Idén is nyolckerekű, páncélos harci járművekkel parkol a TEK a belvárosban, a karácsonyi vásárok tövében.

Többek között a Bazilikánál és a Vörösmarty téren is állnak majd ilyen harci járművek, amelyek a lehetséges terrortámadásoktól védi a budapesti vásárok látogatóit.

Megnyugodhatunk, idén is a TEK védi majd a karácsonyi vásárokat

Fotó: Marjai János /MTI

(atv.hu)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
a felvonulás nem a terroristáknak szól, azokat ilyesmivel nem lehet elriasztani, sokkal inkább a népnek: mi, janicsárok ott vagyunk mindenhol és kussoljatok!
A franciáknak, németeknek, angoloknak ettől különb harcjárműveik vannak, ahogy az izraelieknek is, mégsem látni belőlük egyet sem. Ők nem akarják a népet riogatni. Annál több a polgári ruhás és egyenruhás gyalogos, akik valódi védelmet adnak az állampolgároknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
Ez pont olyan, mint amikor csititanak "nyugodjál meg"... na ettől leszek igazán irtó dühös! Ezt a harckocsit látva sem "árasztja" el testemet-lelkemet a nyugalom. Egyébként meg rohadtul nem értem, hogy egy harci jármüben, illetve mellette állva, azt őrizve (?) hogy a bánatban lehet megtalálni egy vásári tömegben, vagy egy bevásárló központban a "terroristát"?!
namihami
Megnyugodhatunk???
Miért, izgultunk? De jó, akkor már azt is megtudtuk, hogy idegeskedhettünk.
quadrocopter
Amelyik vásárló megvetően néz, annak annyi! Nem is értem ezt a kirakat- homokozót, hisz "Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország" vagy mégsem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.