A magyar foci elit ma már odáig merészkedett, hogy bárkitől képes kikapni reménytelen, szégyenteljes játékkal. Az igazság az, hogy nem szabadna a játékosokkal elvitetni a balhét, hiszen a probléma nem Dzsudzsák bal lábával kezdődik. Itt egy rendkívül bonyolult struktúrális hanyatlás történik évtizedek óta a szemünk előtt, aminek nem okozója, hanem következménye a magyar válogatott szereplése! Nézzük meg, mi húzódik meg a háttérben! 2011-től legalább 200 milliárd forintnyi pénz áramlott a fociba (stadionokat és TAO-t nem számítva), aminek a költségvetésben lenne a helye. Nem a hiány a fájó, hanem a céltalan túlköltekezés Képzeld el, hogy mi történne a családoddal, ha holnaptól a gyereked kezébe adnád a bankkártyádat, és ő döntené el, hogy a család mire mennyit költsön! Nem árulok zsákbamacskát, ha kijelentem, hogy kész katasztrófa! Biztosan elképesztő pazarlásba kezdene, racionális döntések helyett ad hoc jelleggel költene arra, amit meglát, amit megkíván.

Forrás: index.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Látható, itt egyhamar nem lesz foci.
nezelodo
A magyar foci eredményei pont olyanok mint az élet más területeinek sikerei, ahova az állam betette a lábát, beleavatkozott, avagy a politikája maga alá gyűrte a tevékenységet.
Az elmúlt hetven év hibáiból nem tanulva, megint mindent az állam ellenőriz, irányít párthovatartozásos alapon vezeti a tehetségtelen de párthű emberei által. Az eredmények pedig megismétlődnek. Nem hogy nem tanultak a szocializmus hibáiból, hanem görcsösen ragaszkodnak a már bizonyítottan katasztrofális módszerekhez.
1magyar
A magyar foci egy nagy rakás sz@r,amely a gazdag réteg játéka a pénznyeléssel,melyet mi fizetünk.
Sámannus
A pénz eltűnik a bűnözőknél, és cserébe szétverik az országot. Foci nem is lehet az nincs kikötve sehol. A köcsögök dumája tartja fent a tákolmányt.
Ezekre a zsiványokra nagy szüksége van a főgecinek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.