Lássunk tisztán! Azzal, hogy az MSZP-t átlökték Botka politikai hulláján két szereplő nyert igazán: Orbán és Gyurcsány. Talán az sem véletlen, hogy Botka megpuccsolása mögött az MSZP-ben megbújó „fideszes téglák” és a párt összefogás-párti, látens gyurcsányista részének alkalmi összedolgozása sejlik fel. És – pont, mint négy éve –, amilyen ütemben javítja Gyurcsány Ferenc a saját helyzetét az ellenzéken belül, abban az ütemben amortizálja a baloldalt és erősíti a Fideszt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
Látod Béla erről beszéltem neked, ami nem tudott az agyadig eljutni!
NEM GYURCSÁNY VAN HATALMON HANEM A DAKOTA!
Te inkább a DK-át tartod fő ellenfélnek és nem a fizessmaffiát!
Te az időd nagy részét Gyurcsány ekézésével töltöd. Te nem is akarsz kormányváltást, inkább egy LMP+Fidesz koaliciót...:D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
"Miközben a DK a legellenzékibb párt képében tetszeleg, naponta süti ki mindenki másról, hogy a Fidesz szekerét tolja, minden egyes sikere aláássa a kormányváltás esélyét. Amennyiben önállóan indul, megosztja a baloldalt. Amennyiben beletrollkodja magát valamilyen összefogásba – mint 2014-ben – azzal beszűkíti annak növekedési és így győzelmi esélyeit is. Ha nem akarjuk, hogy a Jobbik legyen a Fidesz lehetséges váltópártja, akkor olyan baloldalt kell építeni, amelyet semmilyen szál nem fűz többé se az MSZMP-hez, se Gyurcsányhoz, se a 2010 előtti korrupciós ügyekhez. Ehhez persze a pártszerkezet földrengésszerű átrendeződése szükséges, mégpedig abba az irányba, hogy mind az MSZP, mind a DK kiessen a parlamentből. A jó hír az, hogy bár ebből egyelőre csak az MSZP kiesése látszik esélyesnek (amennyiben a DK tovább nő a rovására, de az meg a DK biztos bekerülését jelenti), a földrengésszerű változásokat pont azért hívjuk így, mert nem láthatók előre, mégis rendszeresen megtörténnek. "
anka
Látod Béla erről beszéltem neked, ami nem tudott az agyadig eljutni!
NEM GYURCSÁNY VAN HATALMON HANEM A DAKOTA!
Te inkább a DK-át tartod fő ellenfélnek és nem a fizessmaffiát!
Te az időd nagy részét Gyurcsány ekézésével töltöd. Te nem is akarsz kormányváltást, inkább egy LMP+Fidesz koaliciót...:D
Béla333
@anka: 13.44
A blogot olvastad? Ott arról van szó, hogy ha normális országot szeretnénk, akkor a Fidesz mellett a vele az eddigi kormányzások alatt a háttérben mutyizó, egymást soha el nem számoltató MSZP-nek és a DK-nak is el kellene tűnni a pódiumról.
Én nem csak a Fidesz eltűnését szeretném, hanem a mutyi társaikét is!
Ez nem hiszem, hogy bűn lenne!
Pálinkás Pál
@Béla333: Érik a fúziótok a fidesszel,mert másképp még a Parlamentbe sem juttok be...!!!
anka
@Béla333: Igen olvastam! - csak igen egyoldalú a cikk a meglátása.
Nem bűn! - de nem tudod a parlamentből kitakarítani egyszerre a mindenkit!
- akik most ott vannak mindegyik a saját egyéni érdekét nézi és nem a népét.
- és erre ne az legyen a válaszod, hogy kivéve az LMP-t, mert az sem azt nézi.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18921715_1452297031457100_6931816948244186398_n.jpg?oh=d86b951e129e1e8eb9ea8ba7baac341a&oe=5AA328A2
bencemacska
@anka: ma, 13:44
Jó a meglátásod!
A Címben a hivatkozás az Index, de a cikk a reflektor blogon jelent meg, ami az LMP szócsöve!
anka
@bencemacska: - igen tudom..., köszi. :)
Béla333
@Pálinkás Pál: 14.57
Naná hogy érik! Hadházy minden héten, minden korrupció infóval egy lépéssel közelebb hozza a fúziót!
Ostoba!
Béla333
Csak annyit kívánok még közölni, hogy ha valaki az Indexen keresztül küld be egy cikket, egy blogot, akkor pontosan azt fogja kiírni a Propi, amit ezeknél az általam beküldött cikkeknél, blogoknál kiír.
Semmi manipuláció nincs ebben, meg kell próbálni és mindenki láthatja!
Én ezekhez a blogokhoz vagy cikkekhez az Indexen keresztül jutok el:
Ez a magyarázata annak, hogy Indexet jelez forrásként a Propi.
Nem kell mindenhol ellenséget keresni, ahol nincs is!
Pálinkás Pál
@Béla333: Közben a nagyasszony meg tövig nyal a románoknak...ez biztos segít a népszerűségeteken!!!
szaboria1
@Béla333: Nem kívánom de lehet tavasszal nagy csalódás fog érni a választások után.
szaboria1
Végig olvastam a blogot egy hozzá szóló írta le a lényeget nagy katyvasz az egész. Egyet értek vele.
Béla333
@Pálinkás Pál: 15.52
Te lázas vagy! Vagy ha nem, akkor is beteg vagy!
Béla333
@szaboria1: 15.32
Csalódás csak kis részben érhet engem, nagyobb részben szerintem az inkább az országot érheti, ha elszalaszt egy lehetőséget és inkább az ország további lecsúszását választja.
Én (illetve mi a családdal) legfeljebb kivándorlunk egy élhetőbb országba!)
Pálinkás Pál
@Béla333: nem is tudom...az a posványosi sorosozás is jót tett nektek biztos...ahol a kupaklalával egyetértésben osztotta a nagyasszony az észt a magyarul tudó románoknak!
Béla333
@Pálinkás Pál: 15.53
Összesen ilyen "komoly" támadható felületet találsz az LMP-vel szemben, hogy egyszer Szél Bernadett elment egy nyíltszíni vitára a Fidesszel oda, ahová a többi ellenzéki párt is meg volt híva, csak ők nem vállalták a vitát?!
Ezzel szemben arra soha egy szavad nincs, hogy az elmúlt 27 évben a kormányon egymást váltogató Fidesz, MSZP és segédcsapatai a legnagyobb egyetértésben lopták szárazra az országot és ráadásul aki olyan helyzetben volt, hogy éppen ő volt az aktuális tolvaj, az adott a másiknak is, hogy fogja be a száját.
Ezért aztán csak a cirkuszt adták itt a népnek elszámoltatás címszóval, de az egy szem Zuschlagon kívül politikust korrupcióért nem ültettek le. Csak éppen közben mindent elloptak, amit lehetett.
Ez téged miért nem irritál?
Miért az a legnagyobb hasfájásod, hogy Szél Bernadett elment egy Tusványosi nyíltszíni vitára?
Nem érzed, hogy ez mennyire primitív?
Pálinkás Pál
@Béla333: Te...írtam én valahol hiogy az a bajom hogy elment posványosra??? Csak valahogy vita helyett nagy összeborulás volt!!!Meg aztán miért is kéne bárkinek külföldre menni vitatkozni a félanalfabéta kupaklalával???Az a politikus ,aki akkor amikor ilyen helyzet van az országban amilyen,,bármilyen téren a külföldieket segíti,az a szememben egy daran sz...r!!!
Béla333
@Pálinkás Pál: 16.12
Értem! Akkor a lopkodás, az ország kifosztása rendben van (változatlanul egy szavad sincs rá!), az ország legnagyobb problémája szerinted a Tusványosi vita!
Vitatkozni bárhol lehet, ahol erre mód van, belföldön vagy külföldön.
Hogy szerinted összeborulás volt és nem vita, ezt mire alapozod? A sajgó ízületeid mondják ezt neked?
A külföldiekkel meg mi a bajod? Egyre zűrzavarosabb kezdesz lenni...
Pálinkás Pál
@Béla333: Nos...a bajom csak az,hogy amíg itthon emberek éheznek...kilakoltatják őket,addig nem kéne számolatlanul kidobni a pénzt a határon túliakra,amikor lószart sem tesznek ezért az országért!!!Kíváncsi lennék hányan dobnák vissza hirtelen a potya állampolgárságukat ha a hátrányokat is viselni kéne!!!Nem csak az ingyen pénzt kapnák!!!
Béla333
Áprilisban annyi derül ki, hogy képesek vagyunk-e önálló gondolkodásra, vagy csak arra tudunk menni, amerre terelgetnek bennünket, mint a birkákat!
A gengszterváltás óta eltelt már 27 év és sokak szerint csak rosszabb lett az életünk!
Mennyi idő kell még, hogy felnőjünk végre és képesek legyünk önálló döntésekre?
Béla333
@Pálinkás Pál: 17.05
Ebben igazad van, de a jelenlegi helyzetért talán nem az LMP-t kellene mocskolnod, hanem azokat akik az elmúlt 27 évben kormányon voltak!
anka
@Pálinkás Pál: Igen..., mennyen csak a románoknak a pénz, nekünk nincs rá szükségünk, mert itthon minden rendben van. - a dakota mindent szuperul intéz..., a szavazatokért!
- remélem ez a kis irónia nem hökkentett meg...:D
nusika
@Pálinkás Pál: ...már a tegnap rátrónfoltak még a külhoniaknak, hogy minden külhoni magyar családnak, akik bármely országban szül gyereket , 100000 ezer ft-os kötvényt kap minden gyerek után, attól függetlenül, hogy van magyar lakcíme vagy sem. És a legszegényebb magyarországi gyerekekért már nincs felelős???
GeoCravker
"És – pont, mint négy éve –, amilyen ütemben javítja Gyurcsány Ferenc a saját helyzetét az ellenzéken belül, abban az ütemben amortizálja a baloldalt "
A zIndex publicistája vagy nem élt négy éve, vagy a Holdon volt, vagy Alzheimer-kóros. Esetleg az olvasóit tekinti annak. Esetleg hülyének.

2012-13 teléig pont arról szólt a történet, hogy a Szigeti-Juhász-Mesterházy trió, Bajnai statisztériájával kisajátította magának a kétvezérfejű ellenzékiséget. Megpróbáltak kiszorítani mindenki mást.
A helyzet csak annyiban hasonlít, hogy az Együtt (senkivel)-Mesterházy'sSZP Gyurcsányt és nem Orbánt akarta mindenáron leváltani. Ahogy Botka is. Ebbe most Botka úgy belebotlott,. hogy az MSZP is dögrovásra került. De nehogy már a DK tehessen arról, hogy nem hagyta bedarálni a pártot egy mákdarálószerű antidemokratikus nyüzüge által. Akinek (Botkának) a bukás pillanatában sem volt programja azon kívül, hogy vesszenorbánésgyurcsány. Ahogy az orbáni kézfogáskor sem Szegeden.

Mondjuk sosem fogjuk megtudni, hogy Botka milyen ígéreteket kapott cserébe. Ahogy azt sem, hogy a formálódó Jobbik-Fidesz-(LMP) koalícióban ki milyen pozíciót hasított ki magának.
Béla333
@GeoCravker: 19.01
Hülyeségeket beszélsz, de ezt már megszokhattuk.
Gyurcsány tarolja éppen pusztává az ellenzéki térfelet, és te Fidesz-Jobbik-LMP koalícióról beszélsz?
Biztos megcsípett a hülyelégy!
kereső
Talán nem Gyurcsányt kellene -immár sokadszorra az ellenzéki térfél részéről-elküldeni, hanem olyan politikát folytatni ,ami a szimpatizánsait a másik ellenzéki párt mellé állitja.Nekem semmi bajom Szél Bernadettel, nekem az lmp.politikájával van bajom,ami amugy ki is merül a korrupció ellenességben.Persze ez nagyon fontos dolog, főleg most, amikor az ország teljes kirablása,letarolása folyik. De! nem akarom ismételni magam- jogállam, demokrácia, ,alkotmányosság,-nem hallottam pl. Bokros L. 500 napos programjáról az lmp véleményét.
Béla333
@kereső: 19.32
Gyurcsányt nem küldi el senki, max. csak tudomásul lehet venni, hogy az ő munkája az ellenzék szétverése.
Az meg hogy nem tudsz pl. az LMP rövid programjáról, az nem az LMP hibája!:
lehetmas.hu/wp-content/uploads/2016/08/11PONT_kifuto-nelkul-1.pdf
GeoCravker
@Béla333: Kedves Béla. Ne told túl azt a bicajt :-)
Vagy akkor, ha csak az utolsó, láthatóan különálló mondatok jutottak el, töredékesen a szemed mögé, akkor legalább ne propagáld.

A beírás többi része ugyanis a 2014-es választások előjátékáról és a párhuzamokról szól, ha nem tűnt volna fel. Esetleg Te is a Holrdról érkeztél némi Alzheimerrel? Ha Te írtad az Index szövegét, akkor nyugodtan ved magadra ezt az inget,.
kereső
@Béla333: Nem az LMP programját hiányoltam, elolvastam-nem nyert. Olvasd el mit irtam.Egyetlen kérdésre válaszolj mantra nélkül:Miskolcon fórumot tart Gyurcsány -megjelenik több száz ember, a kibérelt terem kicsinek bizonyul. Szél Bernadett fórumot tart Miskolcon -elmegy 29 ember. Talán nem miniszterelnöknek kellene bejelentkezni, hanem pártot is kellene épiteni. Amugy meg nem értettem a szocikat-és Botka Lászlót sem/akit én nagyon tisztelek/, hohy gyurcsány csak ugy átadja azt a 11.000 tagot, az országban 1600 helyen meglévő alapszervezeteit,azokat a talpasokat, akik viszik a DK-t a hátukon. mindazt amit felépitetettek 2011 óta. Ezt ugy gondoljátok, hogy meg lehet spóroln?,vagy ne adj isten lenyulni?
Béla333
@kereső: 20,02
Neked melyik program az, ami "nyert"?
Gyurcsány azt mondta, hogy ő nem gondolna komolyabb átalakítást, ő csak apróbb kiigazításokat gondol. (hogy mit, azt nem tudni!) Biztos neki alapvetően jó ez az eddigi mutyivilág, a kéz-kezet mos rendszer! Neked is ez a megfelelő?
Kérdésedre válaszolnék, csak éppen nem tettél fel kérdést!
Ha azt akartad jelezni, hogy Gyurcsánynak vagy tízszer akkora a támogatottsága Miskolcon (29 vs. többszáz) akkor ugyanez a támogatottság különbség miért nem jelenik meg a közvélemény kutatásokban?
kereső
@kereső: Gyurcsányt nem küldi el senki, max. csak tudomásul lehet venni, hogy az ő munkája az ellenzék szétverése.Irtad Bélám, mi is a cikk cime? Vonulj vissza Feri...Van kb.40% politikai árva, azok között akik elmennének választani.Miért nem tudja Őket megszólitani az LMP,az Együtt, a PM.Ujak, értelmesek, fiatalok.Akkor mi a hiba. Persze tudom, Gyurcsány.Az, meg hogy az ellenzék szétverésén dolgozik, az a Ti mantrátok,ami pontosan beleillik a fidesz terveibe.Egyébként én pontosan ki akartam állni itt a fórumon Berni mellett, a Corvinus affér miatt. De, Te ebbe is belekeverted az maszp-t, a dk-t, holott ez teljesen a fidesz gecisége.A másik kettőnek ehhez semmi köze.Na ezért nem tettem meg.Ne told tul, már mondtam. Ellenkező hatást érsz el vele.
bencemacska
@GeoCravker: ma, 19:01
Az általad idézett mondat nem az Indextől származik,hanem a Reflektor blogról, akinek tárhelye az Index:
"Vonulj vissza Feri, segíteni kell! - Reflektor
reflektor.blog.hu/2017/11/10/vonulj_vissza_feri_segiteni_kell"
A többi stimmel.
GeoCravker
@bencemacska: Akkor bocsi az indextől . Köszönöm:-)
Béla333
Azért legyünk már pontosak: a blognak van szerzője is: Tálos Lőrinc!
Nem valami ismeretlen blognév mögé bújt valaki, mint a karma által előszeretettel ide idézett poloska blog!
kereső
@Béla333: nem tudom Neked megmondani annak okát,hogy Bernadett fórumán miért csak annyi ember jelent meg. Gyurcsánnyal kapcsolatban figyelmedbe ajánlom Kéri László 2010-es ATV-s nyilatkozatát:"Sajnos nem szivesen mondok jót Gyurcsányról,de az Ő/Gyurcsány/ keze tiszta."Kérinek elhiszem, mert egyébként ahol csak lehetett,és ahogy lehetett nyirta.
Ami a támogatottságot illeti, nekem olyan 2002-es érzéseim vannak.Nekem az 500 /vagy akárhány nap nyert.Ami a DK programját illeti, irtam már a jelenleg ismertek közül a legátfogóbb,és meg is valósithatónak gondolom-persze nem a NER keretei között.Szerintem a DK sem ezen keretek között képzeli el.
Béla333
@Béla333: 20.28
Vagy a bibliátokként olvasott és idézett Nyugatifény blogot!
Annak a véleményeit sem írják alá - általában!
Béla333
@kereső: 20.21
Nem érdekel hogy mit szerettél VOLNA!
Gyurcsány ténykedése nem mantra, hanem TÉNY! Amit akinek van szeme, az látja, aki meg DK-s fanatikus, az meg akkor sem látja, ha azt a szeme előtt csinálja!
Ugyan olyan vakok a DK-s fanatikusok, mint amilyenek a Fideszes fanatikusok!
Béla333
@kereső: 20.31
Hogy te kinek hiszel az a te dolgod, én mindenesetre hiszek az amerikai nagykövetség dokumentumának:
nol.hu/belfold/20110905-gyurcsany_leintette_kokat
"Gyurcsány Ferenc: az akkori miniszterelnök arra utasította az akkori gazdasági és közlekedésügyi minisztert, hogy ne erőltesse tovább az autópálya-építések alkufolyamatai kapcsán az átláthatóságot – derül ki a budapesti amerikai nagykövetség 2006. novemberi táviratából.
A Wikileaksáltal nyilvánosságra hozott, titkos jelzettel ellátott nagyköveti levél szerint ezt Kóka mondta el bizalmas jelleggel April Foleynak, az akkori budapesti amerikai nagykövetnek. Kóka szerint Gyurcsánynak, illetve közvetve neki az MSZP tagságából érkező intenzív nyomás miatt kellett visszavonulót fújni az autópályaügyekben. Dacára annak, hogy Kóka szerint az autópálya-szerződések átláthatóságának az erősítésével addigra sikerült negyven százalékkal lejjebb tornásznia a kivitelezési árakat."

Hol tiszta itt Gyurcsány?
-Mennyi lehetett a normál díj, ha Gyurcsány Kókát akkor állította le, amikor már 40%-al lefaragta az árakat?
- Hol van és mekkora az a pénz, amit akkor fizettünk ki, amikor még nem kezdett el dolgozni Kóka?
- Tett-e bármit Gyurcsány az addig ellopott pénz visszaszerzéséért? Ha igen, mit? Ha nem tett, miért nem tett?

Ha ezt a történetet megnyugtatóan kibeszéljük, akkor jöhet a Gripen ügy, a Margit-híd felújítás aranyárban vagy másik száz hasonló ügy!
Kérit meg üdvözlöm!
kereső
@Béla333: Akkor most itt a ragyogó alkalom, a Gyurcsány család célkeresztben van, elő a tényekkel bizonyitékookkal, és irány Ibolya főügyészhelyettes.Tárt karokkal vár.Legutóbb is Gyurcsány csinált belőle .../nem irom ki/ Mondom ezt azért, mert Te állandóan bizonyitékokat követelsz. Hát most akkor én is. Egyébként megsértettél, már nem is vagyok se csürhe,se csőcselék? Ejnye-ejnye.Amugy megállapitottam, hogy a Neked irt válaszokat, csak felében-harmadában olvasod el.Akkor is másról beszélsz, mint Bodóné, mikor a bor árát kérik tőle.
Itthon vagyok.
Béla333 minden oldalon az LMP-t népszerűsíti és isteníti. Csak az LMP. Minden más párt korrupt, a vezetőik ördögök. Nem érdemes vele vitatkozni, a 168 órán is ott volt. Nem tud tényekkel igazolni semmit, de csak az LMP a tiszta párt. Kb. ilyenek a hithű fideszesek is.
"A Wikileaksáltal nyilvánosságra hozott, titkos jelzettel ellátott nagyköveti levél szerint ezt Kóka mondta el bizalmas jelleggel April Foleynak, az akkori budapesti amerikai nagykövetnek." Ez már mindent bizonyít? A Gripen ügynek pedig nem sok köze van Gyurcsányhoz. Béla333-nak pedig zsigeri gyűlölete van Gyurcsány felé, olyan fideszes.
Béla333
Nyilván mivel Polt nem indított vizsgálatot az autópálya felülszámlázás ügyben, akkor ilyen nem is történt, igaz?
Az a Polt, aki a Fidesz-MSZP mutyis ügyekben sohasem indított érdemi vizsgálatot! Így itt sem!
Vagy a Gripen beszerzések ügyében nem a DK alelnöke (Vadai Ágnes) volt a parlamenti vizsgálóbizottság elnöke? Aki képes volt olyat nyilatkozni, hogy a beszerzéssel kapcsolatos korrupciót azért nem vizsgálták, mert erre nem volt felhatalmazásuk?!
Akkor lehetne az elmúlt évtizedek politikusi korrupcióit semmisnek tekinteni, ha egy a politikai "elit"-től független vizsgálóbizottság vizsgálta volna ki, de ilyen nem volt!
Ami meg volt, az meg egyszerűen vérlázító:
"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba. Ezzel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja egy nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen a Heteknek elmondta: szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
Ebből a szempontból új megvilágításba kerülhet a magyar adósságválság: valóban nem lett volna szükség IMF-re és uniós mentőövre – de Bokros-, Gyurcsány- és Orbán-csomagra sem –, ha a politikai elit az elmúlt 20-25 évben hatékonyan fellép az országkárosító jelenséggel szemben."
hetek.hu/hatter/201207/magyarorszag_elrablasa
Béla333
@kereső: 20.46
Akkor most lesz érdemi válasz az autópálya felülszámlázás ügyben írt bejegyzésre, vagy választ csak te reklamálhatsz - mástól?
Vagy szerinted ilyen nem is volt?
Béla333
@Mirabilis: 21.36
Akkor már nyilván ilyen tudatlanságban fogod leélni az életedet!
Talán beszélgess egy kicsit az "utca emberével", hátha megértesz valamit...
Béla333
@Mirabilis: 21.54
Ma 20.44-kor írtam ide pár kérdést és idéztem be egy Wikileaks távirat részletet.
Esetleg te tudsz válaszolni az ott feltett kérdéseimre?
Béla333
@Mirabilis: 22.10
Bűncselekményeket soha nem szabad más bűnéhez viszonyítva megítélni! Olyan nem lehet, hogy mivel a Fidesz egy (két) nagyságrenddel többet lop, mint a 2010 előtti bűnöző csapat, ezért az egyik bűn elítélendő, a másik meg nem.
Nincs olyan, hogy az én tolvajom jó tolvaj, a másik oldal tolvaja a gonosz!
A lopás az lopás oldaltól függetlenül. A mértékben lehet különbség, de annak a mértékét egy független bíróságnak kell megítélni, nem neked vagy nekem!
(az általad "pitiáner szarság"-nak nevezett valami többszáz milliárdos felülszámlázást jelent, így talán gondold ezt mégegyszer át!)
karma1
@anka: Monnyuk addig volt Hadhazy is korrupcioellenes hos harcos, amig nem kezdett el a foldosztasi ugyekkel foglalkozni. (Mert hat ott is megy a korrupcio ezerrel, nem veletlen, hogy ki tud szerezni foldet, es foleg milyen melyen nyomott aron).
Ahogy kiderult, hogy mami is vett 680 millioert foldet, apu meg a fold(f)oszto bizottsag elnoke, hat mindjart elhallgatott Akos ez ugyben,... Igy mar nem is olyan korrupt a kep...

Ja, persze, hogy ekezik Gyurcsanyt, mert igazabol o az egyetlen potencialis "ellenfel": ha en indulnek uszasban egy olimpian, minden lehetseges forumon hangoztatnam, hogy ne indulhasson semmikeppen Hosszu Katinka, meg Boglarka sem, meg a tobbi kituno fiatal uszo, mert rohadtul tudnam, hogy csak ok gyozhetnek le, tehat kigyot-bekat mondanek rajuk...Viszont en leszek a leghobb uszo, ha ok elfelejtik az olimpiat...:o))))
Itthon vagyok.
@Béla333: Az LMP sem különb párt. Hiteltelen. Schiffer miatt meg főleg.
Politikai pályafutása
1989-ben egyik tagja volt – Bajnai Gordonnal együtt – a Gyurcsány Ferenc által vezetett rövid életű Új Nemzedék Mozgalomnak. 1990-ben egyik alapítója és 1992-ig ügyvivője az Ifjú Szocialisták mozgalmának, ekkor kilépett a szervezetből.
hu.wikipedia.org/wiki/Schiffer_Andr%C3%A1s
karma1
@Mirabilis: Hagyd a csudaba, a budos eletben nem fogod megtudni, hogy mi Gyurcsany bune, mert jon az autopalya tulszamlazas (mert ugye orban alatt mindig is csak a legolcsobb tenderek nyertek mint tudjuk - na, ez a het vicce volt!), meg jon a Gripenekkel, - ami viszont selmeczi kiflicsucsok gabikanak volt a nagy bulija, mert akkor eppen a lockhead-es csavoval kavart, es hat ugye a futyiszt (selmeczit) nem bantjuk, mert Belank nagyon jol tudja, hogy lmp-fidesz "egy a tabor, egy a zaszlo"...Hat hogy is nezne az ki...
Honapok ota kerdezem Belat, hogy ugyan, vezesse mar elo Gyurcsany "buneit" - hat nekem sem tudta konkretan elmondani.
Amig orbanhoz egy 3000 milliardos manyup lenyulas, turai kastely megvasarlasa, orosz paks2 biznisz kotheto, a farkasflorinak kibrusztolt ketszer 1.6 milliard forint, stb., addig valahogy Gyurcsanyra csak ez az egy komoly allitasa van, hogy "Gyurcsany lop"
Valoszinu, en mar tudatlanul fogok meghalni, (remelem, jo sokara), mire Gyurcsany "osszes bunere" feny derul.
Valoszinu, hogy Bernike meg Akoska ingyer dolgoznak, mint ahogy Gyurcsany teljesen ingyen dolgozott 4 es fel evig a Parlamentben, mert nem vette fel a fizeteset. A vagyonnyilatkozata - a felesegeevel egyutt nyilvanos volt - orbanbol ugy kellett kivasalni, akkor is egy oriasit hazudott, de a felesege sem kozszereplo. mint tudjuk, kb annyira nevtelen kis senki,. mint Kovacs Marika a berelszamolasbol...
Hadhazynak sem nagyon lattam ilyenjet, de Szel sem teszi a kirakatba, holott ezeknek nyilvanosaknak kellene lenniuk.
Nem baj, majd csak arra leszek kivancsi, mi lesz a velenye Belusnak mondjuk aprilis 25-en, amikor majd az Eximbankot meg kuszaszem alapitvanyait is bele kell szamolni az allami vagyonba, amit most foggal-korommel el akar kerulni orban, mert az emelne az allamadossagot, 80 % fole. Magyarul: ki kellene mondani, hogy az orszag csodben van.
karma1
Csak tudnam, hogy ez a firkasz mire gondolhatott, amikor azt irta le a cimben, hogy "segiteni kell"... Na nehogy mar mindenki mas lelkesen segitsen orban megdonteseben, eppen csak Gyurcsany nem?
kereső
@Béla333:" A bizottság nyáron elkészített rendelettervezete nem találja fel a spanyolviaszt, hiszen az EU-szerződésben már szerepel a lehetősége annak, hogy a tagállamok a jelenleg is létező Európai Unió Büntető Igazságügyi Együttműködési Ügynökségből (Eurojust) létrehozhatják az Európai Ügyészséget, „az unió pénzügyi érdekeit sértő bűncselekmények üldözésére”. A tervezet szerint az Európai Ügyészség kizárólagos hatáskört kapna az EU pénzét érintő bűncselekmények üldözésére: ez a szervezet felügyelné a nyomozást, és képviselné a vádat is a tagállamok bíróságai előtt.

Bevetjük a csodafegyvert

Épp a kizárólagosság az, ami miatt több tagállamnak nagyon nem tetszik az ötlet. A magyar Országgyűlést például egyáltalán nem győzte meg a csalók által széthordott irgalmatlan összeg emlegetése. A parlament ezért hétfőn a kormánypártok javaslatára, de kétharmadnál is nagyobb többséggel – a Jobbik és az LMP támogató- és az MSZP ellenszavazataival – elfogadott egy olyan határozatot, amivel egy, magyarok által még soha nem alkalmazott eszközt vet be a javaslat elgáncsolására: kezdeményezi a szubszidiaritás elvének vizsgálatát.

A szubszidiaritás az EU egyik leggyakrabban emlegetett varázsszava, erősen leegyszerűsítve azt jelenti, hogy mindent azon a szinten – helyi, regionális, nemzeti vagy uniós – kell kezelni, ahol a leghatékonyabban megoldható a feladat. Az EU-szerződésben is kimondott elv alapján csak azokat az ügyeket szabad az EU-s szintre delegálni, amelyek a tagállamok szintjén nem szabályozhatók, például mert átnyúlnak a határokon. A bizottság szempontjából az EU pénzének ellopása egyértelműen ilyen probléma, de ezzel nem mindenki ért egyet.

A szubszidiaritás vizsgálata egy különleges intézmény, amelyben a tagállamok parlamentjei kapnak szerepet (a kormány nem is mondott hivatalos véleményt." Komolyan mondom, hülye ez a Gyurcsány, saját maga alatt vágja a fát, hiszen évek óta hangoztatja az Európai Ügyészség felállitásának szükségességét.
Béla333
Van akinek az nem bűncselekmény, ha úgy csapolja meg egy csapat a közpénzeket, hogy azokat felül számláztatja a fővállalkozóval, a felülszámlázott részt meg ellopják! Ez a néhány száz milliárd Forint neki nem számít, hiszen ezt a mi, rendes, "demokratikus" tolvajaink rakták zsebre.
A Gripen ügyben is 2 rendelés volt, az egyik a gépre vonatkozott (Orbánék rendelték) és egy másik cca ugyanilyen összegű a fegyverzetre és a légi utántöltő rendszerre (ez meg az MSZP megrendelése volt). 2 nagy összegű kenőpénz volt: az egyik a Fidesznek ment, a másik meg az MSZP-nek!
Tehát itt is Új-Zéladról idáig csúsztat egy hatalmasat karma naccsád!
Más:
Szemrebbenés nélkül hazudik ide olyat (egyenesen Új-Zélandról, állítása szerint), hogy Hadházy anyja 680 millióért vett földet.
Tudja hogy nem igaz amit állít, tudja hogy hazudik, mégis képes ezt leírni!
Elképesztő az a cinikus hazug, mocskolódó hozzáálás, amit idenyom. Tudja hogy hazudik, de ez őt nem érdekli.
Másnap ugyanazt a hazugságot képes leírni!
Mindezt azért, hogy megpróbálja ellehetetleníteni az LMP-t és piedesztálra emelje a kormányzása alatt bűnöket elkövető Gyurcsányt!
Szerintem a Habony művek levelező tagozatán képzi magát, úgy tud már manipulálni, hazudni, mint egy Fideszes!
troll6
Botka politikai hulláján... Röhög a vakbelem... Ez groteszk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.