Tállai odaszólt, aztán olcsóbb lett a benzin.

Az adóügyekért felelős államtitkár és NAV-elnök Facebook-oldalán számolt be róla még szombaton, hogy állampolgári megkeresést kapott, hogy Mezőkövesden és a térségben bizony túl drága a benzin.

A NAV-elnök így intézte el a mezőkövesdieknek az olcsóbb üzemanyagot

Ezért egyeztetést kezdeményezett a MOL illetékes képviselőivel, ennek lett eredménye, hogy az október 31-ei állapothoz képest Mezőkövesden a benzin ára 11 Ft-tal míg a gázolajé 5 Ft-tal csökkent.

Erről Tállai maga számolt be a Facebook-oldalán.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Sertés Andáska !!! Mezőkövesd még Magyarország ??? A qrwanyádat !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@TomasP: A tetves mol vezetőségében ott trónol az összes tetű fütyiszes szarzsák, gondolod hogy ők a kisember érdekét nézik ???
Hát nem ők a saját osztalékukat tartják szem előtt !!!
Eladott Ország
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--pb6Rn1oH--/w_1160/6lt3BybSmGYdFUAKs.jpeg
Ebben az országban NAV-elnök lehet egy Orbán Viktornak Puskás Ferenc-festménnyel smúzoló pacalpörkölt-disznócsülök-kolbász-rajongó, akinek fogalma nincs arról, mit csinál az intézmény, amiért ő felel. Ebben az országban a NAV mindenben illetékes, amivel a kisembert meg lehet nyomorítani és semmiben, ami barátok-haverok-lojális körök saját lábra állását érinti. Ebben az országban Tállai András-szerű kontraszelektált tehetségek jutottak nekünk, akik szerint az angol nyelvtudás baromság, mert Magyarországon a magyar nyelv törvényei szerint adózik mindenki. Magyarországon ezek jutottak nekünk, meg az egyáltalán nem vasárnapi, egyáltalán nem ünnepi tények: mi a lopásgátlót is úgy el tudjuk lopni, hogy csak éppen az nem tud róla, akinek feladata lenne lebuktatni a tolvajt. Mi egy ilyen jó hely vagyunk a világ és Európa térképén: ha az EU pénzel minket, hogy szabadság harcoljunk a korrupció ellen, még útközben ellopjuk. Ha meg majd arra ad, hogy a korrupció elleni harc hevében ellopott pénzt találjuk meg, azt is ellopjuk. És ha nem tetszik neki, meghosszabbítjuk ameddig akarjuk.
Ha ez nem hungarikum, akkor semmi. Ha ezt utánunk csinálja valaki és ugyanúgy semmiféle következménye nem lesz, mint ahogy itt sem szokott lenni semminek – beleértve ezt
az ügyet -, esküszöm benyalok bárkinek a Blahán. Morális válság? Ez? Erre már nincsenek
szavak, sem gyújtó hangú beszédek, vagy összeráncolt homlokok. Nem hír ez. Az lenne a hír, ha egyszer kiderülne, hogy nem loptak el valamit. És nem tennének úgy mindeközben, mint Tállai András, a hungarikum.
eszegfu
Tállai az adóügyekért felelős államtitkár... van "jogositványa" beleavatkozni a piaci árba?! Az igaz, hogy az üzemanyagok jövedéki tartalma jelentős bevételi forrása a költségvetésnek, de azért ezt már neeee!!
herczeg0210
A pártbizottság utasítása volt, hát meg kellett csinálni!
kukac50
Nálunk is Fideszes a képviselő, a polgármester a megyei elnök is de azok semmit nem tesznek értünk! itt is sok a szegény itt is lehetnének alacsonyabb árak!
mackoka46
A NAV elnök a kurva drágánál is drágább üzemanyagot intézte el. Az üzemanyag árának több, mint a fele adó. Nem szégyenlik magukat ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.