2008-ban még a híres filantróp, Balog Zoltán is Tibetért tüntetett, ma viszont az Orbán-kormány rendőrei csapatostul ugranak rá arra, aki tibeti zászlót merészel lengetni Budapesten. Miért korlátozza egy idegen hatalom kedvéért saját állampolgárainak a jogait Orbán Viktor? Erről kérdeztünk kormánypárti képviselőket. Videó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Nem kell meglepődni rajta... A fidesz mindannyiszor oda nyalt, ahová érdeke kívánta. Elvek nincsenek, illetve vannak: lopni, csalni hazudni! Nem lennék fideszes, komcsizni kell a maszopot meg a dk-t, közben kommunista diktátorokkal smárol a csuti díszcigány... Fene az ízlésüket! Köszönöm Istenem, hogy nem lettem fideszes!
mackoka46
Nem magukat köpték szembe, hanem a polgárokat. Hogyan bízzunk meg ezután az állam embereiben, amikor semmi sem indokolta, hogy ott és akkor a rendőrök bűncselekményeket kövessenek el, ami sok emberben félelmet és megbotránkozást keltett.
Elsírta volna magát a kínai gyilkos diktátor a tibeti zászlótól, ha meglátja ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.