Botrányos felvételeket osztott meg valaki egy Facebook-csoportban. A szereplőket már felelősségre vonták.

Idős, magatehetetlen beteg előtt imitáltak szexet egy szeretetotthon dolgozói
Illusztráció: Pixabay

Félreérthetetlen pózban látható egy férfi és egy női ápoló azokon a képeken, amelyek egy idős néni betegágya mellett készültek.

Idős, magatehetetlen beteg előtt imitáltak szexet egy szeretetotthon dolgozói
Kép forrása: Facebook-csoport (azóta már társaival együtt eltávolították)

A 24.hu úgy tudja, a fotón látható hölgy több Facebook-bejegyzés szerint Pécsen lakik és a helyi Malomvölgyi Szeretetotthonban dolgozik. 

Az otthon az esettel kapcsolatban közleményt adott ki:

A Malomvölgyi Szeretetotthon vezetősége megdöbbenéssel értesült arról, hogy az intézményben három munkavállaló az otthon szellemiségével, valamint az általunk képviselt keresztény erkölcsi normákkal összeegyeztethetetlen módon viselkedett, s ez a közösségi médiában méltán váltotta ki a jó érzésű emberek felháborodását. Az intézmény vezetősége az érintett munkatársak munkaviszonyát azonnali hatállyal megszünteti, a történtekkel kapcsolatban pedig vizsgálatot indít, és sajnálatát fejezi ki.

Mindent megteszünk azért, hogy a jövőben hasonló esetek ne történhessenek meg.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Az intézmény vezetősége az érintett munkatársak munkaviszonyát azonnali hatállyal megszünteti, ..."
Ez a lényeg, a büdös tapló parasztjai hadd szívjanak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csyzyke
@Cicamama55: A helyzet az, hogy találkoztam néhány "gyorstalpalón" végzett ápolóval, akik empatikusabak voltak,s még az egészségügyi szakfeladataikat is jól végezték. mint akik a poroszos egészségügyben szociálizálódtak ápolóvá az őrmester típusú főnővérek keze alatt tini.koruktól. Ezek a fiatalok abban vétettek, hogy a faceookra feltették ezt a fotót. A kisöreget, pedig bizonyára megnevettették, ami senkit nem érdekel, őt senki nem kérdezte, mert az nem "erkölcsös".
Cicamama55
@csyzyke: Én meg dolgoztam is velük... Nekem más a véleményem, de biztosan vannak kivételek, mint mindenben "szok" lenni.
division
Azon gondolkozom hogy lassan mindenki aki béremelést követel ilyen ügybe keveredik. Vajon miért nem kellenek külföldön sem?
csyzyke
@Cicamama55:Nem azt írták, hogy haldokló mellett, hanem azt. hogy magatehetelen. A kettő nem ugyanaz. A haldoklónak nem az öregotthonban a helye, de ha ott van, akkor azt elkülönítik. A magatehetelen embernek is lehet humora.
Cicamama55
@csyzyke: Az idős nő családjának sem tetszett.
Veleda
@csyzyke: jan.16---- Angyalom, de nem a haldoklónak! Tiszteljük már embertársainkat, ez nem a humor kérdése. Majd szóljál ha kérsz egy kacsát, veszek neked egyet a baromfiboltba és beviszem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.