Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke szerint "a Soros György által fizetett NGO-k vagy álcivilek" felsorakoztak a terrorcselekmény elkövetésével vádolt Ahmed H. mögött.

A kormánypárti országgyűlési képviselő azzal kapcsolatban tartott hétfőn Budapesten sajtótájékoztatót, hogy a Szegedi Törvényszéken – megismételt elsőfokú eljárásban – folytatódik a 2015-ös röszkei zavargások miatt terrorcselekmény elkövetésével vádolt Ahmed H. pere.

Ahmed H. ügye – Fidesz: a Soros-szervezetek felsorakoztak Ahmed H. mögött

Németh Szilárd – Fotó:  MTI/MTVA

A szavai szerint Soros György által fizetett és Ahmed H. mögé beálló szervezetek közé sorolta az Amnesty Internationalt és a MigSzolt, továbbá megemlítette Schilling Árpád rendezőt, Juhász Pétert, az Együtt elnökét és Gulyás Márton ellenzéki aktivistát mint akik emellett a kerítés lebontását is szorgalmazták.

Hozzátette: uniós "liberális, komcsi, zöld" képviselők szintén olyan internetes bejegyzéseket tettek közzé, amelyekben kiálltak Ahmed H. mellett.

"Brüsszel és a magyar ellenzék, amely abban érdekelt, hogy a Soros-terv teljesüljön, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon, egyértelműen beállt a mellé az Ahmed H. mellé, aki egyébként egy fundamentalista iszlám szervezet bizonyított tagja" – mondta Németh Szilárd.

A politikus azt is kiemelte, hogy Ahmed H.-t Bárándy Péter, a Medgyessy-kormány volt igazságügy-minisztere védi, aki "most is nagyon fontos politikai szerepet játszik", ugyanis tagja annak a formálódó árnyékkormánynak, "a Balázs Péter-féle csapatnak", amely "azon legyeskedik, hogy az ellenzék át tudja venni a hatalmat".

Hazugságnak nevezte továbbá azt az állítást, hogy Magyarországon nem demokratikus módon működik az igazságszolgáltatás. Az Ahmed H.-perben is minden a perrendtartás szerint zajlik – jelentette ki.

Németh Szilárd végül arra kérte a kormányt, hogy hozza meg a "Soros-terv" megakadályozásához szükséges döntéseket.

(MTI)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Köszönik szépen a kint élő magyarok,d e remekül vannak. eszük ágában sincs ezekből az amúgy befogadó országokból Orbán szemétdombjára visszamenni és kapirgálni életük végéig. Orbánéknak befellegzett. Mostantól ezt a fegyvert fogom használni ellenük és segítek olyanoknak, akik még otthon vannak, de tanácstalanok hogyan kezdjék el a kinti életüket. Természetesen ingyenesen. Kifogjuk véreztetni Orbánt és bűnbandáját köztük sok-sok fideSS szavazó nyuggert, közmunkást és lefizethető aljadékot. Éhen fogtok dögleni gecik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
@human: A külseje nem érdekel, csak még nem igazán volt olyan megnyilvánulása, ami az ellenkezőjét bizonyítja. Lázár más tészta, vagy itt mindenki kedvence, durbincs sógor is. De Némethnél még semmi erre utaló jelet fedeztem fel, hogy nem hülye, csak úgy csinál, mintha.
verőce21
Tartsatok össze ellenállók. Akár egymás ellen is!
JAJMÁR
Mantrázzák a hülyeséget. Annyira unom. A gyomrom émelyeg tőlük.
1magyar
@peterkelemen: Neked ezt megengedi Allah?
Cicamama55
@peterkelemen: Ez ilyen formában nagyon durva megfogalmazás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.