Négy helyett zuhantunk a ranglistán, pedig 2012-ben még a top 10-be is befértünk. Világviszonylatban még így is jól állunk, Európában kevésbé.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát amióta Orbán "angolul" tweetelget! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocsánat ő fészbuksizik! =))
peterkelemen
Miért eddig jó volt? Béka segge alatt volt idáig is. A magyar fiataloknak sokkal többet kellene utazniuk és élniük külföldön. Az iskolapadokban nem fognak megtanulni a büdös életbe sem egyetlen nyelvet sem. Tapasztalatból mondom. Csak akkor ha valaki sokat él külföldön, akkor fog jól beszélni különben csak gagyog, mint egy indián. Inkább azt finanszírozná az állam nem az üresen kongó stadionokat.
anka
- nem kell itt semmin sem csodálkozni kérem szépen..., az oktatás lebutítva, közmunkás és hű pártkatona kell a dakotának! - a fegyverek és a lőszerek beszerezve, a lőterek épülnek..., minek ide angol tudás!
szep napot
Fuck; ez eleg rossz hir. Mondjuk azt is meg kell emliteni, hogy egy hollandnak vagy nemetnek sokkal konnyebb az angolt megtanulni mint egy szerbnek vagy nekunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.