A Momentum nevű furcsa pártkezdeménnyel kapcsolatban eddig is bizonytalan érzelmeink lehettek. Egyfelől szimpatikus volt az olimpia-ellenes fellépésük, másfelől azóta nemhogy érdemi munkát nem végeztek, de kifejezetten csak ártottak az ellenzéknek. (Ez meg is látszik a támogatottságukon, ami bizony alaposan visszaesett. Ma már alig 1%-ra mérik őket.) Ám ma A magyar választási rendszer viszonylag egyértelmű helyzetet teremt: az nyer, aki az egyéni körzetek többségét elhozza. Az egyéni körzetekben az nyer, aki az összes versenyző közül a legtöbb szavazatot megszerzi. Mivel a Fidesz egy erős párt, a széttöredezett ellenzéknek szövetséget kell kötnie, ha nyerni akar. (Márpedig ma csak ez lehet a cél, nem?) Egy ilyen kiélezett helyzetben bizony minden szavazat számít. Éppen ezért félelmetes látni, hogy az a Fekete-Győr András, aki a politika megújításának jelszavát kiabálva lépett a politika színpadára, most mindent megtesz azért, hogy a Fideszt hatalomban tartsa. Ma ugyanis a Momentum...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Eddig is tudtuk, hogy nem ellenzéki párt, csak egy Fideszes melléktermék... Már meggyőződtünk arról, hogy ez egy felkészületlen, irányításra alkalmatlan mozgalom. Csak néztem, amikor kijelentették, hogy nem akarják Orbánt megbuktatni. Abban is biztos vagyok, hogy a Fidesz a Momentummal mászott ki az Olimpiából. Aki mellé állt az nagyon hiszékeny. Helló öregek .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Mindenki aki nem Gyurcsány, vagy nem DK-s (fanatikus), az mind Orbán szekerét tolja...
reagens
Az egyéni ambíció és az önző érdek számít neki. Lehet meglepődni, de ez van!
bencemacska
Egyetértek a felháborodással, de van olyan párt, amelyik már júniusban bemutatta a 106 egyéni jelöltjét, és nem kommentáltuk, nem kritizáltuk.
Miért? Egyik eb, a másik kutya?
egyuttpart.hu/az-egyutt-bemutatta-106-egyeni-kepviselojeloltjet/
Eladott Ország
@karma1: A Kanadai Magyar Hírlap és az Amerikai Népszava már a momentum első fellépésénél az olimpia ellenes népszavazás gyűjtésnél rámutatott, hogy ezek fideszes seggnyalók, orbán csicskái.
Sámannus
Én úgy látom, hogy az ellenzék saját mondanivalójával akar kampányolni, hogy így a jelöltjei révén ismertebbé váljanak. A mi dolgunk csak a szavazás lesz, és nem a döntés ezekben a dolgokban.
karma1
@Eladott Ország: Sok mindent a kulfoldi, angolnyelvu es fuggetlen sajtobol jobban meg lehet tudni, mint az otthoni, teljesen fidesz-kepre alakitott/nyomoritott mediakbol. Talen ezert lattak ok is igy, hosszu elemzesek alapjan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.