A kormányközeli alapítvány korábban a MVM-től kapott 508 milliós támogatást, de máig nem lehet tudni, hogy mire költötte ezt az összeget. A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány jogkövető lesz és nyilvánosságra hozza támogatóinak nevét, a támogatások összegét és célját, amennyiben a bíróság erre kötelezi – mondta a HÍR TV-nek a CÖKA jogi képviselője. A kormányközeli alapítvány korábban a Magyar Villamos Művektől kapott 508 millió forint támogatást, de azt máig nem lehet tudni, hogy mire költötte ezt az összeget. Az adatokért az Átlátszó újságírója pert indított, a Fővárosi Törvényszék első fokon ki is mondta, hogy közre kell adni azokat. Lomnici Zoltán viszont a jogerős ítéletig kivár a beszámolóval: azt mondta, a CÖKA ügyvédjeként nem beszélhet.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Kell még az a kis idő, hogy a sz@rt vissza tudják lapátolni a lóba. Addig lesz idő lepapírozni a dolgaikat és még ők fognak jogállamról visítozni.
RonaGyuri
Egy újabb 2 in 1 pofátlanságban

Az ifjabb Lomnici ismételten belengette csúcs arroganciáját

A derék Lomnici Zoltán a minap a HírTV-ben kifejtette, hogy „A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány jogkövető lesz és nyilvánosságra hozza támogatóinak nevét, a támogatások összegét és célját, amennyiben a bíróság erre kötelezi ”. Majd gyorsan hozzátette, hogy persze majd akkor, ha erre „jogerős ítélet kötelezi”! =))
A dolog már magában sem piskóta, hisz a törvény által előírt kötelezettségének nem tett eleget és ezért perelik, s azzal dicsekedni, hogy jogerős ítéletnek eleget fognak tenni, még tőle is pofátlanság.
Amit sikeresen tetézett azzal, hogy mint szóvivő nem mondhat többet, mert ő tulajdonképpen a gittegylet jogi képviselője is és így „köti az ügyvédi titoktartás”! =))
Az már csak hab a tortán, hogy a pereskedés elsődleges tárgya at a több mint félmilliárdos ajándék, amit a „a Magyar Villamos Művek”-től kaptak. Attól az állami cégtől, mely a napokban „200 milliárd forint keretösszegű rulírozó hitelről írt alá megállapodást egy tizenkét résztvevős, belföldi és nemzetközi hátterű bankokból álló konzorciummal.”! =))
Lepényleső
Tehát a törvény és az elsőfokú ítélet senkit nem kötelez annak betartására? Esetlegesen csak a másodfok,és az sem biztos? Ahogy a bán mondotta vala,hogy amit nem tilt a törvény,azt szabad. Ennek okán,ha nincs törvénybe foglalva,hogy ezeket tilos kiebrudalni,akkor ugye azt is lehet?
Equus
@RonaGyuri: ez az utóbbi 8 év egy olyan szónyeg, amit mindegy hol hajtasz föl, csak a férgek nyüzsgését látod alatta... ideje volna kidobni, a férgeket meg eltaposni.
namihami
Kell még az a kis idő, hogy a sz@rt vissza tudják lapátolni a lóba. Addig lesz idő lepapírozni a dolgaikat és még ők fognak jogállamról visítozni.
nezelodo
Na ugye, azt papír nélkül tudta a fődakota kiböffenteni, hogy "Majd jönnek az ügyvédek és elintézik, oszt' jónapot". Akkor a fideszes, addig is tapasztalt, a komcsikat agyagbadöngölős, (kivéve aki átállt), oroszokat kikergetős szerénységnek tudtuk be a mára már nem üres fenyegetésnek tűnő hitvallását. Megmondta előre, és ez a kétharmadnak bejön... Vagy már sokan húzzák a szájukat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.