Sajnos, elég nehéz elhessenteni a gondoltot, hogy az ellenzék jelen állapotában a bojkott ötlete nem más, mint önfelmentés. Arra is nehéz nem gondolni, hogy a diktatórikus rendszerek megszűnésének milyen módszertanai ismertek a történelemből. A választási bojkott nem annyira gyakori, mint az utcai pofozkodás. Valamiért ugyanakkor az az érzésem, hogy minden egyes bojkott-felhívással ehhez a pofozkodáshoz kerülünk közelebb. Mert azért az otthon csikket kotorászó nem-szavazóknak is tel lesz a tökük egy idő után. Igaz, jó eséllyel a jövőjüket kísérleti terepként kezelő ellenzéki arcokkal is.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Miután az országgyűlési választásnál nincs megadva, hogy hány % szavazó esetében érvényes a voksolás, a bojkottért köszönő levelet küld Orbán!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@peterkelemen: O.k. Ha otthon maradsz zsebhokizni, vagy bármit csinálni akkor nem?
Egyébként 2014-ben mi tartotta vissza az ellenzéket, hogy együtt fellépve ugyanúgy megverje a fideszt akár csak 1+ szavazattal is?

Lehet sorolni?
Juhász,
Szigetvári,
Mesterházy,
Heller,
...
Akik mind a másik, a potenciális szövetséges leváltásában és nem Orbán leváltásában gondolkodtak...
peterkelemen
A választási rendszer csalásokra van alapozva. Orbán kezében a média 99%-a, Orbán kezében a jog és a törvény. Már eleve ezerrel kellene tiltakozni nemhogy részt venni Orbán bűnös játékában. Ezzel csak legitimálják Orbánt kifelé (pl.: EU), hogy lám-lám mi ismételten megnyertüka választást, Magyarország demokrácia és jogállam. Hülyék amíg ezt nem értitek addig semmit sem értetek.
GeoCravker
@peterkelemen: A lehülyézésben jó vagy. Most válaszolj a fenti kérdésre is.
"Ha otthon maradsz zsebhokizni, vagy bármit csinálni akkor " mennyivel járulsz hozzá Orbán leváltásához?
Nem az elméleti szociológia, hanem a reality show forgatókönyve alapján.
Regyük fel, hogy hülyék vagyunk. Tedd meg, hogy ezzel a válasszal kezded az ismeretterjesztést.
Köszi.
relatív
Azt gondolom a zsákutcás javaslatok ismét több médiumban megjelentek ( nyilván - mint a minél több szétszórt jelentkező biztatása - nem állva távol a regnáló további támogatásától ) a voksolás dátumának közeledtével, melynek céltévesztése esetén akár a voksolásra sem kerülhet sor !

A választási törvény ismerete egyértelműen határozza meg a váltás lehetséges egyetlen megoldását, mégpedig a regnáló képviselője az egyéni körzetekben egyetlen értelmes lehetséges ellenféllel álljon szembe, így a többségi voksolással a támogatás egyértelműen jelenhet meg.

Minden más esetben vészes eredménnyel lehet számolni a voksok szóródása miatt... IS !
nevemnick
Lópaci lőcsét bojkottálni a választást.
A fitymasz mindenféleképp csalni fog, mert benne van a vérükben. A listán most is a fitymasszal szemben álló ellenzéki pártokat minél magasabb százalékos aránnyal kell a parlamenti patkóba juttatni. Ha ez sem segít, akkor annyi a gyerekeink, unokáink jövőjének, és ha ezt nem tesszük meg, akkor bármennyire fáj, de gyurcsi szavával élve: elkúrtuk...
Persze ennek is megvan az a lehetősége, hogy egy-két magát ,,ellenzéki" pártnak (mint például a bodroshajú pártja) valló beáll a fitymasz mellé...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.