Orbán maffiaállamot épít, az emberek jobban el vannak nyomva most, mint az orosz megszállás alatt - durva üzenetet küldött Magyarországra Soros György. A felvételek Amerikában készültek, a milliárdos magyarul nyilatkozott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Sorosnak tökéletesen igaza van. Elég szomorú, hogy az ellenzéki pártok amik egyébként sokkal inkább álellenzéki pártok, akik lefeküdtek Orbánnak nem vitték még ki az utcákra az embereket. Kivihették volna főleg a legelején csak ehhez a zsebükbe kellett volna nyúlni. Ez bizony háborút jelent, mert logikus, hogy Soros nem fogja hagyni, hogy egy élet munkáját egy ilyen bumburnyák senkiházi, mint Orbán és bűnbandája a sárba taposson.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Sorosnak tökéletesen igaza van. Elég szomorú, hogy az ellenzéki pártok amik egyébként sokkal inkább álellenzéki pártok, akik lefeküdtek Orbánnak nem vitték még ki az utcákra az embereket. Kivihették volna főleg a legelején csak ehhez a zsebükbe kellett volna nyúlni. Ez bizony háborút jelent, mert logikus, hogy Soros nem fogja hagyni, hogy egy élet munkáját egy ilyen bumburnyák senkiházi, mint Orbán és bűnbandája a sárba taposson.
Eladott Ország
A magát a nemzeti ügy elkötelezett, elhivatott képviselőjének tartó Orbánnak és csatolt
szerveinek valójában a magánérdekeiken túl semmiféle hivatásuk nincs. A saját hatalmuk és
pénzük imádatán kívül totálisan érdektelenek az általuk pátosszal hirdetett célokkal szemben is. Egyébként nem fordulhatna elő, hogy ez a politikai nihilista geci úton-útfélen úgy oktatja,
leckézteti és utasítja Európát, hogy közben reggeltől estig a pénzét lopja, és azt is pontosan
tudja: az elhülyült hívein kívül az országa polgárai Európa-pártiak. Bicsaknyitogató, hogy egy
szétlopott, lassan banánköztársaságot idéző államberendezkedésű ország korrupt vezetője, aki egy uniós tagállam miniszterelnökeként Putyin destabilizációs törekvéseit hirdeti, közben az
európai modell és életmód megvédéséről papol. Ki kell mondani, hogy ennek az urambátyám-féle világból ittmaradt büdös bunkónak semmi köze az európai modellhez.Egy
olyan ország, amely fényévekre áll az európai valuta bevezetésétől, amelynek tehát se eurója, se versenyképes piaca/cégei nincsenek, csak az állami és uniós támogatással kitömött
oligarcháknak terem babér, amely ország tehát semmit nem tapasztalt meg a legfontosabb
európai vívmányokból, Európától félti Európát. Mennyire lehet elmebeteg az az ember, aki az
Európai Bizottság hallgatólagos beleegyezését hánytorgatja fel bármilyen ügyben úgy, hogy hét éve azzal kampányol: senki nem szólhat bele a belügyeinkbe? Vonjuk meg az EU jogköreit, de basszuk le, hogy hallgatott, amikor pofáznia kellett volna. Hibátlan, verhetetlen logika, te
komplexusos, hazabeszélő, felkapaszkodott szerencsétlen!
Eladott Ország
Csak sunyi, gyáva, eszköztelen háromnegyed diktatúra van és rettegő, az esetleges bukástól
napról-napra jobban félő élősködők vannak. Egy elméletileg demokratikus országban zaklatni, üldözni az ellenzéket, annak minden formáját és minden tagját. Különösen gusztustalan, ha ezt a kormány teszi. Márpedig túl sok opció nincs, hogy ki állhat a támadások, lejáratási kísérletek, aljasságok mögött. Nem nehéz kitalálni, ki szervezi ezeket a dolgokat, ki képes megfizetni a mocsok-kommandót. Ez van. Meg az van, hogy be van tojva a hatalom. Rettegnek, futnak az életükért. Azt hiszik, be lehet fogni mindenki száját, el lehet hallgattatni, meg lehet félemlíteni, el lehet lehetetleníteni, tönkre lehet zúzni az ellenzéket. Márpedig nem lehet, soha, senkinek nem sikerült. Még kőkemény diktatúrákban sem sikerül, itt pedig nincs ilyen. Csak sunyi, gyáva, eszköztelen háromnegyed-diktatúra van és rettegő, az esetleges bukástól napról-napra jobban félő élősködők vannak. Nyugi, vége lesz ennek. Soha, semmi nem tart örökké. Ez sem.
Célt tévesztettek. Vagyis dehogy, pontosan látják az ellenzéket. Nem véletlen, hogy nem a
parlamenti pártokat támadják és nem is a parlamenten kívüli pártokat. Nem ők az ellenzék. Nem tőlük fél a kormány. Jól is teszi. Nagyon jól. Van mitől és van miért félni. Csakhogy nem mi
félünk. Ez van, srácok.
Aki Én
A régi orbán lenne az első, aki ma pofán köpné és elkergetné a mait.
Aztán ki tudja... Lehet, hogy már akkor is csak a maira gyúrt.
Jozefina
Úgy látszik Sorosban keményebb embert talált, mint a hazai ellenzékben!!!
nevemnick
Már az 1989. június 16-i Nagy Imrés ,,beköszönő"- beszédénél, - / ,,Valójában akkor, 1956-ban vette el tőlünk - mai fiataloktól - jövőnket a Magyar Szocialista Munkáspárt. Ezért a hatodik koporsóban nem csupán egy legyilkolt fiatal, hanem a mi elkövetkezendő húsz vagy ki tudja hány évünk is ott fekszik,” / - a tapsikolót körében hárman egymásra néztünk és felvontuk a szemöldökünket. Igen, mi is vártuk a ,,demokráciát", csak eléggé gyanús volt az a helyzet nekünk. Gyanús volt, hogy épp miért ő mondta el ezt a beszédet, holott az előtte felszólalók kompetensebbek voltak. Tudtuk, hogy az illető igencsak közel áll, az akkori vezető párt és sallangjai kedvtelésében, nagyjából ismertük, tudtuk a nacionáléját, mégis őt állították ki a pulpitusra. De lényegében, most már azt is tudjuk, hogy igazából mire hajtott… az általa megjósolt húsz év helyett, közel harminc év alatt, ha nehezen is, de elérte azt ami ellen ,,harcolt”: saját maga érdekében visszaállította a diktatúrát.
Eladott Ország
@nevemnick: Azért állították őt oda, mert 1989 előtt is az állampárt seggét nyalta, besúgó volt nem csak ő, hanem az egész pereputtya és környezete is. Bele is szart rendesen az ügynöktörvénybe is.
hirpress.hu/cikkimg/201503/15227.jpg
djnaploja.files.wordpress.com/2015/03/orban_2_.jpg
peterkelemen
Orbán volt már kommunista (besúgó és kisz-titkár), majd liberális mára meg már nácivá vedlett.
quadrocopter
Jajjjajjajjjajajajjjjjaaaaaaaa...véreim, hunok, magyarok, fél - és egész ázsiaiak, gyüttmentek, árják és fajtatiszták, valamint keverékek!

Tegnap, 23.59 órakor lejárt a meghosszabbított imádatmérő határideje és nemzethy tragédiát okozott! A horda saját felmérése szerint 2.2 millió fél-ázsiai küldte vissza azt. amit a vezérkos elvárt a legeltetettektől, DE 6.1 millió színhús magyar vissza se küldte a nemzethy seggtörlőt!

Tragédia, tragédia, mert még azt sem tudni, hogy a visszaküldött, méreg drága papírhalmazban ki, mit üzent a fél-ázsiai Kim Jong unnak!

Jó lenne, ha most Brüsszel megállna magától és jól kiröhögné magát!
Soros György mellett is legyen orvos, ha netán halálra röhögné magát!

Ez egyben imádat felmérés is volt, a melldöngetésnek nincs helye, mert a kb. 2.5 millió gyapjas közül sem mindenki látta értelmét levelezgetni egy gagyi hordával!

Az sem kizárt, hogy mire a sajtóba kerül a hír, addigra már 7 millió magyar nyáladzott a kérdőívre, mert már ismerjük a horda kerekítés szabályait!

Ez van! A lócici nem pihenhet!
nezelodo
Én nem érzem, hogy az öreg pénzeszsák engem ki akarna irtani, de az itt ragadt múlt rendszer haszonélvezőit, akikből pénzt lehetőséget törölést nem sajnálva, képtelen volt demokratát faragni, kétségtelen, hogy szívesen száradni látná. Különösen az után, hogy az adófizetők Ft milliárdjait költötte a szélmalom elleni harcra, és megpróbált rettegő tömeget faragni a választóiból.
Én inkább tartok a letelepedési kötvényesektől, a kínai barátok áradatától, akiknek a gazdasági érdekiért milliárdokat költünk, hogy az EU területére önthessék a tömegtermékeiket.
Lehet aggódni az orosz befolyási övezet újraélesztéséért, és az újsütetű barátok miatt, akikkel európai politikus nem szívesen mutatkozik.
1magyar
Ez a vén hülye már azt sem tudja melyik bolygón él. De akik irányítják azt akarják elérni, hogy a muszlimok uralják Európát.
nezelodo
Egykor Torgyán, a hű kiszolgáló mondta, a "sas nem kapkod legyek után". A Viktor elhitte, mert nem tudta, hogy a sas türelme is véges, és ha nagyon pimasz az a légy, kivételt tesz a sas. Ezért a meglepetés.
Pálinkás Pál
@1magyar: Nincs igazad...a muszlimokra ugyanúgy semmi szükség ,mint orbánra...mind a kettő felesleges teher Európának!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Lehet, hogy a muszlimokat nem akarjuk, de Orbánt mi tartjuk a hatalomba, ergo reménytelen eset vagyunk!
Pálinkás Pál
@Nessy: Nem mi...az a mintegy 2 millió hülye aki rá szavaz...a fennmaradó 6,5 milliónak meg nincs igazán kire!
Nessy
@Pálinkás Pál: Tökéletesen igazad van! :-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.