A merész programból nem maradhatott ki a "migránsmentes Európa" ígérete sem.

Nettó kétszázezres bért és százezer forintos nyugdíjminimumot ígér az egyik párt
Illusztráció (Youtube)

Százezres nyugdíjminimumot és kétszázezres, adómentes bérminimumot ígér a Munkáspárt a szerdán Budapesten bemutatott választási programjában. Thürmer Gyula pártelnök azt mondta: egyedül indulnak a 2018-as országgyűlési választáson, de utána bárkivel hajlandóak együttműködni a dolgozók, a nép érdekében.

A biztonságos, kiszámítható életet, magyar mezőgazdaságot és migránsmentes Európát ígérő programról szólva az ellenzéki politikus elmondta: célkitűzéseik között 65 éves kor feletti ingyenes gyógyszerellátás, állam által biztosított első munkahely, a 35 órás munkahét bevezetése, sávos, a jövedelem emelkedésével növekedő szja-rendszer megteremtése szerepel.

Hozzátette: az egészségügy és az oktatás költségvetését megdupláznák az "erős, okos, felkészült" nemzet megteremtése érdekében, a minimálbér tízszeresét kitevő bérplafont, a milliárdos vagyonokra pedig egyszeri, 45 százalékos adót vezetnének be.

Thürmer Gyula elmondta: az önellátást és az export felfuttatását célzó agrárium megteremtése mellett a független nemzeti külpolitika is programjuk része, amelyet úgy jellemzett: az egyszerre baloldali és nemzeti elkötelezettségű.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Fotó az éhségmenetről... Nándi, Imre, Zoli, Rita és a többiek... Vártuk őket a Kossuth-téren... "A szállingózó hóesésben, nulla fok körüli hőmérsékletben indult útnak a menet, zászlókkal, transzparensekkel. Mintegy félszázan vágtak neki a Budapestig tartó csaknem 200 kilométeres távnak, hogy február 11-én, az Országgyűlés tavaszi ülésszakának nyitónapján a Kossuth téren tiltakozzanak a kormány politikája ellen."
1magyar
Ezért zsigerelhetik ki az embereket mert a munkások nem törődnek a pártjukkal.
human
Amúgy a fotón szereplőknek mennyire van köze a Türmer féle Munkás Párthoz? Szerintem semmi. De lehet, hogy lemaradtam valamiről.
cs.n.
Soha nem adják fel, pedig kb. csak a családtagjaik szavaznak rájuk.
Rockxy
Nekik legalább van programjuk, de.
"65 éves kor feletti ingyenes gyógyszerellátás,"
Ez nem nyer nálam.
A környezetemben ötből négyen fizetős gyógyszermérgezésben halnak az emberek.
Mi lenne, ha ingyen adnák?
karma1
@human: Oda van irva a kep aljara, hogy "illusztracio" es hogy honnan...:o)))
human
@karma1: Láttam, de ha ott lettem volna a képen most elég pipa lennék, hogy akár illusztrációként is társítanak a Türmer féle szélső baloldallal. Főleg, hogy tudom miről szól a kép és milyen megaláztatás érte ezekkel az emberekkel az Éhség menete előtt, közben és után. Elmehettem volna ez mellet, de nem tudtam. Bocs
Eriksson
Oszt mégis, hogyan s miből teljesítené ígéreteit Thürmer úr? Csak nem akar az ország munkáltatója lenni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.