Az Operettszínház volt főigazgatója, jelenlegi művészeti vezetője közleményben jelentette be távozását. Egyben azt mondja, nem igazak a vele szemben hangoztatott vádak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
mit lehet tenni.
Az új trendi szerint még a mozgássérültek szövetsége is feljelentést tehet ellene.

A sok idióta firkász és még tőlük is idiótább olvasóik meg minden névtelen bejelentést tényként kezelnek.

Nincs mindenkinek kedve folyton bizonygatni, h ártatlan.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus1
mit lehet tenni.
Az új trendi szerint még a mozgássérültek szövetsége is feljelentést tehet ellene.

A sok idióta firkász és még tőlük is idiótább olvasóik meg minden névtelen bejelentést tényként kezelnek.

Nincs mindenkinek kedve folyton bizonygatni, h ártatlan.
Eladott Ország
Ezek a nagyhatalmú filmes és színházi , művészeti vezetők visszaéltek pozíciójukkal, és persze azzal a ténnyel, hogy karrierjük érdekében a színésznők sok mindenre kaphatóak.
Nessy
Tisztelettel kérném az összes akár ebben az évszázadban, akár a múltszázadban zaklatott művésznőt, tegyék meg bejelentéseiket névvel, időponttal, és indokkal, hogy akkor és ott miért nem tettek semmit.
Aztán jöjjön a bíróság, a bizonyítás, és oldódjon meg ez a probléma!
Ez a minden nap valaki név nélkül nyilatkozik, természetesen nem a díszlet mozgatókra, már egy tengeri kígyó, aminek sem eleje, sem vége.
Equus1
@micfild: Honthy Hannára gondolsz? Vagy Gobbi Hildára inkább. Jöjjenek ők és az örököseik is, h Major Tamást vádolhassák. Ja, h onnan nincs pénz kilátásban? Hát próba, szerencse... Mi lenne, ha Blaha Lujza örkösei beperelnék a nagy bika Rajz Jánost vagy Márkus Lászlót. Ajjaj... Márkust Jávor Pál örökösei perelhetnék. Fog ez menni. Hajrá magyarok.
A fülemülét is perelni kellene, mert nem fizetett az Artisjustnak, oszt elkezdett fütyülni.
Nessy
@micfild: Nem vagyok jogász! Ha viszont ma már nagykorú, akkor azt hiszem perelhet. Nem tudom.
Azért nem bánnám, ha a családon belüli erőszakkal is ennyit foglalkozna a média! Hány kiskorút zaklatnak, sokszor a hozzátartozók? Velük ki törődik?
Equus1
@Nessy: a kisebbségek családi ügye tabu. A velük kapcsolatos törvények csak a fejérekre vonatkoznak.
micfild
@Nessy: Éppen ez az...
hogy a kiskorúak sérelmére elkövetett.. nagyon sokszor családon belüli abúzusról nem beszél senki.. és a hatóságok azokban az esetekben is az áldozatot hibáztatják
Keroról is mindenki tudott... a szülők meg lenyelték a dolgot.. vagy féltek. nem tudom. De milyen szülő az aki ezt hagyja-- mert azt hiszi ez a gyereke boldogulásának útja a színházi világban?
Nessy
@micfild: Erre nem tudok válaszolni.Lehet, hogy csemete otthon nem is szólt, mint ahogy a zaklatott gyermekek a családon belül is hallgatnak.
Jelen birósági gyakorlatot nézve, ahogy az ilyen ügyeket kezelik, nem éppen gyermek barát! Nincs erre szakosodott bíró, szakértő.
micfild
@Nessy: vagy szólt.. csak a szülőt nem érdekelte.
mint annál a fiatal lánynál akit marton zaklatott és miután elmenekült és elmondta az anyjának.. az anyja visszaküldte , hogy kérjen elnézést.
kiskorú esetében akkor is megbocsáthatatlan és büntetendő ha a szülő belegyezik. vagy nem tesz semmit. a szülőt is büntetném.. ha tudott róla és hagyta... - bárki is a zaklató
Equus1
@micfild: "mint annál a fiatal lánynál akit marton zaklatott és miután elmenekült és elmondta az anyjának.. az anyja visszaküldte , hogy kérjen elnézést. " Nevet időpontot, vmi bizonyítékot arra, h meg is történt. Egyébként csak aljas rágalmazás.
micfild
@Equus1: A patkányok mindig nagyon vigyáznak arra, hogy ne legyen a tettükre bizonyiték.
Hogy ne legyen ott senki más csak ő meg az áldozatuk. Így 1:1
Az áldozathibáztatók meg ezt tök normálisnak gondolják...
Equus1
@micfild: ha már előállok vmi jópofa kis történettel, akkor talán a nevemet illene hozzá adnom és csak emlékszem,, h hol, mikor is történt. Egyébként csak maszat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.