Az Együtt politikusa, Berkecz Balázs feljelentést tett ismeretlen tettesek ellen a Legfőbb Ügyészségen a Simicska-interjú után.

Szombaton tette meg a feljelentését az orbáni rendszer létrehozói ellen, egy a múlt héten megjelent Simicska Lajos-interjú miatt. „Az RTL Klub által készített riportban arra történt utalás, hogy bizonyos személyek 1990 és 2015 közötti tartamban megállapodást kötöttek, hogy szervezetten állam elleni, korrupciós és vagyon elleni bűncselekményeket (maffiaállam létrehozása) követnek el. Az interjúból az is megállapítható, hogy a megállapodásban részt vevők közül egy személy később önként elállt a bűncselekmény illetve bűncselekmények elkövetésétől” – áll a feljelentésben.

Feljelentették az Orbán-rendszer létrehozóit a Simicska-interjú hatására

(Fotó: Balogh Zoltán/MTI)

„A nyilvánosságra került súlyos bűncselekmények gyanújára tekintettel, feljelentést teszek ismeretlen tettesek ellen bűnszövetségben vagy bűnszervezet tagjaként elkövetett állam elleni, korrupciós illetve vagyon elleni bűncselekmények miatt és azt kérem a nyomozó hatóságtól, hogy nyomozást rendeljék el és folytassák le. A Legfőbb Ügyészségnél indítványozom azt is, hogy az ügyben nyilatkozó Simicska Lajost és a nyilatkozatban megjelölt Orbán Viktor hallgassák meg az eljárás során” – fűzte hozzá a politikus.

(ATV)

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Ugyan már!!! Polt-nál úgy is elakad az ügy! Esetleg egy FideSSes takarítónőt lecsuknak,mert megheccelte a Simicska interjút.Semmi esély Orbán ellen feljelentést tenni.Ez hányadik már és eddig hányak lett következménye?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kopacsijanos
Előre látom hogy a bíróság mindenkit aki a Fidesznek fogja leadni a voksát bebörtönözi!!
bakegya
@cikicakk55: az elhanyagoló magatartás is bűncselekmény,s ennek a poltnak már tele az íróasztala.
cikicakk55
@gulyasgyula: december2 19:21
Elnézést a kései reagálásért,de most írta a gép,hogy válaszoltál. Persze,abban igazad van,hogy már Polt előtt is bár hol elsikkadhat az egész ügy.Én a maximumra gondolta,hogy " ha" "talán" " esetleg" " még is" eljutna Poltig,akkor ha más nem Ő majd elmeszeli, letisztázza az ügyet.esetleg agyonhallgatják,vagy megerősödik a Sorosozás,de az is lehet,hogy kiderül valami új MSZP-s bűn ami majd elnyomja a kíváncsiskodók figyelmét.
cikicakk55
@Klubtag: december 3 06:01

Ezt mondta Simicska az eredeti "G " napos interjúban is,mikor az újságíró rákérdezett konkrétan-1-2 dologra. Sajnos én nem vagyok olyan ügyes mint ti,hogy előkapjam azt az interjút,de írott és hallható eredeti hanganyag is volt róla valamelyik online portálon. Azt mondta Simicska,hogy nem mond többet,mert Ő sem hallhatatlan és nem szeretné ha véletlen valami baleset érné.Lehet,hogy nem pont így,de Ő is tudta és tudja,hogy meddig járhat a szája,mert ugye tényleg érheti valami hátba nyilazós öngyilkosság.
cikicakk55
@karma1: december 3 06:22

Hát persze,hogy tudná az egész ország,de ez a bíróságot nem érdekli.Ez nem csak Magyarországon van így.Igen kedvelt csatornám az ID tv.Azon főleg bűnügyek dokumentált feldolgozását adják.Ott láttam nem is egyszer,hogy mindenki tudta ki a gyilkos,még sem kapott börtönbűntetést,mert csak közvetett bizonyítékok voltak.Sem egy ujjlenyomat,sem egy a bűnöshöz köthető ott hagyott tárgy,de még egy tanúvallomás sem.Volt olyan,mikor egy volt cellatárs mondta el,hogy neki bevallotta a bűnét a gyilkos,ám nem volt róla hanganyag.Valamiért a férfinak gyanús lett,mikor az ex cellatárs rákérdezett,így semmi magára terhelőt nem mondott. sajnos ilyenek a törvények,hogy ha nincs kézzel fogható anyag egy gyilkosságra,akkor hiába tudja még a bíró is,hogy kinek állt legjobban érdekében megölni az illetőt,akkor sem ítélheti el.
gulyasgyula
@cikicakk55: ...A mai világban minden előfordulhat meg mindennek az ellenkezője is ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.