Diákmunka ígéretével csalt a nyaralójába egy 13 éves fiút egy 66 éves mindszenti férfi tavaly nyáron. Az RTL Klub híradója számolt be az esetről. 

Gusztustalan dolgokat művelt tizenéves fiúkkal egy mindszenti nyugdíjas

13 éves fiút zaklatott egy 66 éves mindszenti férfi. A gyermekkorú sértettet a felkínált munka elvégzése után közös zuhanyzásra akarta rávenni, de többször megmarkolta a combját és a fenekét is.

A férfinak nem csak egy áldozata volt, korábban egy 12 éves fiút is közös zuhanyzásra akart csábítani.

Ha a bíróság bűnösnek találja, az idős ember 15 év börtönt is kaphat.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bence
jó pár év börtön majd meggyógyítja ha a magafajták közé kerül !
Equus
érdekes lesz ennek a bizonyítása... nagy bátorság kellett a preiudicatiohoz. Kellene tudni bizonyítani magát az eset megtörténtét, aztán a szexuális motivációt, ami ilyen idős korban... hát... enyhén szólva kétséges. Kevés az info ahhoz, h meg lehessen ítélni a "sértettek" szüleinek anyagi, társadalmi helyzetét és a vélt elkövetőét.
Persze, ha kiderül, h szexuális indítékból megnézte a fiúk bokáját, akkor bátran felakaszthatják, de bizonyára jobban örülnének a szülők, ha vmi kicsi pénzt kapnának.
bence
@Equus: ! Könnyen meggyőződhetsz róla egy közös zuhanyozás után !
peterkelemen
Ez se migráns volt hanem egy magyar keresztény gazember.
Tekla
Ez már túl lehet lihegve. Egy ember megint ártatlanul elítélnek. A közös zuhanyzás lehetett az olajos kosz lemosása miatt például. A bokát meg nézhette sérülés gyanúja miatt is . Ne már mindenki beteg állat legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.