A Friss24 viszont most azt írja, a portál újságírójának már a megjelenés előtt tudomása volt a teljes történetről, ugyanis Baukó Éva egyik legközelebbi barátja, Nagy Alekosz minden birtokában lévő információt megosztott már a bejelentés előtti szombat éjszakán a riporterrel. Alekosz azt is közölte, hogy Baukó Évával előre rögzítették a Tények extra adását, melyben a még meg sem jelent kiborulását részletezi a zaklatás kapcsán. Úgy tudják, előre megkomponált sorrendet állítottak fel Baukó Éva számára.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: 42
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nesze neked valo vilag, valosagshow, niemand kis percemberkek, akik talan meg a nevuket sem tudjak leirni, megtehetik ezt egy koncepcios vaddal.
Havast egyaltalan nem csipem, de hogy bauko eva egy olcso, gerinctelen prosti - raadasul egy elozo nyilatkozataban eppen o adott alibit Havasnak, illetve mondta rola, hogy jomodoru ferfi,...Hat ugy latszik van az a penz, amiert meg evike haja is korpasodik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Látom sokan félreértik. Ez a történet nem a Baukó Éváról szól.
Ez a gátlástalanságról és társadalmunk állapotáról szól.
Zeta
Terry Black sem maradhat ki, már azért sem , mert néljüle hiteltelen az egész előadás.
Nessy
Panem et circenses! A kenyér egyre drágább, marad a cirkusz így választások előtt! Szereplő mindig akad a rövid "hírnévért", meg esetleg némi egyéb juttatásért.
Eladott Ország
Baukót csak az nem dugta meg aki nem akarta, vagy pénzért, vagy azért mert részeg vagy narkós volt, illetve a kettő együtt.
42
"Ezek után történt, hogy Józsefre szemet vetett gazdájának felesége, és ezt mondta: Hálj velem!
Ő azonban ezt nem akarta, és azt felelte gazdája feleségének: Nézd, az én gazdámnak semmi gondja sincs mellettem háza dolgaira, és rám bízta mindenét. Senki sem nagyobb nálam ebben a házban. Semmit sem tiltott el tőlem, csak téged, mert te a felesége vagy. Hogyan követhetném el ezt a nagy gonoszságot, vétkezve az Isten ellen?!
Bár az asszony nap mint nap ezt mondogatta Józsefnek, ő mégsem engedett neki, és nem feküdt mellé, hogy vele legyen.
Egy napon, mint mindig, bement József a házba a munkáját végezni. A háznép közül senki sem volt a házban. Ekkor megragadta őt az asszony a ruhájánál fogva, és azt mondta: Hálj velem!
Ő azonban otthagyta ruháját az asszony kezében, futásnak eredt, és kiszaladt.
Amikor az asszony látta, hogy kezében hagyta a ruháját, és kifutott, összecsődítette háza népét, és ezt mondta nekik: Nézzétek, egy héber embert hozott hozzánk, és az csúffá tesz bennünket. Bejött hozzám, hogy velem háljon, de én hangosan kiáltozni kezdtem. Amikor meghallotta, hogy jó hangosan kiáltozni kezdek, nálam hagyta a ruháját, futásnak eredt, és kiszaladt.
Az asszony magánál tartotta József ruháját, míg az ura haza nem jött. Akkor neki is ugyanazt mondta: Bejött hozzám a héber szolga, akit idehoztál, hogy csúffá tegyen engem. De amikor hangosan kiáltozni kezdtem, nálam hagyta a ruháját, és kifutott.
Amikor a gazdája meghallotta feleségének a szavait, amelyeket neki mondott: Ilyen dolgokat tett velem a szolgád! - akkor haragra gerjedt.
Fogta Józsefet a gazdája, és abba a börtönbe vetette, ahol a király foglyait tartották fogva. Így került József a börtönbe." (1Móz 39, 7-20)

Mi a tanulság?
Hogy egy felkínálkozó, de visszautasított nő bosszúállóvá válhat, és hamisan rágalmazhat másokat.
Minden éremnek két oldala van...
lampa laz
Igencsak megkérdőjelezendő ennek a kétes hírü bajbukónak az igazmondása, aki pont az ilyen ocsmány sztorikból él.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.