöltjüket, a pártot meg teljesen leamortizálni.

Lehetne folytatni, de minek! A régebbi ügyeket meg elő sem kell venni, de van az is bőven! Aki akarja látja/tudja, a fanatikusok szemén meg úgyis szemellenző van, ők semmit sem látnak, csak a Feriiiiiiiiit!
simmering73
Megácsolta már az örökös kétharmadot magának 2010-ben. Fölösleges Gyurcsánnyal takarózni. A fidesz birkáin kívül szerintem minden normális ember azt mondja, hogy a határon túliak ne pofázzanak bele az ország belügyeibe, mert közük hozzá semmi.
Béla333
@Sziszifusz: 18.12
Ja! A szavazással kapcsolatban szerintem is igaza van Gyurcsánynak, de most ezzel semmit sem ér el, csak újra felszítja a határontúliakkal kapcsolatos indulatokat külföldön és belföldön egyaránt!
Béla333
@Sziszifusz: 18.22
Még az Orbán állítólagos külföldi számlájáról szóló hakniját nem is említettem, amivel, csak teljesen leégette, komolytananná tette az ezen az ügyön már régóta dolgozó ellenzéki újságírókat, oknyomozókat és Orbánt ezzel támadó pártokat. (pl. az LMP-t!)
Béla333
A politikusok által előszeretettel emlegetett "politikai felelősség" vállalása egy nagy túró abban az esetben, ha köztörvényes bűncselekmények következményéről van szó!
Politikust még nem ültettek le az országunk szétlopása miatt az egyszem Zuschlag kivételével, de ott is leállt a nyomozás a Zuschlag szintjén, a minisztérium vezetőségéig nem ért el valamiért...
kereső
Ha ,valaki 11 évvel az öszödi beszéd után,még mindig ezzel a hazugsággal jön,hogy a fidesz ezért lett gőgös és arrogáns,és ebből a beszédből tanult meg hazudni- az kérem menjen vissza az általános iskola 4.osztályába,gyakorolja még egy kicsit,hogy mi az az értő olvasás- ,és ha már ez megy ,akkor olvassa el mindkét öszödi beszédet.Mondom mindkettőt!És ha valaki azt mondja, hogy ezt nagy nyilvánosság előtt kellet volna elmondania,az nézze már meg az akkori parlamenti közvetitést,mert ott a lényegét tekintve elmondta-persze ...ország néllkül.A fidesz ellenzéki időszakában is ugyanilyen arrogáns,és pökkhendi volt, végig hazudta mind a 8 ellénzéki évét,és hát azt kell mondjam ,hogy majd mindaz amivel az akkori kormányt megvádolta-szajkózta folyamatosan a hazugságait, azt kormányon mind megvalósitotta.Nem kellene aranyhal memóriával rendelkezni.A baloldal szétverése? Szerintem az mszp nem egyenlő a baloldallal, ami a párt szétverését illeti,én inkább azt a puch lászlók,baja ferencek,szekeres imrék,szili katalinok ,molnár zsoltok,...-nak,-hogy csak a nevessebbeket emlitsem,- köszönhető,az elvek nélküli politizálásuknak.Ezeknek az embereknek még mindig szavuk van,na jó szilinek már nem-de többinek még igen.Egy pártunk már van, akinek 7 évvel ezelőtti jelszava "csak a fidesz"!, köszi de én nem kérek még egy ilyet. Ami meg gyurcsányt illeti, nem támogatnám,hogy kormányzati pozicióba kerüljön.Mindamellett azt mondom,hogy az ellenzéki pártok közül a dk-nak van jelenleg a legkoherensebb programja.A fideszét nem emlitem, mert az ismert 2014 óta:folytatjuk.És ha már a kettős állampolgárok szavazati joga a téma: valamikor,nem is olyan rég azt mondta ártunkpártunk,hogy erről szó nincs,az állampolgárság megadása csak gesztus, inkább érzelmi kötődés erősitésének kifejezése az anyaországhoz.-ismét utalnék az aranyhal memóriára.És,hát igen,valakinek csak ki kell már mondani, hogy a kibicnek az ultiban sem osztanak lapot, csak csendben nézheti a játékot, nem szólhat bele.
bencemacska
@kulabombaafityiszre: ma, 18:02
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!-:DDDDD
bencemacska
@Manhattan: ma, 18:05
-:DDDDD Gratulálok!
karma1
Oh, hat Belank es a mandiner... Ez aztan mindent elmond...:o)))) Ket hiteles hirforras...:o)))Belank szerint meg Mohacsot is mi nyertuk 2:0-ra, mert a fidelitas mar akkor elenken mukodott, termeszetesen Gyurcsany elleneben...
Belanal egyszerubb eseteket is mar Grazban kezelnek, bentlakasosan...:o)))
JAJMÁR
Nem az a kèrdès, hogy akarjuk-e a hatàron tùliak beleszólàsàt. Az a kèrdès, hogy mièrt most jutott eszèbe a dèkànak, hogy ezt nem kène... mert a törvény nem ma született, de màr nincs se idő, se mòd megvàltoztatni.
A màsik kèrdès ezekből következik: akkor ez most mire jó?
Igen, arra! Jól felhergelni a hatàron tùliakat, mind elmegy szavazni azorbànra!

Fletó ennyi èsszel mit szeretne? Gondolom ellenzèkben na gyokat mondani mèg jó sokàig.
JAJMÁR
@karma1: ezt a hìrt a közmèdia is közölte. Ez a helyzet!
karma1
Ilyen cikkek meg veletlenul sem jelennenek meg, ha orban es a futyisz nem rettegne annyira Gyurcsanytol, hiszen "csak " egy hatalom nelkuli ellensege o a futyisznek...
Ha valaki orbant ki akarna kesziteni, eleg lenne egy Gyurcsany-posztert vagy eletnagysagu papirmase' kepet odaallitani a Cinege utcaba, es a higfosas mar el sem mulna kedvenc Vezirunk feje folul...:o)))))
JAJMÁR
Jò lenne càfolatàt làtni a hírnek, mert ha igaz, nem a" Bèla" tolja a fideszszeket.
(Peersze, hogy :))
karma1
@JAJMÁR: Mivel a kozmedia teljesseggel orban zsebeben van, bizony ok azt kozolnek, amit akarnak.
Nem kellene ennyire mumusnak festeni Gyurcsanyt, ha nem felnenek tole betegesen...
De felnek, rettegnek... Nem Botkat, nem Szelt es nem Juhasz Petert vagy Fekete-Gyort emlitik, kizarolag GYurcsanyt...
(Igaz viszont, hogy az osszes tobbi part, -elen az lmp-vel - a fidesznek termeli a jovot, hosszutavon ok segitik orbant hatalomban tartani...
Nincs nagyobb ellensege Gyurcsanynal, a kovetkezo Vona... Ezt a kettot probalja meg ellehetetleniteni...
Ez csak ideig-oraig fog sikerulni.
orban nem lesz jovore miniszterelnok...:o)))
bencemacska
@karma1: ma, 22:03
Az utolsó mondatodban nem bízok.
Az előzőekhez: Gémesi pártjának tagjai LMP logó alatt indulnak, nem szövetségesként. Így nem kötelező rájuk a 10 % belépési küszöb!Teljes hangerővel hirdetik, hogy mit fog ccsinálni a Szél kormány jövőre, de abban nem bíznak, hogy meghaladják a 10%-ot.
No, erre varrjál gombot!
42
gyurcsány ferenc, megint elbakta, de kurvára!!!
(mielőtt tévedésbe esne valaki, én összefogáspárti vagyok - igen, még a jobbikkal is... vagy éppen fordítva, és igen, a jobbiknak is érdemes összefognia másokkal. MERT MINDEN JOBB A FIDESZES ORSZÁG-NÉP-SORS-JÖVŐ ROMBOLÁSNÁL !!!)

gyurcsány ezzel olyan muníciót adott a fidesz kezébe, amivel talán a választásokig is kihúzzák, és sokkal jobb, mint a soros-terv.
Tényleg ez a legnagyobb problémája a dk-nak a finishez közelítve, amikor annyi, de annyi megoldandó probléma van az összefogást tekintve?
Nem, ezt nem hiszem el! Ennyire amatőr, béna hülyeséget...
Ez ugyanaz a baromság, mint az orbánra nézve terhelő bizonyíték, amit senki nem látott, de gyurcsány valamiféle mondvacsinált indokkal úgy érezte (mint anno az öszödi beszédnél), hogy ennek napvilágot kell látnia.
gyurcsány, most, harmadszorra intézi el a fidesznek a kétharmadot.

Ébredjél már fel, magyar!!!

Ez egy választások UTÁNI téma lett volna, ember!

gyurcsány, te ugyanolyan beteg vagy, mint orbán !!!

Az mszp is leharcolta magát...
mszp, dk, fidesz-kdnp, vagyis a régiek, akiknek ráncot gyűrt a hatalom az orcájukra - HÚZZATOK VÉGRE A TETVES PICSÁBA !!!
42
gyurcsány, most,HARMADSZORRA intézi el a fidesznek a kétharmadot.

ÉBREDJÉL MÁR FEL, MAGYAR !!!
Desischado
Én sem értem, - bár igaza van, hogy Gyurcsány miért most jön elő ezzel? Előbb kellett volna, jóval! És a titokzatos irattal mi van?
karma1
@bencemacska: Dragam, nem kell benne hinni, hidd el, nem a levegobe beszelek, de majd jovore aprilisban erre visszaterunk, a valasztasok utan. Gyurcsany es Szel sem lesznek miniszterelnokok: elobbi nem akar, utobbi nem kepes...:o)))
Nem egyszeru 5 honap jon... orban mar nagyon de, nagyon retteg, egyre kiszamithatatlanabb, a vegsokig ki vannak hegyezve a koltsegvetes adatai, mar regen csak azzal sakkoznak. Egyenlore arrol akarja elterelni a figyelmet, hogy az Eu mindenkeppen azt akarja elerni, hogy az Eximbankot es eltolcsi jogalap nelkuli penzmoso alapitvanyait minositsek at allami alapot kepezo tarsasagokka: ha ez megtortenne a valasztasok elott, akkor kiderulne, hogy az allamadossag 81 %-on all, es akkor mar bizony nem lehetne szarozni Gyurcsanyt, hogy mekkora nagy allamadossagot csinalt, mert az o 72 %-a piti ahhoz kepest, amit orban halmozott fol. Marcius vegetol szamitva 3 hete van arra orbannak, hogy NE sorolja at ezeket, tehat ha aprilis 21-e elott nem derul ki, milyen nyomorusagos allapotba hozta az orszagot, akkor a sok birka me'g raszavaz. Aprilis 21 utan mar nem biztos, hogy ra szavaznanak.
Aljas jatekot uz mindenkivel, mindenkinek erdemes a Jobbikra es a hatterben Simicsre figyelni...Lesz meg neki egy oriasi coming out-ja...
karma1
@bencemacska: Gemesinek nem sok valasztasi lehetosege van, neki elorelepes beallni Szel moge. Gyurcsanynak nem. Mert azert akarmennyire is szimpatikus Gimesi, azert nem osszehasonlithato Gyurcsannyal...
karma1
@RonaGyuri: Muxik finkelstein oroksege: ez is az egyik alapszabalya, amit boven ki is hasznal, hiszen rogan-habony eszerint mukodik "Ruhazz at minden negativ tulajdonsagot az ellensegedre, amikkel teged vadolnak az emberek, es a nepek azonnal benne fogjak latni az uj ellenseguket, nem benned: te tisztan allhatsz ott, es artatlanul mutogathatsz az ellensegedre. Mert akkor mar nem te leszel a hazug, nem te leszel a korrupt, hanem az, akit ezzel megvadolsz"

Nagyon egyszeru recept: a baj csak az, hogy Gyurcsany keptelen hasonlokkal elni, pedig az alapveto igazsagat ennek a negativ kampanynak o is ismeri.
Na majd Szelike kisasszony ron werbere,... Atveszi a stafetabotot az infamous elodjetol,...
dr. prédikátor
@RonaGyuri: tegnap 17.44 re Na ez akkor mindent megmagyaráz hogy ki ez a geci!!!
karma1
@42: Kivancsiva tettel...:o)) Tudod, a beszedes avatarod meg az a frappans nick neved...:o))
Elmeselned, hogy Gyurcsany megis hol kurta el? Mert az oszodi beszedben kimondott egy olyat, amit mindenki tudott, de mindenki fosott kimondani? A szlil katika meg kipofazta ugyesen? Vagy miert is csinalja az utat orbannak?
Béla333
Jól teszi a dolgát a Gyurcsány/DK! A legújabb közvélemény kutatási adatok szerint jelentősen növelte az előnyét úgy, hogy a Fidesz nem is csinál tulajdonképpen semmi különöset, bezzeg a hipermozgásos Gyurcsány miután leamortizálta az MSZP-t, most újabb ellenfelek után néz - az ellenzéki oldalon!
Gyurcsány a Fidesz legjobb szövetségese - ezen az oldalon!
Béla333
@Béla333: 08.25
A Fidesz növelte vagy 4%-al a teljes népesség körében a hívei számát Gyurcsánynak köszönhetően!
Köszönik neked a Fideszesek, Feri! Csak így tovább...
nemfideszes
@Béla333: "Gyurcsány a Fidesz legjobb szövetségese - ezen az oldalon!"

Vagy a senkivel összefogni nem akaró 5%-ot alig elérő LMP, aki mind a 106 körzetben külön indul, ezzel pedig nem a fidesztől vesz el szavazókat, hanem a fideszt leváltani akaró ellenzéket szalámizza tovább.
Az MSZP leamortizálásához pedig elég volt Botka is. Mert mi köze volt Gyurcsánynak pl. ahhoz, hogy az MSZP először párton kívülről akart Miniszterelnök jelöltet (Lattmann Tamás) aztán, meggondolták magukat, és Botkát indították, később meg tagadták az egészet.
Béla333
Egy másik blogból idézem be azt, hogy miért hazug az az óhaj, hogy ezzel a DK-val, Gyurcsánnyal mások fogjanak össze:

"Mármost ilyen körülmények között "összefogásra" áhítozni szánalmas naivitás az ellenzéki oldalon. Képtelen vagyok felfogni, hogy az egyszázalékos pártok miért nem deklarálják végre az elzárkózásukat tőle (sőt Bokros egyenesen hozzákötötte a szekere rúdját, mon Dieu!), talán mert még mindig azt hiszik, hogy az összefogás hátán belovagolhatnak a parlamentbe. Jellemző végletes hiánya ez a realitásérzéknek és egyúttal a cselekvőképességnek. És hogy közben ezek azzal ostorozzák a Momentumot -- felhergelődve most éppen azon, hogy ez utóbbi tényleg kiállított 106 jelöltet --, hogy nem lép be a felemelő köreikbe, nos, ez tragikomikus."
hafr.blog.hu/2017/11/01/gyurcsany_rombolasa_szintet_lep

Aki le akarja magát és a pártját amortizálni, az fogjon össze ezzel a politikai szélhámossal!
Szerintem!
Pálinkás Pál
@Béla333: Nos agyhalott barátom...a szavazati jog megvonásával inkább híveket szerez,mert csak a szaros fideszesek egy része,meg a gyengeelméjüek értenek egyet a szavazati jognak csúfolt belepofázással!!!
1magyar
A fidesznek abban viszont igaza van, hogy ha már segítünk valakiket akkor az ne a muszlim migráns legyen hanem a keresztény magyar még ha nem itt él is. De szavazati joga ne legyen.
nemfideszes
@Béla333: "A Fidesz növelte vagy 4%-al a teljes népesség körében a hívei számát Gyurcsánynak köszönhetően!"
Azt azért tedd hozzá, hogy a fideszen kívül csak Gyurcsánynak sikerült növelnie támogatottságát. Bettikének ez még úgysem jött össze, hogy összefogott az amúgy számomra is igen szimpatikus Gémesi pártjával.
Amúgy minden normális ember elutasítja, hogy olyanok ugassanak bele az életébe, akik nem itt élnek, nem itt adóznak, ergo a szavazatuk következményeit nem ők viselik. Az, hogy ebből a fityesz álszent módon politikai tőkét tud kovácsolni, az csak a fideszesek aljasságát és a propagandájuknak bedőlő "agyhalottak" tudatlanságát mutatja.

Mert a fidesz valójában magasról szarik a határon túli magyarokra:
hirtv.hu/hirtvarchiv/tiltakoztak-a-nemeshodosi-horthy-szobor-ellen-2424219
mno.hu/belfold/a-magyar-allam-cege-szennyez-szekelyfoldon-2419026
nekik csak a szavazatuk kell:
www.youtube.com/watch?v=LjqGzDqftRw
1magyar
Az a román aki magyar származású és megkapta újra hozzá a magyar, egyértelmű, hogy arra szavaz aki adta neki. Kétség nem fér hozzá, hogy biztos fidesz szavazó lesz.
nemfideszes
@1magyar: Attól, hogy milliárdokért stadionokat építünk a határon túli magyaroknak, nem hinném, hogy sokkal jobb lesz nekik. Az viszont már bicskanyitogató, hogy iskoláztatásra adunk milliárdokat a határon túli magyaroknak, miközben mindenhol ingyenes az első diploma megszerzése, míg itthon 100 ezreket kell fizetni "nem tandíj" címén. Vagy:
hvg.hu/gazdasag/20160224_ukranok_magyar_nyugdij
bencemacska
@karma1: ma. 06:13
Legyen igazad!
Én mindig is Balázs Pétert favorizáltam, de látod már is kikezdték. Ebben a Fidesz menő!!!
bencemacska
@karma1: 06:22
Én tisztelője vagyok Gémesinek, de egyre kevésbé Szélnek. Mert pl. Gémesi is "újracsomagolt" politikus!
Aszerint válogat, hogy ki áll szóba vele? Ez is egy módszer!
De hogyan akar valaki kormányozni, ha nem bízik abban, hogy eléri a 10%-t?
A közgázon nem tanítanak matematikát?
kereső
@Béla333: Demagógia

Görög eredetű szó, magyar jelentése népvezetés.

A [politika]? és a [politológia]? által is gyakran használt [retorika]?i mód, mely érzelmekre és előítéletekre próbál hatni akár fogalmak, történések összemosása, akár csúsztatások, részigazságok hangoztatása árán is. Általában népszerű, vagy irreális politikai programok rosszalló jelzője.

Általános vélekedés szerint a demagógia szükségszerűen hazugságra alapul, a demagóg nem közvetlenül a valós véleményét mondja, hanem úgy irányítja beszédét, hogy hallgatója maga jusson el a végkövetkeztetésre. Leginkább előítéletes személyek fogékonyak rá.

Eszközei:
Összehasonlíthatatlan tények összehasonlítása
Hamis szaktekintélyre való hivatkozás
[Démonizálás]? – politikai ellenfél veszélyként való beállítása
Oda nem illő tények hangoztatása
Érzelmi befolyásolás
Hamis dilemma - aki nem velünk, az ellenünk Goebbelsi propaganda.Válogasd ki.Tipikus fideszes szócső vagy. Amugy mit keresett Szél Bernadett Tusványoson, kósa lali társaságában?Mantrázásod-még ,ha idézetekkkel tüzdelt is, már-már az orbáni spirituális magasságokban szárnyal, lassacskán nem csak Soros sátánunk lesz, hanem sátánfiókáink is.
Béla333
@kereső: 10.04
A beidézett fogalom magyarázatod pontosan rátok, DK-s fanatikusokra illik.
Az összemosás, a hazugságok, csúsztatások terjesztése, a csorda szellem, a gondolkodás képtelenség, hogy a szeretett vezéretek bármit mond vagy tesz, azt kritikátlanul helyeslitek, fogadjátok el.
Nem hiszem, hogy neked bármilyen jogod lenne itt erkölcsöt vagy észt osztogatni.
Írd le a véleményed, de ne oktass!
nemfideszes
@Béla333: Ember! Ilyen alapon Te pedig LMP fanatikus vagy... ugyan olyan hévvel nyomod az LMP "propagandát", mint egy fideszes a fideszét. A fideszeseknek mindenki "ballibsi" aki kritizálni meri a csutit és a maffia rendszerét, nektek LMP-seknek pedig mindenki DK-s fanatikus aki Bettikével és politikájával nem ért egyet. Akkor mi is a különbség LMP és fidesz fanok között?
Javaslom próbáld meg az egészet kívülről, reálisan szemlélni, hidd el sokkal többre mész...
Béla333
@nemfideszes: 10.38
Azért ki ne hagyd már magatokat:DK-s fanatikusokat ebből a felsorolásból.
Veletek nem lehet semmit értelmesen megbeszélni, csak mocskoltok, lőttök mindenre aki nem DK-s!
Én miért lennék LMP fanatikus? Mert kritizálom a DK-sokat és a Fidesszel összejátszó bűnözőnek tartom Gyurcsányt? Ez még nem LMP fanatizmus!
kereső
@Béla333: beszélgetni Veled olyan haszontalan dolog,mint vizet gereblyézni.
Béla333
@kereső: 13.06
Az elmúlt cca. 1 évben én próbálkoztam párbeszéddel, de rájöttem, hogy baromság!
Tudomásul kell venni, hogy nem megy!
kokopelli
@Béla333: ..amit te itt párbeszédnek nevezel,az csak egy megszaggatott
monológ beteg formája!"Aki mindenre a tagadást nevezi válasznak,az más
aljasságra is képes!" (idézet és nem vár válaszra) egyszóval,te vagy a "he-
likopter",amíg a többiek...?! Nem vagy kivétel,mert sokan magyarázzák
saját pártjuk baromságait!..."Hallgattál vón...!" ;--)
kokopelli
@Béla333: ...ki a farkot érdekel? Keresd fel a "levélpartnered" privátban!
nemfideszes
@Béla333: 1. Nem vagyok DK-s, mint ahogy kommunista, libsi, Soros-ügynök és hagy ne soroljam, hogy még mi nem vagyok...
2. Pontosan mikor is mocskolódtam veled szemben? Pusztán elmondtam a véleményem az LMP-ről, és a politikájáról...
3. Nem azért vagy LMP fanatikus mert a DK-t kritizálod, hanem azért mert ugyan úgy képtelen vagy befogadni, elfogadni mások érveit, mint egy fidesz fan, aki hozzád hasonlóan csak "fekete-fehérben" látja a világot... aki nem fideszes az csak "ballibsi" hazaáruló lehet, aki nem LMP-s az biztos csak DK-s lehet...
4. Azt, hogy Gyurcsány bűnöző lenne talán bizonyítanod is kéne valami konkrét, Btk-ba ütköző dologgal. Mint ahogy azt is, hogy összejátszik a fidesszel, miközben az elmúlt években a fidesz élén a pösze budaival, mindent megtett azért, hogy Gyurcsányt rács mögé dugja. Arról nem is beszélve, hogy a csuti patkány csak két embertől fél igazán, Gyurcsánytól és Vonától...
Béla333
@nemfideszes: 13.52
Én is csak elmondom a véleményem a DK-ról és a politikájáról, ugyan úgy, ahogy te/ti meg az LMP-ről. Akkor ezzel semmi gond!
Párbeszédhez 2 fél kell, ha olvasgattál itt az elmúlt hónapokban, láthattad, hogy a párbeszédre csak mocskolódással válaszolt a DK-s csürhe! Tudomásul vettem!
Mivel az egyebek mellett a Gyurcsány kormány közreműködésével a helyére bebetonozott Polt a Fidesz mellett a politikai térfél másik oldalán levőknek is falaz, ezért cinikus, hogy tőlem vársz el vizsgálatot és ez alapján bizonyítékot, hogy volt-e bűncselekmény az elmúlt évtizedekben, mondjuk a Gyurcsány kormány idejében.
Ezzel együtt, ha érdekel, akkor este be tudok idézni neked olyan dokumentumot, ami igazolja, hogy Gyurcsánynak tudomása volt az autópályák akár 40%-os felülszámlázásáról.
Ha nyitott szemmel jársz, akkor csak ez az egy ügy is eleget elárul a rabló rendszerről.
De persze ha nem érdekel, akkor annyi!
nemfideszes
@Béla333: Addig amíg nem sorolsz mindenkit egy (DK-s) kalap alá csak mert más a véleménye mint neked, ezzel semmi gond.
De azért felhívnám a figyelmedet, hogy amíg LMP szimpatizánsként "DK-s csűrhézel" a csuti patkány röhögve dörzsölgeti a tenyerét...
Gyurcsánynak mi köze van Polt bebetonozásához? A fidesz Györgyi megzsarolásával és lemondatásával ültette a legfőbb ügyészi székbe még 2000-ben. 2006-ban lejárt a mandátuma, majd 2010-ben ismét a fidesz ültette a bársonyszékbe. Mint ahogy a fidesz fogadta el azt a törvényt is mely 9 évre adott mandátumot Poltnak. A koncepciós perekben meghurcolt ellenzéki politikusok szinte egytől egyig arról számolnak be, hogy enyhítést ígértek nekik ha Gyurcsányra vallanak. Így Császy és Tátrai esetében is, akik most egy olyan bűnért töltik több éves szabadságvesztésüket amit nem, hogy nem követtek el de még bűnről sem beszélhetnénk. De hála Schiffer és a fidesz áldásos tevékenységének, most két ártatlan ember ül börtönben. Szóval ennyit a "másik oldalon lévők falazásáról"...
Folyton a 40%-al felülszámlázott autópályát emlegeted, miközben a fidesz 200%-300% százalékosan számláz felül minden állami beruházást, de valahogy ezért soha nem vered a tamtamot...
De ahogy azt már a múltkor is megírtam, itt már rég nem az ellopott pénzeken van a hangsúly... itt kelet és nyugat, diktatúra és demokrácia között kell választani...
Béla333
@nemfideszes: 14.34
Ne ragozzuk! Fenntartom, hogy ezek a DK-sok a boldog közös mocskolódásaik alapján úgy viselkednek, mint egy csürhe! Kiharcolták maguknak.
Kezdjük Polt történetével?
Vagy negyed órát rá kellene szánni, hogy elolvasd ezt a két cikket ahhoz, hogy megértsd, miért és mekkora köze volt a Gyurcsány vezette MSZP-nek Polt ilyen pozícióba kerülésében.
Talán 15 perc nem olyan sok idő! Utána ha gondolod elbeszélgethetünk arról is, hogy melyik jogrend mekkora lenyúlást engedélyez bárkinek, hol a határ? 40%-ot lehet lopni az állami beruházásoknál, 100-at már nem?! Nálad hol a határ, hány %-nál?
Tehát a cikkek:
atlatszo.hu/2016/06/27/az-orban-rendszer-legfontosabb-pillere-polt-peter-legfobb-ugyesz-palyaive/
atlatszo.hu/2016/09/19/gyulnek-a-csontvazak-polt-peter-szekrenyeben-igy-zullott-az-ugyeszseg-a-politika-kiszolgalojava/
JAJMÁR
@karma1: Nem, nem kizàròlag Gyurcsànyt, ès sőt, alig. (Kènytelen vagyok hallgatni ugyanis...)
Gyurcsàny sajnos sok "hülyesèget" is mond az ő sajàt szàjàval, vagy szóvivőivel. Ez a bejelentès is azorbànnak hasznàl. Egy politikusnak lehetne esze, - nem kizàrt, hogy van, de csak sajàt èrdrkèben -mert persze èrzelmekre hatva akar sajàt magànak nèpszerűsèget szerezni. (Ès mèg Szèll a populista..)
Amit a Botkàval meccsezett ès ahogy - annak sincs köze a közmèdiàhoz - , de jellemrajz.
Az pedig, hogy megvádolja, ràgalmazza a mini.elnököt bizonyìtèk nèlkül, ès mèg csak a közmèdia se foglalkozik vele, fura. Elül a dolog ès kèsz. Enyhèn szólva... hiteltelennè vàlt ez az ember. Kever-kavar!
Nagy segítsèg lenne az orszàgnak, ha bèkèn hagynà! Nagyon megharagudtam rà. Ahogy az mszp-re is. Ezek "ugyanazok".
karma1
@JAJMÁR: Nyugodj meg, Gyurcsany dolgozik a szamlakivonatok hitelessegenek a megallapitasan. Az pedig hosszabb folyamat, es a kozonsegnek semmi koze hozza, ha tetszik, ha nem, mivel a sajat vagyonabol fog fizetni 300 milliot, nem az allamkasszabol.
Jo lenne tudni, hogy konkretan Neked melyik "hulyesege", rossz kiszolasa nem tetszett?
Remelem, nem akarod ot nemethszilivel, kosaval egy szintre rakni, hiszen ok beszelnek folyamatosan hulyesegeket.
Ha barmit mondott volna Botkara - de NEM mondott! -, azt teljesen jogosan tette!
Botka ugy kezdte az ME jelolti kampanyat, hogy barkivel, kiveve Gyurcsanyt, mert Gyurcsany ilyen, meg olyan, de leginkabb feketeseggu. Es Botkanak volt bor a kepen kerni a DK- teljes szavazobazisat, Gyurcsany nelkul.
En sosem mondtam, hogy Bercike populista lenne, csak egyszeruen egy alomvilagban el, de majd felebred. Mindenesetre kevesebb bajt okoz, mint Botka okozott az elmult 9 honap alatt az mszp-nek.
Majd meglatjuk.
Gyurcsanyrol viszont senki mas nem allitja, hogy o a legkevesbbe elfogadott politikus, kizarolag a fide$$ alta;l fizetett kozvelemenykutato intezetek, akiket egytol-egyig a futyi$$ mukodtet, penzel.
Gyurcsany lelephet a porondrol, meg fogja tenni, ha akkora lenne rajta a nyomas, de egyenlore nem.
Ha valaki egy csoppet is hasznalna az eszet, akkor az Gyurcsany moge allna be, mert orbant ejjel kettokor is elkapja a higfosas, ha csak meghallja Gyurcsany nevet.
Ha nem vetted volna eszre, orban mar regota Gyurcsany, mint fo ellenseg kinyirasan dolgozik.
Ha megvalosulna a dk-mszp osszeborulas, orbant mar vihetnek is Grazba. Aki ezt nem latja at, nem ismeri egy pszichopata belso zart vilagat, mint amilyen orbane is...
Dehat az ido mindent meg fog oldani, orban igy sem lesz jovore ME...:o)))
karma1
@JAJMÁR: Remelem, azt tudod, hogy NEM ellened beszelek, hiszen ugyanazt gondoljuk a dolgokrol...:o))) Jol latod a dolgokat, en viszont kivulrol talan jobb ralatassal... Olvastam kulfoldi interjukat is Gyurcsanyrol, - na, azokat az MTI sohasem fogja atvenni, mert azok egy igazi europeert latnak benne... Az meg ugye nem fer bele orban ellensegkepebe.
Nagyon nehez lehet ugy kialakitani egy kepet, hogy szinte sosem lathatsz teljes igazsagot... Olyan ez, mintha egy feloltozott betegrol kene megallapitanod, hol tart a borrakja a derekan. Nem lathatod a szimptomait, de teljes gyogyulast varja toled...
Mindenkeppen nehez eset ez...
JAJMÁR
@karma1: Làthatod màskèpp a dolgokat- màs nèzőpontból -, egèsz biztos, hogy nem ismerem az összes interjút. Nem az interjùiból vontam le az èn döntő konzekvenciàmat, hanem a beszèdek, tettek alapjàn,
ès egyàltalàn az egèsz politikai jelenlètènek algoritmusa negatív. Visszahúz!
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 21:26
Ha érdekel ez a szövevényes, a szavazókat semmire sem méltató össze-vissza ágazó téma a tanácsadó szemszögéből olvasd el ezt a riportot. Nem friss, de én sok mindent megértettem belőle. (Kevés Gyurcsány van benne!)
El is keseredtem egy életre tőle!
24.hu/belfold/2017/10/18/pogatsa-zoltan-a-szocikat-semmi-nem-vedi-meg-a-teljes-megsemmisulestol/
JAJMÁR
@bencemacska: Kösz a cikket. Hasonlòan làtom a mùltat ès az esèlyeinket, mèg a Botkàt is, mint Pogàtsa Zoltàn. Ez van:(
Desischado
Remélem, ennyire nem ostoba, Gurcsány. És én igenis jó ötletnek tartom,. hogy előjött a határontúli szavazatok megvonásával.
Pogátsa Zoltán véleménye realisztikus, de remélem, ennél azért csak jobban fogunk állni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.