Elveszítette a BKV-val szembeni pert az az anyuka, aki még márciusban keveredett vitába a közlekedési vállalattal – tudta meg az Index.

Nyilvánosan sajnálkoznia és fizetnie kell az anyukának, aki azt kamuzta, hogy rácsukta az ajtót a troli vezetője
Illusztráció: Pixabay

A nő azt állította, hogy  a 75-ös troli vezetője rácsukta az ajtót úgy, hogy a babakocsiban ülő öt hónapos gyereke egy idegennel maradt az utcán. A sofőrt azzal vádolta, hogy nem volt hajlandó kinyitni az ajtót, csak a következő megállónál állt meg. A nő szerint az ajtócsukáskor a babakocsi is megsérült.

A BKV cáfolta a nő állításait, a kamerafelvételek alapján úgy látták, a gyerek a babakocsiban nem idegenekkel maradt a megállóban, hanem egy fiatalabb hölggyel, aki már a felszállás előtt is vele volt, amit úgy értelmeztek, hogy az anyával és a gyermekkel együtt utazott. Miután a troli elindult, a nő nem ment oda a sofőrhöz jelezni a problémát és semmilyen agressziót nem tanúsított a munkatársuk.

A Miskolci Törvényszék a BKV-nak adott igazat. Az ítélet szerint a nő valótlan tényeket állított, illetve részben valós tényeket hamis színben tüntetett fel. A nőnek egy országos médiában

sajnálkozását kell kifejeznie, valamint 500 ezer forint plusz kamatos sérelemdíjat kell fizetnie a BKV-nak.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Túlságosan elharapódzott már a rágalmazás, amikor ártatlan embereket próbálnak bemocskolni, meghurcolni! Nagyon megérdemelte!
wagabund
csak ez a nyílvánosság ne lenne...tiszta égés az ismerősök előtt bevallani, hogy ezt bebukta...és még fizetnie is kell...

asszem lesz otthon némi ajtócsapkodás.
Cicamama55
Túlságosan elharapódzott már a rágalmazás, amikor ártatlan embereket próbálnak bemocskolni, meghurcolni! Nagyon megérdemelte!
mackoka46
Ezt az ítéletet fidesz bíró hozta az tuti.
GONZO 410
@mackoka46: Ja igen,és a kamera felvételeit is a fideszes bíró hackelte meg!
mackoka46
@GONZO 410: Eltúlzott. Magyar iciri piciri fizetést kapunk, nem amerikait. A bocsánat kérésnek propaganda szaga van.
Hellcat
Remélem valami cigó család járt szarul akik így akartak pénzt kifacsarni a BKK tól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.