Elbuktál orbán, imádkozz Gáspárhoz, hogy segítsen rajtad! Mégsem olyan hülye ez a magyar nép, mint ahogy azt gondoltad orbán ...a goebbelsi kommunikáció, a hülyítés, a hazudozás, a lakosság folyamatos ébren tartása a soros eltereléssel a bődületes nagy lopásotokról nem sikerül vazze! Örömömben könnytenger mossa a szemeimet, hiszen magad ellen fordítottad az erőszakos hazug kommunikációval az embereket! Ki gondolta volna?! Már azt hittem, hogy minden elveszett, a diktatúra elsöpör mindent, mert a mérhetetlen nagy hazugságok és a még nagyobb méretű lopásotok eredményeképpen lefekszik nektek a magyar nép. Elszámítottad magad viktor...de nagyon.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Csizmás Kond: És ezek a "félnótások" működtetik az országot, kevés pénzért, hogy legyen még több a milliárdosoknak!
Mert nem a Mészáros és Mészáros cég dolgozik, hanem a sok kis alvállalkozó, a "félnótásokkal"akiket vagy kifizetnek, vagy nem!
Sokszor marad a " vagy nem"! Mert járni járna, de már nem jut!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@karma1: Ő a zárójel? Köszi szépen.
karma1
@Eriksson: Nem , O jegyzi a cikket. Ha vegigolvasod a cikket, akkor a bal also sarokban, kekkel irva a neve. O valoszinuleg egy blogger, akinek a cikket "atfesulte" a Zarojel, es igy lett belole szerkesztosegi cikk. Ez egy bevett modszer.
verőce21
Hazafiak, nemzetiek!
A "sorosisták" mind szavaznak, legyünk ott mi is!
Eriksson
@karma1: Az elejét olvastam, a többit csak átfutottam. Azért nem olvastam végig, mert egyelőre nem tartom aktuálisnak. A név elkerülte a figyelmem.
lusta
@karma1: Akkor másképp. Egy Lilit Emeséhez hasonlítani?
karma1
@lusta: Tudod, hogy hogy ertettem... Tarcali Emese lehet eppen ferfi is, hiszen nagyon sok iro irt masnemu alneven. En csak ennyit akartam ezzel jelezni, SEMMI TOBBET! Nincs osszehasonlitas! (Mar csak azert sem, mert ez a cikk nem iroi remekmu,)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.